Pjevačica Shakira rođena je 2. veljače 1977. u znaku Vodenjaka od kojeg je poprimila brojne osobine. Druželjubiva je i radoznala te neprestano teži novim iskustvima. Podznak u Ovnu čini je strastvenom i odlučnom osobom koja ne mijenja olako svoja mišljenja. No Sunce u napetom odnosu s Uranom pokazuje da je svojeglava i nepredvidiva.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Imate li ideje koje želite izložiti šefovima, idealan je trenutak za to. Neki će se odlučiti za stručno usavršavanje ili nastavak prekinutog školovanja.

LJUBAV Pozornost bi vam mogla privući osoba koja je u braku ili vezi. Ako ste zauzeti, takav odnos mogao bi vam donijeti probleme, a slobodnima neizvjesnost.

ZDRAVLJE Poboljšava se.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Proširit ćete krug poslovnih partnera ili više nastupati u javnosti. Izbjegavajte aktivnosti vezane uz sud, pravo, nasljedstvo, nekretnine, kao i troškove i ulaganja. Skloni ste pogrešnim odlukama.

LJUBAV Prijatelj će vam pomoći da se približite simpatiji i bolje je upoznate. Bračni će odnosi biti sve stabilniji, ali i dalje postoje napetosti.

ZDRAVLJE Muče vas kronične tegobe.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Dolazi kraj napornom i neugodnom razdoblju. Merkurova potpora bit će zaslužna za povratak volje i radnog elana. Odlično vam se razvijaju poslovi s inozemstvom.

LJUBAV Bit ćete strastveni, ali zbog Marsova utjecaja i vrlo svadljivi. Skloni ste ultimatumima. Mogli biste povrijediti suprotnu stranu svojim ponašanjem.

ZDRAVLJE Umarate se brže nego inače.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Imate manje radne energije. Partnerski odnosi iziskivat će više opreza. Ne ustrajte po svaku cijenu na svojim pravilima igre - malo i popustite.

LJUBAV Zaljubljeni će razmišljati o zarukama ili zajedničkom životu, a slobodni uživati u izlascima i zabavi s prijateljima. Ne planirate li trudnoću, vodite računa o zaštiti!

ZDRAVLJE Previše radite i pod stresom ste.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Priznajte kad niste u pravu i ne radite nagle rezove. Smanjite naprezanja jer će vas manjak psihičke energije činiti razdražljivima. Ne upuštajte se u kredite i posudbe.

LJUBAV Bolje ćete se sporazumijevati s partnerom i ubrzati postignuće ljubavnih planova. Moguća je veza s bivšom simpatijom, ali pazite da vas ne zavara lažnim nadama.

ZDRAVLJE Psihički ste umorni, ali fizički izdržljivi.

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Moguće su promjene na poslu, možda premještaj na novo radno mjesto i nove dužnosti. Neki će vam kolege zadavati glavobolje svojom neiskrenošću.

LJUBAV Nepovoljan Venerin utjecaj onemogućava skladnu komunikaciju i usklađivanje obostranih interesa. Očekuju vas prepirke, a potom šutnja. Birajte riječi kojima se obraćate partneru.

ZDRAVLJE Skloni ste virozama i kašlju.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Potrebno vam je prilično strpljenja i lukavosti da biste ostvarili ambicije. Vaša verbalna oštrina pomoći će vam u suočavanju s konkurencijom.

LJUBAV Pred vama su dani novih ljubavi, romantike i zaljubljivanja. Mogli biste upoznati osobu koja će vas osvojiti humorom i inteligencijom. Brakovi su sve stabilniji.

ZDRAVLJE Puni ste energije i optimizma.

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO U stresnom ste razdoblju u kojem upoznajete prava lica onih s kojima surađujete. Teže ostvarujete planove jer okolnosti zasad nisu na vašoj strani.

LJUBAV Osmijeh na licu i duhovitost bit će vaši aduti u osvajanju, ali i držanju partnera u stanju zainteresiranosti. U odličnom ste razdoblju za planiranje obitelji, braka i djece.

ZDRAVLJE Nemirni ste i umorni.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Poslovni problemi ostaju iza vas. Dobit ćete pohvale za ono što ste činili prošlih tjedana. Bez teškoća ćete obavljati čak nekoliko poslova istodobno i uživati povjerenje okoline.

LJUBAV Neprikladno izražavate svoju naklonost, bilo da je posrijedi pogrešna taktika ili pogrešna osoba. Komunikacijom odagnajte nepovjerenje i partnerovu ljutnju.

ZDRAVLJE Tegobe s cirkulacijom.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Tjedan je pogodan za širenje poslova, kontaktiranje s utjecajnim ljudima i rad na intelektualnim projektima. Imat ćete potporu suradnika i šefova.

LJUBAV Iako postoje zapreke, otklonit ćete ih objektivnošću i mudrim načinima iznalaženja rješenja. Samci, svidjet će vam se netko vrlo elokventan pa je ljubav na pomolu.

ZDRAVLJE Dobro, ali ste napeti.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Pred vama su uspješni govorni projekti, javni nastupi, sponzorstva i marketinški potezi. Zbog prirode posla mogli biste sudjelovati na tečajevima ili seminarima i više raditi na terenu.

LJUBAV Moguće su promjene o kojima ne možete ni sanjati. No hoće li se one dogoditi, ovisit će o vašoj osjećajnoj otvorenosti i spremnosti da ih prihvatite bez predrasuda i strahova.

ZDRAVLJE Jako dobro!

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Uhvatit ćete se ukoštac s odgođenim poslovima. Čuvajte se skrivenih neprijatelja, a postoji i mogućnost da se zamjerite moćnoj osobi. Posao vas previše iscrpljuje - rasteretite se.

LJUBAV Izlazite iz začaranog kruga dvojbi i sumnji. Planetarna naklonost gura vas u nečiji zagrljaj pa se samci sve više osjećaju željeno i privlačno.

ZDRAVLJE Izbjegavajte gripom zaražene osobe.