Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

U trendu su raskošna vjenčanja

Predstavljeni su trendovi koji ukazuju na luksuz, raskošno cvijeće, impresivne dekoracije stolova te modu inspiriranu kraljevskim vjenčanjima

Izvor: Iva Znaor

Jučer je otvoren 20. jubilarni Sajam vjenčanja u Opatiji, a svi ljubitelji vjenčanja i budući mladenci imaju priliku još danas uživati u zanimljivim promocijama, modnim revijama i ponudi brojnih izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

Gala modna revija privukla je veliku pažnju posjetitelja i medija budući da su modnom pistom prošetala brojna poznata lica i podržala udrugu „...i djeci s ljubavlju“ te nacionalni projekt „Želimo vježbati vid“, kojim se nastoji skrenuti pažnja javnosti na probleme s kojima se susreću slabovidna djeca i njihovi roditelji.

Izvor: Iva Znaor

Budući mladenci imali su priliku i ove godine sudjelovati u zanimljivom kvizu „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo“ koji je osmislila i vodila riječka spisateljica Ivana Grabar, a oni najuspješniji osvojili su vrijedne nagrade. Voditelj modnih revija je Neno Pavinčić, a na današnjem rasporedu su osim modnih revija zanimljive radionice poput make up & hair showa, plesne i cvjetne radionice.

Turistička zajednica grada Opatije predstavila je Opatiju u najljepšem svjetlu, a posjetitelji se mogu informirati o brojnim događanjima koje ih očekuju u narednom periodu u ovom romantičnom gradu. Sajam vjenčanja u Opatiji najbolji je uvod u novu sezonu vjenčanja, koja će s obzirom na veliki interes budućih mladenaca biti iznimno uspješna.

Izvor: Iva Znaor

Izvor: Iva Znaor

Izvor: Iva Znaor

Najčitanije

Najnovije

loader