Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Šest romantičnih ideja kako zaprositi kod kuće

Autor Martina Rafaeli
Autor Martina Rafaeli

Samo ljubav

Izvor: Unsplash

Planirali ste zaruke, jer proljeće je idealno doba za nove odluke i korake. I odjednom vaš plan kao da je propao? Možda se tako čini ali izolacija i mjere koje ne dozvoljavaju realizaciju vašeg plana iz snova ne znači da trebate odustati. Jer zaruke kod kuće mogu biti romantične, posebne, događaj za pamćenje, bez obzira što istraživanja pokazuju da je su brojne aktivnosti vezane uz zaruke i vjenčanja diljem svijeta u velikom padu. Neki odustaju, neki odgađaju a neki drugi čekaju povratak dobrih vremena, što je očekivana reakcija ali ne treba odbaciti i novi plan vezan uz zaruke, iako možda par ne živi zajedno i razdvojeni su zbog okolnosti.

Ideje su brojne, a možda će i ovakve (ne)planirane zaruke biti odlična motivacija, razlog za pozitivan pogledna skorašnju budućnost. Vezano uz pitanje zaručničkog prstena – ukoliko savršeni primjerak još uvijek čeka u nekoj od zlatarni pokušajte s online kupnjom ili jednostavno zaprosite privremenim prstenom, sada je simbolika važnija od veličine dijamanta.

Izvor: Unsplash

1. Zaruke uz slideshow uspomena

Pripremite vama drage zajedničke fotografije ali i video uratke i složite ih u jednostavnu prezentaciju. Namjestite se udobno, uz sjaj svijeća, i dopustite da priča krene. Jer uz svaku fotografiju vežu vas uspomene, anegdote, putovanja, slavlja. Začinite kraj ov emotivne prezentacije zarukama jer one su i logični nastavak stabilne i sretne veze.

2. Kuhajte omiljeno jelo iz omiljenog restorana

Budući da ne možete na večeru u omiljeni restoran, kuhajte kod kuće jelo koje oboje volite. A izbor je ogroman – od specijaiteta talijanske kuhinje, do kineske, japanske, meksičke... priredite svečani stol, odaberite bocu vina i poslužite jelo. Ukoliko niste vični kuhanju, ne brinite jer brojni slavni chefovi podučavaju pripremi pojdinih jela na društvenim mrežama. Može li bolji uvod?

3. Budite domaćin virtualnom koktel partyju

Možda ste i vi jedan od parova koji će nakon zaruka poželjeti slavlje s obitelji i prijateljima? Odlično! Jer danas su preko brojnih platformi moguća virtualna druženja. Zato bez obzira da li planirate party iznenađenja na kojem ćete i zaprositi svoju bolju polovicu ili vijest o zarukama želite podijeliti s vama dragim ljudima – pošaljite pozivnicu uz napomenu da svatko pripremi čašu s omiljenim pićem i odjene se kao za izlazak. Nazdravite!

Izvor: Unsplash

4. Otputujte!

Imate li omiljenu destinaciju? Ili barem onu iz snova? Odlično, jer putovati se ovih dana može kuhanjem tipičnih obroka, uživanjem u koktelu s omiljene plaže, kreiranjem atmosfere uz prikladne tematske dekoracije, odlične priloge s brojnih tv kanala, uz tipičnu glazbu. Nije nemoguće zaprositi dragu u vama omiljenom gradu i nasred dnevnog boravka.

5. Online serenada

Sve je više glazbenika koji se uključuju u virtualne nastupe. Stupite u kontakt s nekim od njih i dogovorite privatni mini video koncert. Uz riječi omiljene pjesme, na koncertu samo za vas dvoje, nikada nije bilo lakše zaprositi. I zaplesati!

6. Privatna šetnja

Ukoliko je dozvoljeno i ukoliko ste u prilici pozovite partnera u dozvoljenu vožnju automobilom po vašem gradu. Do mjesta s kojeg puca najljepši pogled, mjesta koje za vas ili partenra ima značaj. Rano jutro, vrijeme zalaska sunca – idelani su trenuci koje možete zapečatiti prstenom.

Najčitanije

Najnovije

loader