Glumica Alyson Hannigan rođena je 24. ožujka 1974. u znaku Ovna, koji je čini borbenom i aktivnom. Budući da joj se i Mjesec nalazi u tom znaku, energična je i poduzetna, a u odnosima otvorena i izravna. Nemirne je prirode te u stalnoj potrazi za događanjima i akcijom.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Iako vam Merkur nije sklon, vladavina vašeg znaka pomaže vam otkloniti sve zapreke. Bit ćete izvrsni u istraživačkim poslovima, ali i tamo gdje se traže praktična rješenja.

LJUBAV U nazočnosti privlačne osobe teško ćete odoljeti naletima strasti. Zavest će vas svojim komunikacijskim vještinama pa vam u njezinu društvu neće biti dosadno.

ZDRAVLJE Nećete pogriješiti posvetite li se vježbanju joge ili pilatesa.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bit ćete društveni i zabavljat ćete kolege svojim upadicama. Stići ćete odraditi sve obaveze, a najviše ćete se isticati u timskim poslovima.

LJUBAV Privlačni ste suprotnom spolu pa ćete imati i udvarače. Ako ste u braku, nepovjerljivi ste prema partneru, iako nema pravih razloga. Druga strana itekako se trudi oko vas.

ZDRAVLJE Svakim ste danom sve bolje.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Slaba koncentracija i nemotiviranost usporavat će vas u radnom procesu. Ometat će vas tuđa uplitanja i znatiželja, a kolega s kojim ste bliski mogao bi vas razočarati.

LJUBAV Nećete znati na čemu ste sa simpatijom koja će se držati rezervirano ili će prolaziti brakorazvodnu parnicu. Od vas će tražiti razumijevanje dok ne sredi svoje intimne probleme.

ZDRAVLJE Oporavljate se.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Naklonjeni Merkur ističe vaše najbolje osobine. Odlično ćete se snalaziti u stresnim situacijama, a probleme rješavati u hodu. Kolege će se oslanjati na vas.

LJUBAV Druželjubivošću i vrckavim šarmom privlačit ćete tuđu pozornost. Može se dogoditi da vam prijatelji namjeste susret s nekim za koga smatraju kako je stvoren za vas.

ZDRAVLJE Brzo se umarate.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Bit ćete energični i prodorni pa ćete se isticati originalnošću i idejnošću, osobito ako ste nadređena osoba. Uspješno ćete riješiti financijske probleme.

LJUBAV Imat ćete kvalitetnu obostranu komunikaciju s partnerom. Čak i ako ste se udaljili jedno od drugog, ovih ćete se dana ponovno zbližiti.

ZDRAVLJE Izdržljivi ste i otporni.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Mogli biste dobiti kritike šefova, što će vas jako pogoditi. Imat ćete osjećaj da vas sputavaju ili uopće ne primjećuju vaše prave kvalitete.

LJUBAV Imat ćete dobru komunikaciju s voljenom osobom, ali kao da će između vas nedostajati nježnosti. Pokušajte odnos oživjeti romantikom, izlascima, zavođenjem.

ZDRAVLJE Izdržljivi ste i puni energije.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Bit ćete u centru pozornosti što god radili. Mnogi će vam dijeliti savjete i uplitati vam se u posao. Najbolje ćete djelovati samostalno, a timski vam rad donosi napetosti.

LJUBAV Ljubomora i jaki osjećaji mogli bi unijeti mnogo nemira u vaš odnos. S partnerom ćete se često svađati i miriti, što će vas prilično iscrpiti.

ZDRAVLJE Bolovi u kralježnici.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Uz poslovne napetosti koje vas vrebaju provlačit će se i sretne okolnosti. Možda netko zavidi vašem uspjehu, no nemojte dopustiti da vas to iživcira.

LJUBAV Ako ste u ozbiljnoj vezi, ovaj bi vas tjedan partner mogao zaprositi. Samci bi se mogli neočekivano zateći između dvije primamljive ljubavne prilike.

ZDRAVLJE Grlo vam je osjetljivo.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Nastojte svoj posao raditi najbolje što možete, ne dopuštajući da vas išta omete na zacrtanom putu. Dobro otvorite oči kako bi pogrešaka bilo što manje.

LJUBAV Shvatit ćete da prema radnom kolegi osjećate nešto više. Trudit ćete se uvjeriti se da nije dobro miješati ljubav i posao, ali to vam neće poći za rukom.

ZDRAVLJE Redovitije se krećite.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Iznimno ste kreativni i ugodni pa šarmom privlačite ljude, ali i dobre prilike. Probleme ćete uspješno rješavati, a i šefovi će se oslanjati na vas.

LJUBAV Iako ćete imati osjećaj da se s partnerom razumijete kao dva stranca, ljubav neće biti upitna. Osjećaji će se razbuktati pa vas očekuju nezaboravni trenuci u spavaćoj sobi.

ZDRAVLJE Nervozni ste.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Svakog ćete znati oraspoložiti pa ćete uveseljavati i stranke i kolege. Moguća su kraća putovanja i terenski rad. Briljirat ćete elokvencijom i sposobnošću zapažanja.

LJUBAV Vaš odnos ulazi u zreliju fazu. Privrženiji ste jedno drugome, zajednički planirate i lijepo se usuglašavate. Samce će zavoditi netko vrlo privlačan.

ZDRAVLJE Muči vas slaba cirkulacija nogu.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Merkur ponovno ulazi u vaš znak pa će rođeni u veljači briljirati u poslu. Malo će se tko moći mjeriti s vašom snalažljivom prirodom i idejnim rješenjima.

LJUBAV U razdoblju ste koje vam donosi novu ljubav i priliku da doživite nezaboravna iskustva. Ako ste u braku, svi će nesporazumi biti riješeni.

ZDRAVLJE Izbjegavajte previše kofeina.