Jeste li već kušali fenomenalne deserte OXBO pastry chefa Maxa Todorova? Max Todorov završio je National Bakery School u Londonu, vrhunsku školu za slastičare nakon čega je radio u najboljim londonskim restoranima. Odrastao je u velikoj obitelji u Kavadarcima u Makedoniji u kojoj se uvijek njegovao običaj zajedničkog objedovanja što je možda i glavni motiv za njegovu karijeru u kulinarstvu.
Kuhanju i pripremi hrane posvetio se tek nakon što je na studiju Elektrotehnike u Skoplju shvatio da svoju karijeru želi razvijati u gastronomiji. Inspiriran prirodom smatra da je za svaki odličan desert presudna kvaliteta i svježina namirnica ali i ljubav kao tajni sastojak. Kulinarski uzori su mu Pierre Herme, Rene Redzepi i Thomas Keller. Obožavatelj je sladoleda koje sam priprema, a zaslužan je za poznati OXBO sladoled po tajnom receptu koji oduševi sve koji ga probaju. Maxovi sladoledi mogu se kušati u restoranu OXBO u zagrebačkom hotelu DoubleTree by Hilton u Ulici grada Vukovara 269a.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju