Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Koliko poznajete svoju srodnu dušu? Otkrijte na Sajmu vjenčanja u Zagrebu

Pravi izazov

Izvor: Unsplash

Zajedno ste već dulje vrijeme, pričate o svemu, i uskoro ćete jedno drugom izreći sudbonosno 'da'... Ipak, koliko dobro poznajete svoga partnera? Otkrijte na Sajmu vjenčanja Zagreb i osvojite vrijedne nagrade za vaše vjenčanje! Dođite na najveću manifestaciju vjenčane tematike u regiji, od 31. siječnja do 2. veljače, u Arenu Zagreb.

Možemo li drugu osobu ikada upoznati do 'srži'? Tako bi barem trebalo biti kada je riječ o osobi s kojom želimo i planiramo provesti život. Kako biste otkrili koliko zaista poznajete svoga partnera, Sajam vjenčanja Zagreb poziva vas na pravi izazov! U sklopu regionalno najveće manifestacije vjenčane tematike, Sajam vjenčanja Zagreb pripremio je kviz za buduće mladence – Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Ivana Grabar (Pink Pen) u nedjelju, 2. veljače, u 16 sati.

Neki će parovi na pitanja odgovoriti kao 'iz topa', nekima će trebati vremena da promisle. Ali ono što je sigurno jest da pobjednike – tri para koji se najbolje poznaju - očekuju vrijedne nagrade koje će njihov dan iz snova učiniti savršenim!

Prva nagrada -Najam vjenčane haljine u vrijednosti od 4.000,00 kn (Vesna Sposa)

Izvor: Unsplash


Druga nagrada - Vjenčane cipele (Högl) i vjenčani buket (Salon cvijeća N)

Izvor: Unsplash


Treća nagrada - Plesna poduka, Prvi ples by Damir Horvatinčić, i make up&frizura (Studio Marcela)

Izvor: Unsplash

Stoga, budući mladenci dođite na Sajam vjenčanja u Areni Zagreb i borite se za atraktivne nagrade! Zainteresirani parovi mogu se prijaviti na info pultu Story vjenčanja na Sajmu, od petka, 31.siječnja, od 14 sati pa sve do početka nagradnog kviza ili od danas, putem e-mail adrese: [email protected] . Požurite jer je broj natjecatelja koji mogu sudjelovati ograničen. 

Spisateljica Ivana Grabar
Spisateljica Ivana Grabar
Izvor: Unsplash

Voditeljica kviza je Ivana Grabar , autorica dvije knjige, vlasnica portala Pink Pen , urednica i voditeljica radijske emisije 'Pink parlaonica', kao i predavanja i radionica pod istim nazivom. Ivana Grabar, koju mediji često nazivaju hrvatska Carrie ili Žuži nove generacije, samosvjesna je, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreće. Svoje tekstove, za hrvatsko podneblje često intrigantne i tabuizirane, piše u prvom licu.

Voditelj Marko Mićunović
Voditelj Marko Mićunović
Izvor: Unsplash

Ivanine obje knjige kao i brojni istupi temelje se na životnom iskustvu. U suradnji sa Sajmom vjenčanja autorica Ivana Grabar osmislila je simpatičan i jedinstven kviz za parove / buduće mladence koji se temelji na priči / ulomku 'Da li je on onaj pravi?' iz Ivanine prve knjige 'Pink Pen'. Kviz je do sada održan na Sajmovima vjenčanja u Opatiji i Areni Zagreb i postao je programskim dijelom ove manifestacije. U vođenju kviza Ivani Grabar pridružit će se voditelj Marko Mićunović, koji uz iskustvo moderiranja i modelinga, trenutno 'kleše' glumački zanat. Glumio je u brojnim domaćim i inozemnim reklamama, kao i u Netflixovoj seriji snimanoj u Zagrebu.

Najuspješnija tri para nagrađujemo bogatim nagradama, a preostalim parovima poklanjamo darove iznenađenja! Dođite na Sajam vjenčanja Zagreb, najveću, najraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike u regiji, od 31. siječnja do 2. veljače u Areni Zagreb, otkrijte koliko poznajete vašega partnera sudjelovanjem u kvizu te osvojite vrijedne nagrade!

Više o programu doznajte ovdje.

Najčitanije

Najnovije

loader