Glumica Jessica Capshaw je rođena 9. kolovoza 1976. u znaku Lava. Merkur i Venera u Djevici zaslužni su za njezinu kreativnost i umjetničke talente, ali i šarm te zabavan duh. Zbog Mjeseca u Vodenjaku vrlo je društvena, ali i nepredvidljiva. Jako joj je važno imati osobnu slobodu.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Mogli biste češće putovati i biti bliskiji sa šefovima. Uspješni će biti umjetnici i sportaši te svi koji svoje potencijale žele iskazati u javnosti i na natjecanjima.

LJUBAV Pri donošenju ljubavnih odluka budite objektivniji. Unatoč razlikama između vas i partnera, nećete se moći oduprijeti strasti koja podgrijava vaš odnos.

ZDRAVLJE Skloni ste glavoboljama.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Pretjerano izlaganje javnosti i isticanje na radnome mjestu nisu preporučljivi. Mogli biste doživjeti neugodnu situaciju koju ćete nehotice izazvati.

LJUBAV Napredujete sigurnim koracima i sve dolazi na svoje mjesto. Simpatija će otvoreno pokazati koliko joj je stalo do vas ili će bračni partner izraziti želju za potomstvom.

ZDRAVLJE Čuvajte grlo i glasnice.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Bit ćete produktivni u poslovima vezanim uz pisanje, intelektualni rad, trgovinu i medije. Odlučno ćete rješavati probleme i pokazati koliko ste snalažljivi.

LJUBAV Ljubavni život donosi vam uzbuđenja. Mogli biste se poigrati nečijim osjećajima, a kada se druga strana udalji od vas, počet ćete osjećati čežnju za njom.

ZDRAVLJE Sve ste bolje.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Novčani izgledi sve su bolji. Iako vam se novac neće zadržavati na računu, priljevi će biti veći nego inače. Mnogo ćete raditi i umarati se.

LJUBAV Ljubavni život bit će stabilan. Partner će vas razumjeti i u trenucima kada vaša tvrdoglavost predstavlja kamen spoticanja u odnosu. Samci će se zaljubiti.

ZDRAVLJE Što manje se iscrpljujte poslom.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Solidne poslovne perspektive pružit će vam priliku da se nametnete kao vođa i drugima budete oslonac. Dobre ste koncentracije pa ćete spretno razgovarati i dogovarati se.

LJUBAV Vaša pristupačnost zapet će za oko jednoj osobi, koja će se raspitivati o vašem ljubavnom statusu. Nove su ljubavi na pomolu.

ZDRAVLJE Treba vam što više razonode - putovanja, izleti, druženja i zabava psihički će vas okrijepiti.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Nećete se najbolje snalaziti u poslovima koji iziskuju koncentraciju, računanje i vještinu pregovaranja. U vama se gomila sve veći psihički umor.

LJUBAV Izborit ćete se za osjećajnu sreću. Suočit ćete se sa svima koji ne podržavaju vaš ljubavni izbor i dati do znanja da imate ozbiljne namjere te da nije posrijedi prolazni flert.

ZDRAVLJE Psihički ste umorni.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Merkur u znaku Lava dobra je vijest za sve vas koji se želite suočiti s poslovnim problemima. Što god započnete, dovršit ćete uspješno i na vrijeme.

LJUBAV Mogli biste se zaljubiti u osobu koja vam iz nekog razloga neće moći uzvratiti osjećaje. Klonite se veza s kompliciranim ili zauzetim osobama kojima je samo do zabave.

ZDRAVLJE Blago poboljšanje.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Pripazite s brojkama, a ispunjavate li kakve obrasce, provjeravajte jeste li sve napisali kako treba. Mogli biste čuti vijesti koje se odnose na vaše napredovanje.

LJUBAV Povoljne osjećajne promjene pridonijet će porastu vašeg samopouzdanja. Dinamično provedeni dani bit će uvod u ugodnu večer s vama posebnom osobom.

ZDRAVLJE Pazite se propuha.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Dobar Merkurov utjecaj unijet će više uzbuđenja u vaš poslovni život. Postat ćete traženi, mnogima će trebati vaše usluge, a šefovi će vas više cijeniti.

LJUBAV Ništa vam neće biti teško poduzeti kako biste poboljšali kvalitetu veze ili braka. Planirat ćete zajedničko putovanje koje će unijeti osvježenje u vaš odnos.

ZDRAVLJE Imate više energije.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Očekuje vas rješavanje poreznih obveza, podmirenje računa i zaostalih dugova. Na radnome mjestu izloženi ste nečijim kritikama i nerazumijevanju i to vam jako smeta.

LJUBAV Samce očekuje poznanstvo putem interneta ili će SMS prepiska sa simpatijom postati življa i erotičnija pa će pasti i dogovor za večernji susret.

ZDRAVLJE Umjereno se sunčajte.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Nesuglasice u komunikaciji s poslovnim suradnicima riješite diplomatski. Izbjegnite povišene tonove i situacije za koje predosjećate da će završiti raspravom.

LJUBAV Vaše radno mjesto postat će poprište zanimljivih ljubavnih događanja. Upravo ćete radeći ostvariti novo poznanstvo, možda se čak i zaljubiti.

ZDRAVLJE Dobro podnosite psihofizičke napore.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Brinut će vas kašnjenje plaće ili honorara, ali zapreke u tom smjeru brzo će se riješiti. Mnogi će usvajati praktično znanje na terenu.

LJUBAV Lijep Venerin utjecaj otvara nove i romantične prilike. U nekoga biste se mogli zaljubiti i osjećati se kao na sedmom nebu. Oni u vezama zbližit će se na ljetovanju.

ZDRAVLJE Pomnije se njegujte.