Bivša striptizeta prodaje kratke hlače koje joj je, kako tvrdi, dao princ Harry tijekom svoje zloglasne divlje noći u Las Vegasu. Carrie Reichert želi da to bude podsjetnik na starog 'zabavnog Harryja' prije nego što je postao 'dosadnjaković'. Carrie se nada da će zaraditi oko milijun eura.

Kaže da joj je vojvoda od Sussexa poklonio raskalašnu uspomenu kad se prije 10 godina skinuo u 'Gradu grijeha'. Također, njih dvoje su se i poljubili, a ona tvrdi da je princ bio 'prilično otvoren'.

Princ Harry nekada je bio vrlo razuzdan
Profimedia 

Tada je goli Harry snimljen kako grli drugu ženu na fotografijama koje su dospjele na naslovnice diljem svijeta. Carrie također stavlja na dražbu haljinu i kupaći kostim koje je tada nosila.

'Harry je postao tako dosadan, prava šteta. Kad je partijao u Vegasu, svi su voljeli njega i njegov smisao za zabavu. Barem su ove hlače podsjetnik na to kakav je bio... kad je Harry bio zabavni princ. Šteta što je ovih dana sav tužan i ozbiljan. Čak i kao oženjeni otac dvoje djece, trebao bi s vremena na vrijeme raspustiti kosu – ono što je od nje uopće ostalo', rekao je glasnogovornik nekadašnje striptizete.

Princ Harry u mladim danima bio je pravi zabavljač javnosti
Profimedia 

Ranije ovog mjeseca, Harry je prozvan 'jadnim i pompoznim' nakon njegovog govora u Ujedinjenim narodima, koji se dotakao tema kao što su klimatske promjene.

Carrie, koja se sada zove Carrie Royale, rekla je da je vojvoda od Sussexa bio gol i da je svirao 'zračnu gitaru' štapom za bilijar kada se pridružila zabavi na Encoreu u hotelu Wynn Las Vegas u kolovozu 2012.Carrie, koja kaže da joj je Harry dao svoje kratke hlače dok je odlazila sa zabave, znala je zarađivati ​​4000 funti, piše The Mirror.

Više fotografija princa Harryja pogledajte u galeriji:

Profimedia Meghan Markle i princ Harry u posjetu Nizozemskoj