Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara, rođena je 26. veljače 1987. u znaku Ribe. Senzibilna je i intuitivna te vrlo društvena. Zbog Venere u Jarcu privlače je mudri i ozbiljni muškarci. Ova joj je godina sjajna za ljubav pa bi lijepa Splićanka mogla razmišljati o braku sa svojim izabranikom Markom.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Budete li pretjerano natjecateljski nastrojeni, priskrbit ćete si nevolje. Imat ćete osjećaj da ste meta ogovaranja ili nepoštovanja. Zasad nemojte istjerivati pravdu.

LJUBAV Nedovršene situacije dobit će konačan oblik. Očekujete li odgovor simpatije, odluku ili poziv, nećete pogriješiti ako preuzmete stvari u svoje ruke.

ZDRAVLJE Bolovi u nogama i kralježnici.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO U ovom će tjednu mnogi od vas preuzeti važne obaveze i doživjeti zapažen napredak. Bit ćete motivirani za obavljanje poslova koji zahtijevaju dinamičnost i kreativnost.

LJUBAV Partner će vam pružati potporu, ali ne i ljubavne iskaze. Možda je razlog vaša ljubomora koja ga odbija. Sputajte nepovjerenje pa će se i odnosi učvrstiti.

ZDRAVLJE Stabilno i dobro.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Zavarat će vas negativni predosjećaji pa razumno pristupajte međuljudskim odnosima. Budete li izloženi porastu dosadnih ili zahtjevnih obaveza, dajte sve od sebe.

LJUBAV Pritisci u vašoj vezi počinju nestajati. Do kraja tjedna izgladit ćete sve razmirice pa vikend označava ulazak u vrlo ugodno osjećajno razdoblje.

ZDRAVLJE Pazite na pluća.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Praktičnošću i odgovornošću polučit će zavidne rezultate. Pružit će vam se prilika da poboljšate ugled ili da dobro zaradite na poslovnom putovanju u inozemstvo.

LJUBAV Osjećajno proživljavate sve što vam se događa pa ćete biti preosjetljivi na partnerove komentare. Imat ćete dinamičan erotski život, ali nedostajat će komunikacije.

ZDRAVLJE Moguće su hormonalne tegobe.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Lakše ćete uskladiti poslovne i privatne obaveze. Spretno i uspješno nosit ćete se s gomilom zadataka, ne zanemarujući pritom obiteljske zahtjeve.

LJUBAV Bit ćete željni novih osjećajnih iskustava. Očekuje vas nova simpatija, ali računajte na usporeniji razvoj situacije, što će na kušnju staviti vašu strpljivost.

ZDRAVLJE Godila bi vam stručna masaža.

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Morat ćete uključiti sve mjere opreza kako ne biste naštetili poslovima na kojima dugo radite. Rasprave sa šefovima otežat će vam situaciju pa se nemojte upuštati u svađe.

LJUBAV Izloženi ste partnerovim lošim raspoloženjima i ljubomori. Nećete prešutno podnositi njegovu sklonost predbacivanju i kritici pa su svađe neizbježne.

ZDRAVLJE Dobro se nosite sa stresom.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Uživat ćete u obavljanju zadataka pa se šefovi neće moći požaliti da nemate ideja. Ubirat ćete plodove truda koji ste davno uložili, što će popraviti i vašu financijsku situaciju.

LJUBAV Uspostavit ćete kvalitetniji kontakt s partnerom i razjasniti dvojbe. Slobodni, širom otvorite oči, nadomak ste posebnoj ljubavi, ali bit će i problema.

ZDRAVLJE Moguća je viroza.

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Prosperirat ćete u kreativnim poslovima, izdavaštvu, trgovini i komunikacijama. Vjerujte u svoje mogućnosti! Zadovoljstvo ćete pronaći u radu s ljudima modernih ideja.

LJUBAV Dani su povoljni za zavođenje i iskazivanje osjećaja. Smisao za taktiziranje pomoći će vam ako se situacije ne odvijaju željenom brzinom.

ZDRAVLJE Vitalni ste i energični.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Radite li s ljudima, strpljivo ćete podnositi njihove mušice ili površnost. No ako se bavite privatnim poslom, pazite se inspekcije i nesređene papirologije.

LJUBAV Privlačna će osoba zagolicati vašu znatiželju svojom inteligencijom i smislom za humor. Bez mnogo zavođenja i oklijevanja ući ćete u novu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE Sasvim solidno.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Osjećat ćete se samopouzdano kad je riječ o poslu na kojem trenutačno radite. Vaš ugled sve više raste. Dobit ćete više povjerenja, veće ovlasti, a samim time i više zaraditi.

LJUBAV Novi počeci bit će zasnovani na privlačnosti na prvi pogled. Prije nego što ostvarite komunikaciju sa simpatijom, strast će govoriti više od riječi.

ZDRAVLJE Boljeg ste raspoloženja.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Imat ćete više energije i bolju koncentraciju pa ćete se dobro nositi s najzahtjevnijim zadaćama. Bavite li se poslom vezanim uz komunikacije, sklopit ćete mnogo korisnih kontakata.

LJUBAV Zablistat ćete tjelesno i duhovno te osvojiti simpatijinu naklonost. Brakovi će zaživjeti novim, pozitivnim nabojem.

ZDRAVLJE Osjećat ćete se mnogo bolje.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Sunce u vašem znaku povećava sposobnost pamćenja, učenja i uvjerljivosti. Vaš trud i kvalitete počinju uočavati i drugi, ali s manje zavisti nego prije. Izvrsno ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju komunikativnost.

LJUBAV Strpljivo osvajajte osobu koja vam se sviđa jer je možda povrijeđena nedavnim lošim ljubavnim iskustvom. Bračne odnose prožimaju strast i ljubomora, ali ljubav vas drži zajedno.

ZDRAVLJE Puni ste energije, ali vas stres oslabljuje.