Bez obzira na to je li riječ o meniju kulinarskih virtuoza u ponajboljim svjetskim restoranima ili brzinskom obiteljskom ručku nakon napornog dana, svima je zajedničko ono najvažnije – kvaliteta i vrijednost namirnica zbog kojih i najjednostavniji zalogaji postaju istinski užitak. Jedan od onih sastojaka koji čini razliku savršeno se uklapa u gotovo sve kombinacije i čini najkompleksnija jela i priloge lakšima je svakako vrhnje za kuhanje. Naročito ako se u usavršavanje recepture kontinuirano ulaže, kao što je slučaj sa vrhnjem za kuhanje 'z bregov, koje s lakoćom svaki obrok pretvara u jedinstveno kulinarsko iskustvo koje budi sva osjetila.

Za onaj osmijeh na licu dok degustirate

Vindijino vrhnje za kuhanje 'z bregov, koje odnedavno ima usavršenu recepturu, ali i novi dizajn koji prati maksimu izvrsnosti, krasi blago svjež i pun mliječni okus koji provjereno svakom jelu daje svilenkastu i elegantnu notu te je odličan dodatak brojnim jelima, kako slanim, tako i slatkim. Primjena 'z bregov vrhnja za kuhanje je moguća u brojnim kombinacijama pa su tako najfinije tjestenine, bogati umaci i kremaste juhe spremne otići korak dalje prema svojoj najboljoj mogućoj verziji bez ograničenja.

Vrhnje za kuhanje - foto 2.jpg
promo 

Za profesionalce i one koji će to tek postati

Zaista nije važno kuhate li svakoga dana ili samo ponekad, kuhate li samo za sebe ili cijelu obitelj, pratite li recept iz bakine kuharice ili tek onako od oka stvarate najdraže kombinacije, vrhnje za kuhanje 'z bregov je vaš idealan pomoćnik. Nakon svog ručka i umaka za najdražu tjesteninu bez sumnje ćete po okusu i kremoznosti vrhnje za kuhanje 'z bregov prepoznati i u kreaciji chefa koju će vam poslužiti u omiljenom restoranu. Nije rezervirano za nikoga, a posvećeno je svakome, idealne teksture i savršene homogenosti i kremoznosti, idealno se uklapa i u najodvažnije kulinarske pothvate.

Za svaki recept i najosjetljivije nepce

Vrhnje za kuhanje nove recepture dostupno je u pakiranjima od 0,2, 0,5 i 1 litre, što jamči da će tako ovog dodatka biti i više nego dovoljno za realizaciju svake inovativne kulinarske ideje. Okus bez premca i jednostavnu primjenu pa čak i u najsloženijim uvjetima pripreme, garantira optimizacija recepture, a brojna testiranja i stroge kontrole prilikom proizvodnje te inzistiranje na kvaliteti jamče odgovarajuću stabilizaciju proizvoda koji zadržava homogenu teksturu čak i prilikom pripreme najsofisticiranijih i najzahtjevnijih jela.

Stoga je 'z bregov vrhnje za kuhanje idealno za pripremu nestvarno svilenkastih umaka i čarobnih preljeva, na opće oduševljenje svih prisjednika stola. Tako da, ako već niste, probudite chefa u sebi i uz 'z bregov najboljeg pomoćnika stvorite jelo dostojno posebnih zvjezdica.

Piletina s vrhnjem i paprikom - slika uz recept.jpg
promo Piletina s vrhnjem i paprikom

Piletina s vrhnjem i paprikom

(za 2 – 4 osobe)

Sastojci:
300 g filea pilećih prsa
300 g svježe paprike (po želji u više boja)
2 žlice maslaca ‘z bregov
sol, papar
ribana korica od pola limuna,
malo majčine dušice (najbolje svježe)
3 dl vrhnja za kuhanje ‘z bregov
po želji 1 žlica sojina umaka

Priprema:
Piletinu narežite na kockice ili prutiće te posolite. Isto tako i očišćene paprike. Na jako zagrijanom maslacu popecite prvo piletinu zatim dodajte paprike. Kratko popržite i dodajte papar, koricu limuna i majčinu dušicu. Promiješajte i prelijte vrhnjem za kuhanje te kuhajte na vrlo laganoj vatri. Kada se zgusne, dodajte sojin umak i začinite. Poslužite vruće s kuhanim batatom, krumpirom, tjesteninom ili rižom.