Glumac Michael Weatherly je rođen 8. srpnja 1968. u znaku Raka. Vrlo je osjećajan, ali bliski kontakt Sunca i Marsa upućuje na naglu i tvrdoglavu narav. Voli da je sve po njegovu. Mjesec u lijepom odnos s Jupiterom znak je popularnosti, ali i omiljenosti među ženama.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Zbog Marsa u vašem znaku bit ćete puni radnog elana, ali vas to neće spriječiti da zbog brzopletosti napravite neku pogrešku. Šarmom ćete izgladiti svaki nesporazum.

LJUBAV Prihvatite poziv za druženje - opustit ćete se, a možda i upoznati nekoga zanimljivog. Bračni odnosi su napeti, ali pronalazite način kako izići s time nakraj.

ZDRAVLJE Izbjegavajte jako sunce.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Zračit ćete samopouzdanjem, a način na koji ćete se predstavljati i voditi razgovor ostavljat će snažan dojam na sugovornike. Širit ćete poslove i bolje zarađivati.

LJUBAV Privlačit će vas osobe koje na život gledaju ozbiljno i mogu ponuditi trajan odnos. Mogli biste sresti nekog iz svoga djetinjstva, škole ili fakulteta.

ZDRAVLJE Čuvajte osjetljivo grlo.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Ako ste umjetnik, sportaš ili biznismen, Venera u vašem znaku podržava svaki vaš iskorak iz prosječnog. Dajte prostora svojim idejama, iskažite se.

LJUBAV Ljubav će biti u centru pozornosti. Samci bi se mogli zaljubiti, otkriti nove kvalitete u osobi za koju su mislili da je već poznaju. Promjene u obiteljskom okruženju bit će pozitivne.

ZDRAVLJE U sjajnoj ste formi.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Pronađite pravi način da se istaknete. Vaše su kvalitete velike pa ih pokažite. Nemojte biti u sjeni drugih. Planeti vam omogućuju lakše rješavanje zamršenih situacija.

LJUBAV Mogli biste ponovno ljubovati s nekim iz prošlosti. Trudit ćete se tom odnosu dati čvršće i zdravije temelje, u čemu ćete i uspjeti.

ZDRAVLJE Skloni ste iscrpljivanju.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Ne dopustite da vas rokovi pritisnu jer će to prouzročiti kašnjenje i pogreške u poslovanju. Dobro se koncentrirajte - unatoč zastojima možete mnogo toga postići.

LJUBAV Ljubavne prilike pratit će vas na svakom koraku. Partnerova ljubomora potaknut će vas na veće izljeve nježnosti. Ako ste još slobodni, ne propuštajte priliku za izlazak i zabavu.

ZDRAVLJE Sve ste bolje.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Intelektualni kapaciteti bit će naglašeni pa ćete briljirati u situacijama koje iziskuju rječitost, argumentaciju ili uvjeravanje. Sklopit ćete korisna poznanstva.

LJUBAV Nešto vas stalno sprečava da uđete u vezu koju priželjkujete. Ne gubite nadu, pričekajte dok druga strana ne preuzme inicijativu.

ZDRAVLJE Treba vam pošten odmor.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Izbjegavajte burne reakcije jer će vam samo naštetiti. Poslovna će situacija zahtijevati brzo djelovanje, zato ne odgađajte ono što ionako trebate privesti kraju.

LJUBAV Bit ćete prihvaćeni u svakom društvu. Više ćete se kretati i posjećivati razna kulturna događanja. Živi li vaša simpatija u inozemstvu, mogla bi vam predložiti zajedničko ljetovanje.

ZDRAVLJE Živite mirnije i smirenije.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Bit ćete puni ideja i snalažljivi. Neće vam promaknuti svježe informacije, a pedantnost i analitičnost bit će dobrodošli u poslovima vezanim uz knjigovodstvo, financije i slično.

LJUBAV Oni koji su tek ušli u vezu, mnogo će očekivati od druge strane, pri čemu mogu biti i naporni. Nedostajat će vam spontanosti iz straha da ne učinite nešto pogrešno.

ZDRAVLJE Pazite na mjehur.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Poslovni život bit će naporan. Iscrpljivat će vas loši međuljudski odnosi, ali povoljan Mars dat će vam dovoljno energije i motivacije da se svemu uspješno suprotstavite.

LJUBAV Morat ćete imati objektivan uvid i realno procijeniti ljubavne situacije. Previše očekujete od partnera a da toga možda niste ni svjesni, čime ga jako sputavate.

ZDRAVLJE Zdravije se hranite.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Radit ćete prekovremeno, ali nećete se žaliti. U takvim ćete aktivnostima nalaziti i zadovoljstvo, ali tijelo će vas ipak upozoravati da mu je potreban odmor.

LJUBAV Zbog poslovnih i drugih obaveza premalo komunicirate s partnerom. Neka ljetovanje i odmor budu vrijeme za nježnost i romantiku. Samci će se zagledati u vrlo uspješnu osobu.

ZDRAVLJE Obavite liječničke pretrage.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Bit ćete spremni na isticanje pa ćete se osobito dobro snalaziti u menadžerskim, marketinškim i drugim poslovima koji su povezani s ljudima. Bit ćete kreativni.

LJUBAV Želite li nekoga osvojiti, pristupite mu bez mnogo glume i izmotavanja jer druga strana nestrpljivo iščekuje vaš prvi potez. Ako ste u vezi, mogli biste planirati brak.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Poslovne kontakte krasit će skladni odnosi koji će vam pomoći u ostvarenju planova. Isticat ćete se među kolegama zahvaljujući odličnim idejama.

LJUBAV Niste u povoljnom razdoblju pa ima dosta napetosti u vezama i brakovima. Ako ste se u nekoga zagledali, zasad nemojte napraviti prvi korak. Radije pričekajte.

ZDRAVLJE Popuštaju napetosti i stres.