Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Trogirska oaza u kojoj sija sunce i za kišnih dana

Brown Beach House Croatia

Izvor: Maksim Bašić

Ako vam je kao i meni već dosadila ova kišna jesen i gledate prvom prilikom pobjeći iz grada napuštajući vikend, preporučujem vam bijeg u spa oazu hotela Brown Beach House u Trogiru. Dobrodošlica koju sam dobila nadmašila je moja očekivanja i odmah je postavila ton za ostatak vikenda.

Izvor: Ivona Bezmalinović

Od besprijekorne usluge, preko odlično opremljenog wellnessa koji je bio pravi spas za moja leđa iskrivljena od sjedenja za laptopom, do najudobnijeg kreveta od kojeg sam se teško odvojila. Cjelokupna ponuda hotela jamči užitak bez kompromisa, hotelom vlada opuštena atmosfera i sve je odrađeno bez puno pompe ali s jako puno stila. 

Izvor: Maksim Bašić

Moj prvi dan opuštanja u spa oazi započela sam u parnoj kupelji i potom sam se uputila na opuštajuću masažu kod Claudie koja je s pravom postala celebrity među gostima hotela. Njezine magične ruke otklonile su sve moje brige i stres koji nakupljam u ramenima te sam se osjećala regenerirano i spremno za kupanjac u grijanom unutarnjem bazenu i kasnije ispijanje pjenušca u jacuzziju.

Izvor: Ivona Bezmalinović

Slobodno mogu reći kako je spa ponuda dostatna za cjelodnevno uživanje i opuštanje pa ćete se osjećati kao da vam je dan proletio u trenu. Sljedeći je dan započeo u salonu gdje sam ukusni hotelski doručak pojela iz udobne fotelje iz koje sam kasnije naručila i koktel ili dva. Upravo taj drugi onemogućio mi je prepuštanje štivu posvećenom pop-kulturi iz biblioteke koja se prostire dužinom cijelog jednog zida predivnog salona. Istražujući ovaj jedinstveni hotel na Jadranu postalo mi je jasno i zašto se smjestio upravo u Trogiru, gradu uz koji se veže legenda o starogrčkom bogu sretnog trenutka – Kairosu.

Izvor: Ivona Bezmalinović

Prema legendi, Kairos bi trčao kroz napučene ulice i onome tko bi ga uhvatio za čuperak, ispunile bi se sve želje. Na taj pothvat odlučili bi se samo odvažni, što je pravo oličenje Brownie way of lifea. Ovaj boutique hotel na prvu će vas osvojiti svojim dizajnom i predivnim uređenjem koje podsjeća na neko prošlo, zlatno doba Mediterana kakvog smo viđali u filmovima sa Sophiom Loren no vjerujte mi, njegov istinski obožavatelj postat ćete tek nakon što osobno doživite nenametljivi luksuz kojim odiše. Prilika se ukazuje već sada, Brown Beach House trenutno ima odličnu ponudu koja spaja jedno noćenje, masažu i korištenje spa oaze za dvoje po cijeni od 750 kn.

Detaljnije na: https://brownhotels.com/croatia/

Najčitanije

Najnovije

loader