Bivša članica grupe Divas, a danas psihologinja, Maja Vučić rođena je 29. studenoga 1976. u znaku Strijelca. Dinamična je i energična te vrlo radoznale prirode. Mjesec u Ribama ističe veliku emocionalnost i empatiju. U ljubavi voli odgovorne i zrele muškarce, a sljedeća godina donosi joj veliku emotivnu sreću.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Raspolagat ćete zavidnom količinom energije. Prionite na intelektualne aktivnosti jer neće biti problema. Ponudi li vam se stručno osposobljavanje, prihvatite.

LJUBAV Bit ćete skloni raspravama i dokazivanju, što se može negativno odraziti na tijek ljubavne priče. Nemojte dopustiti da druga strana o vama stekne pogrešan dojam.

ZDRAVLJE Neraspoloženi ste.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Vodite više računa o obavezama. Želite li sve obaviti u zadanom roku bit će nužna bolja organizacija vremena i aktivnosti. Pokušajte izbjeći svađe i rasprave s kolegama.

LJUBAV Bit ćete zadovoljni sobom, što će se odraziti na kvalitetniji odnos s voljenim. Uskladit ćete međusobne potrebe pa ćete lako ostvariti osjećajni sklad.

ZDRAVLJE Obavite potrebne pretrage.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO S velikim samopouzdanjem i odlučnošću pristupat ćete i najzahtjevnijim poslovnim problemima. Upornosti vam neće nedostajati, što će vam se itekako isplatiti.

LJUBAV Ne pokušavajte privatne probleme prikriti poslovnim aktivnostima jer time nećete ništa dobiti. Zaštitite sebe i partnera od govorkanja i tuđih utjecaja.

ZDRAVLJE Mogli biste se prehladiti.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Postići ćete dobre rezultate ili proširiti djelatnost kojom se bavite. Bit ćete uspješni, a što je najvažnije, to će cijeniti i kolege i šefovi.

LJUBAV Ako ste zaljubljeni u osobu s kojom niste načisto što osjeća prema vama, promijenite taktiku. Druga strana uživa u zavođenju i ne voli brzati - slijedite i vi njezin tempo.

ZDRAVLJE Dobro podnosite stresne situacije.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Slaba koncentracija i rastresenost bit će glavni krivci vaše nedjelotvornosti. Tjedan nije dobar za akciju i upuštanje u nove projekte. Odgodite važne poslove, oslonite se na kolege.

LJUBAV Ljubavna zbivanja odvijaju se na željeni način. Netko vas zavodi i osvaja pa biste napokon mogli pokleknuti na šarm druge strane.

ZDRAVLJE Provjerite stanje krvnog tlaka.

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Vaši će se prihodi početi popravljati pa ćete raspolagati s više novca. Bit ćete samosvjesni te sigurni u sebe i svoju stručnost. Bit će vam povjereni teži zadaci.

LJUBAV Venera u Jarcu mnogima će donijeti novu ljubav u život. Ve­zane Djevice mogle bi razmišljati o ozakonjenju veze. Nekima se može dogoditi neplanirana trudnoća.

ZDRAVLJE Jako dobro!

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Bit ćete zaokupljeni aktualnim zadacima i obavezama koje ne podnose odgodu. Budite disciplinirani i ne dopustite da vas kolege ometaju u radu.

LJUBAV Ljubavna zbivanja iziskuju više posvećenosti. Obratite pozornost na partnerovo ponašanje, osobito ako je povučen u sebe. Razgovarajte, doprite do njega i onog što ga muči.

ZDRAVLJE Živite mirnije i sređenije.

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Merkur u vašem znaku ojačava vašu koncentraciju i psihičke kapacitete. Nitko vam neće biti ravan u snalažljivosti i oštroumnosti. Puni ste dobrih ideja.

LJUBAV Uzbudljivo poznanstvo ili jedan susret mogu završiti dogovorom za sljedeći susret. Na pomolu je veza, ali nemojte previše brzati. Neka se sve polako razvija.

ZDRAVLJE Jako ste napeti.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Sunce u vašem znaku istaknut će vašu ljubaznost i šarm kojima ćete si otvarati mnoga vrata. Znat ćete se diskretno nametnuti, a poslovne planove uspješno realizirati.

LJUBAV Povoljne ljubavne promjene pridonijet će porastu samopouzdanja. Ništa vas neće moći izbaciti iz takta, čak i ako naiđete na simpatijin otpor. Vezani brakom odlično će se slagati s partnerom.

ZDRAVLJE Planeti vas čine izdržljivima pa lakše podnosite nedaće i obavljate napornije poslove.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Dobro ćete se snalaziti u skupnom radu, a odnos s kolegama kulminirat će u pripremi zanimljivog projekta. Zabljesnut ćete originalnim idejama.

LJUBAV Zahvaljujući Veneri u vašem znaku u razdoblju ste novih ljubavi. U vezama pojavit će se želja za novim zbližavanjem, iako ćete prvo morati riješiti ono što vam potkopava odnos.

ZDRAVLJE Pazite na probavu.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Planovi će podlijegati odgodama, a nepredviđene teškoće iziskivati dodatnu energiju. Mislit ćete da niste dorasli nekim situacijama, no stvar je u nepovoljnim okolnostima koje vas usporavaju.

LJUBAV Imat ćete osjećaj da vam partner nešto skriva ili da nije onakav kakvim se predstavio. Nemojte ga odmah kritizirati, možda je vaša procjena pogrešna.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO U odličnom ste poslovnom razdoblju u kojem možete i napredovati. Ostvarit ćete lijepe rezultate, isticati se vještinama i kvalitetama.

LJUBAV Pred samcima su dani koji donose mnogo uzbuđenja. Više nego inače kretat ćete se među ljudima i tako nekog upoznati. Vezani će uspješno riješiti probleme u odnosu.

ZDRAVLJE Vitalni ste i izdržljivi.