Glumica Jennifer Lowe Hewitt rođena je 21. veljače 1979. u znaku Ribe. Osjetljiva je i osjećajna, ali istodobno čvrsta i prizemljena, što je odlika njezina Mjeseca u Jarcu. Podznak u Škorpionu dao joj je seksepil, ali i intuiciju pa jako dobro čita ljude i njihove namjere.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Budite oprezni s pravnim poslovima, poslovima s nekretninama i onima za koje je potrebno veliko ulaganje. Svi ostali, manji zadaci uspješno će se odvijati.

LJUBAV Samcima tjedan donosi poznanstvo koje će se temeljiti na prijateljstvu, a poslije će se razviti obostrani osjećaji. U bračnim odnosima sve je više sloge.

ZDRAVLJE Pripazite na srce i krvožilni sustav.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Imate li kakvu ideju ili se dvoumite u vezi s nekom poslovnom prilikom, sad je trenutak za odluke. Putovanja su vam odlično aspektirana, kao i komunikacije te javni rad.

LJUBAV Mnogi od vas će se zaljubiti, ali put do simpatije neće biti lak. Izabrat ćete pogrešnu taktiku ili previše brzati, što će drugu stranu odgurnuti od vas.

ZDRAVLJE Sportom ojačajte mišiće.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Kontrolirajte se u međuljudskim odnosima. Osjetljivi ste pa ćete se lako posvađati. Moguća je dobra vijest o novčanim dugovima.

LJUBAV U postojećim vezama rasplamsat će se stara vatra i ojačati međusobno povjerenje. Čak i ako se ne osjećate potpuno sigurno, prepustite se osjećajima i otvorite srce.

ZDRAVLJE Dobro podnosite napor i stres.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Ograničite obaveze jer biste mogli otići u širinu i opteretiti se s previše poslova. Sve vezano uz putovanja, medije, trgovinu i komunikacije ima potporu planeta.

LJUBAV Riješite probleme, nemojte čekati da partner preuzme inicijativu. Ključna riječ za ljubavna previranja leži na erotskom planu pa motivirajte partnera da vam se otvori.

ZDRAVLJE Unosite više tekućine.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Bit ćete usmjereni na cilj, ponekad zaboravljajući na tuđe potrebe. Pazite što govorite, mogli biste se zaletjeti ili na drugi način biti neprilagođeni okolnostima.

LJUBAV Ponuđene prilike neće se činiti sukladne vašim očekivanjima. No nemojte odustati. Promijenite ljubavni ideal, smanjite prevelika očekivanja.

ZDRAVLJE Pripazite na pluća i grlo.

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Nemirni ste i skloni naglim potezima te radikalnim rješenjima. Usporite dok vam energija ne poraste i izjednači se s ambicijom.

LJUBAV Tjedan donosi uzbuđenje i uzavrele strasti. Moguća je poznanstvo s osobom s kojom ćete izmijeniti malo riječi, a više dodira. Poradite i na komunikaciji.

ZDRAVLJE Treba vam više kretanja.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Ništa vam neće biti teško obaviti. Najbolje od sebe dat ćete u poslovima koji obuhvaćaju pregovore, osmišljavanje rješenja i novih strategija. Polako, ali sigurno napredujete.

LJUBAV U novoj ste ljubavnoj fazi, što uključuje ugodne promjene i događaje. No čuvajte se brzopletosti i ljubomore kojom možete sve unazaditi.

ZDRAVLJE Ograničite fizičko iscrpljivanje.

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Zahvaljujući originalnim idejama, uspjet ćete nešto prodati po vrlo isplativim uvjetima ili izvesti uvjerljivu prezentaciju. Pomirit ćete se s kolegom s kojim ste bili u svađi.

LJUBAV Izborit ćete se za partnerovu pozornost, osobito ako je previše zaokupljen poslom. Samci će upoznati osobu za koju će se vrijediti boriti.

ZDRAVLJE Odlično je vrijeme za uljepšavanje i dijetu.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Mnogo ćete se truditi u nalaženju kompromisa između svojih htijenja i onoga što će vam nametati okolina. Ne donosite važne odluke i ne savjetujte se s drugima o svojim planovima.

LJUBAV Odlučit ćete se na hrabre korake i prekinuti dotrajali odnos kako biste zakoračili u novi. Privlačnost nepoznatog probudit će zatomljene strasti.

ZDRAVLJE Nedostaje vam fizičke aktivnosti.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Mogli biste napredovati na način ili u smjeru koji niste očekivali. Ritam naplate će se ubrzati, ali se novac neće zadržavati u vašim rukama. Sve ćete htjeti brzo oploditi ili potrošiti.

LJUBAV Zaboravit ćete na sve propuste iz prošlosti. Uživajte u ljepoti sadašnjeg trenutka, ne opterećujući se pitanjima što će biti sutra.

ZDRAVLJE Tegobe sa zglobovima.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Isticat ćete se odlučnošću i dobrim idejama. Dobro vam je označen grupni rad, ali i u samostalnom ćete postizati odlične rezultate.

LJUBAV Privlačni ste drugima pa lako ostvarujete poznanstva i ulazite u nove veze. Spremni ste preuzeti inicijativu i riješiti svaki nesporazum u braku. Partner će to cijeniti.

ZDRAVLJE Treba vam više odmora.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Merkur u vašem znaku otvara put prema poslovnom uspjehu. Imate li ambicioznih planova, nemojte stajati po strani nego se izborite za ono u što vjerujete.

LJUBAV Doživjet ćete pozitivan preokret i shvatiti da ništa nije izgubljeno. Bit ćete voljeni i lako se zaljubljivati pa nisu isključeni ni ljubavni trokuti. Ne prelazite svoje granice.

ZDRAVLJE Poradite na unutarnjem miru.