Pohanje je mnogima omiljen način pripreme mesa ili povrća. Hrana je puno ukusnija kad se prži, a pohanje daje i hrskavu vanjštinu i mekanu unutrašnjost namirnicama.
No postoje i drugi trikovi pomoću kojih pohano meso možete učiniti ukusnijim i sočnijim.
Meso uvaljate u brašno, jaja, krušne mrvice, zatim prekrijete prozirnom folijom i ostavite u hladnjaku oko pola sata, bit će puno ukusnije. Za to vrijeme će se smjesa bolje zalijepiti za meso, a samim time se neće raspadati tijekom prženja.
Nemojte odmah pržiti, najbolje je da ga prethodno ohladite, kako bi se sastojci dobro sjedinili. Ovo pravilo vrijedi i za mljeveno meso, jer kada ga ostavite poklopljenog pola sata u hladnjaku, bit će sočnije.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.