Glumica i voditeljica Tyra Banks rođena je 4. prosinca 1973. u znatiželjnom Strijelcu pa je svestrana i radoznala. Podznak u Raku čini je emotivnom i osjetljivom, a Mjesec u Ovnu energičnom i strastvenom. Napeto aspektirana Venera pokazuje da u ljubavi nema sreće, no potkraj 2020. moguća je nova veza.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Naći ćete se u središtu pozornosti pa će mnogi sa zanimanjem pratiti vaš rad. Bit ćete vješti u pregovaranju, trgovini, marketingu i pronalaženju idejnih rješenja.

LJUBAV Ljubavni problemi postaju dio prošlosti. Puni entuzijazma krećete u bolju budućnost. Osoba za kojom čeznete, češće će okretati broj vašeg telefona i biti u vašoj blizini.

ZDRAVLJE Vitalni ste, ali neuredno živite.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bavit ćete se sobom, svojim interesima i poslovima. Nakratko ćete se povući kako biste razmislili o drugoj poslovnoj opciji. Tjedan je povoljan za razgovore koji će rasvijetliti vaš sadašnji ili budući status ili riješiti zapetljanu situaciju.

LJUBAV Naklonjena Venera otvara put intimnoj sreći. Moguće su nove ljubavi, a i vezani su sve sretniji.

ZDRAVLJE Osjećate nezadovoljstvo.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Imat ćete mnogo pokretačke energije i rješavati probleme. Mogli biste dobiti priliku za bavljenje poslom koji volite i koji će popraviti vašu financijsku situaciju.

LJUBAV Slobodni će maštati o novoj vezi, no stvari bi se mogle zakomplicirati ako se sve prebrzo odigra. Imate li loših iskustava iz prošlosti, ne opterećujte time sadašnju vezu.

ZDRAVLJE Osjetit ćete psihički umor.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Optimizmom i upornošću možete postići mnogo. Unatoč pritiscima, vjera i zadani cilj neće vam dopustiti da posustanete. Dojam koji ostavljate na druge mogao bi biti ključan.

LJUBAV Slabije veze mogle bi se naći na ispitu vjernosti. Budite iskreni prema partneru, s obzirom na to da bi o vama netko mogao širiti neistine koje će i on čuti.

ZDRAVLJE Bez ozbiljnijih tegoba.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Strpljivost vam neće biti vrlina pa ćete gubiti živce na ne baš povoljan razvoj situacije. No vaš trud neće ostati nezamijećen pa nije isključeno da u nepovoljnim okolnostima napredujete.

LJUBAV Ne zalijećite se u novu vezu niste li sigurni u svoje osjećaje. Dajte si vremena i nemojte dopustiti da itko utječe na vaše odluke.

ZDRAVLJE Pronađite trenutke mira.

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Nećete dvojiti u odlučujućim trenucima, nego biti sigurni u svoje odluke. Nezadovoljni poslom krenut će u potragu za novim radnim mjestom i u tome uspjeti.

LJUBAV Mogli biste čuti povoljne vijesti ili uspostaviti željeni odnos sa simpatijom. Ne propuštajte prigodu za izlazak, upoznavanje i druženje. Neki će u prijatelju prepoznati partnera po svojoj mjeri.

ZDRAVLJE Jako dobro.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Bavite li se poslovima koji traže više koncentracije, oslonite se na pomoć kolege, a vi preuzmite zadatke koji traže kretanje i komunikaciju s drugima - tu ćete zasjati u najboljem izdanju.

LJUBAV Mogli biste se zbližiti s partnerovim roditeljima ili rodbinom, što će još više učvrstiti vezu. Samci bi se mogli s nekim dopisivati putem interneta i zaljubiti se.

ZDRAVLJE Odlično ste!

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Na pomolu su novi projekti koji će zahtijevati prekovremeni rad, selidbu u novi prostor ili dodatno obrazovanje. Moguće je da ćete zamijeniti kolegu, raditi za dvoje i gotovo se preko noći osposobiti za obavljanje novih zadataka.

LJUBAV Intimni odnosi razvijaju se bez zapreka. Sve ste bliskiji s partnerom, a i samci će nekog upoznati.

ZDRAVLJE Pripazite se grlobolje.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Steći ćete nova znanja, unaprijediti vještine i pokazati praktičnost. Znat ćete što želite i nezaustavljivo juriti prema cilju. Nije isključena povišica ili poslovi u kojima ćete spojiti ugodno s koris­nim.

LJUBAV Poneka iskra ljubo­more neće narušiti bliskost i povje­renje, ali će vas podsjetiti koliko je nužna prilagodba da se ublaže karakterne razlike. Samci su nadomak veze, no nemojte biti pre­više izravni prema drugoj strani.

ZDRAVLJE Osrednje.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Sve ono u što ste ulagali počinje vam se vraćati. No da bi sve sjelo na svoje mjesto još ćete se jedno vrijeme morati odricati i dokazivati. Vrijeme će pokazati da ste u nekim stvarima bili u pravu.

LJUBAV Primit ćete mnogo komplimenata i poziva na druženje. Hrabro ćete prići osobi koja vas je privukla. Brakovi i veze postaju čvršći.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Teškoće s koncentracijom i pomanjkanje strpljenja odrazit će se na odnos sa suradnicima. Pripremite se na povećanu kritiku šefova i kolega.

LJUBAV Poboljšava se komunikacija s partnerom, no to je i dalje daleko od idealne slike. Prejaki osjećaji upravljaju vašim postupcima pa uvrijedite partnera. Potrebno vam je više samokontrole.

ZDRAVLJE Moguća je prehlada.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Napreduju poslovi vezani uz inozemstvo, a neki će i putovati. Na poslu ste učinkoviti i svi vide vaš doprinos kolektivu.

LJUBAV Druže­ljubivi ste i više izlazite, čime se stvaraju prilike za nova poznanstva. Samci će u društvu nekog upoznati pa će brzo doći do susreta i dubljeg povezivanja.

ZDRAVLJE Mogli biste se baviti jogom ili meditacijom koja će vam umiriti duh.