Jeste li već kušali fenomenalne deserte OXBO pastry chefa Maxa Todorova? Max Todorov završio je National Bakery School u Londonu, vrhunsku školu za slastičare nakon čega je radio u najboljim londonskim restoranima. Odrastao je u velikoj obitelji u Kavadarcima u Makedoniji u kojoj se uvijek njegovao običaj zajedničkog objedovanja što je možda i glavni motiv za njegovu karijeru u kulinarstvu.
Kuhanju i pripremi hrane posvetio se tek nakon što je na studiju Elektrotehnike u Skoplju shvatio da svoju karijeru želi razvijati u gastronomiji. Inspiriran prirodom smatra da je za svaki odličan desert presudna kvaliteta i svježina namirnica ali i ljubav kao tajni sastojak. Kulinarski uzori su mu Pierre Herme, Rene Redzepi i Thomas Keller. Obožavatelj je sladoleda koje sam priprema, a zaslužan je za poznati OXBO sladoled po tajnom receptu koji oduševi sve koji ga probaju. Maxovi sladoledi mogu se kušati u restoranu OXBO u zagrebačkom hotelu DoubleTree by Hilton u Ulici grada Vukovara 269a.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.