Popularni glumac Antonio Banderas rođen je  10. kolovoza 1960. godine u znaku Lava. Podznak u Ribama zaslužan je za  njegovu emotivnu prirodu, ali i za sposobnost uživljavanja u uloge koje igra. Zahvaljujući Mjesecu u Ovnu, vrlo je temperamentan, često i svojeglav, ali vrlo inteligentan.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Bit ćete snalažljivi i kreativni pa ćete u umjetničkim zvanjima dokazati svoj talent. Krase vas velika radna požrtvovnost te spretnost, snalažljivost i brzina.

LJUBAV Ako ste u potrazi za ljubavlju, mogli biste susresti nekoga tko će vam se jako svidjeti. Naići ćete na ograničenja koja će usporiti realizaciju veze, ali ne odustajte!

ZDRAVLJE Ne pretjerujte sa sunčanjem!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Imat ćete osjećaj da nemate dovoljno vremena za sve zadaće pa ćete pokušati pronaći prečice, što nije pametno. Na kraju ćete izgubiti više vremena nego da ste mirno radili.

LJUBAV Unatoč nesigurnosti i zatvaranju u sebe, partner će dokučiti što vas muči te vam podići raspoloženje svojim šarmom i zabavljačkim duhom. Samci će se zaljubiti.

ZDRAVLJE Izbjegavajte prehladne napitke.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Pokažite se na djelu i motivirajte druge u željenom smjeru. Budite svjesni snage koja vas pokreće i kojom možete riješiti većinu problema. Ipak, bit ćete i pod stresom.

LJUBAV Ne dramatizirajte zbog nesporazuma s partnerom. Iskrenim razgovorom sve ćete riješiti, a u mnogočemu će vam pomoći dobar Venerin utjecaj.

ZDRAVLJE Budite oprezni u prometu.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO U poslu vam ide nabolje, a neki utjecajni ljudi spremni su vas podržati u ostvarenju ambicija. Jako ste kreativni i nadahnuti pa ste pravi motivator na radnome mjestu.

LJUBAV Neki će u društvu upoznati osobu koja će načinom razmišljanja biti bliska vašemu. Iz tog poznanstva mogla bi se izroditi korisna suradnja ili ljubavna veza.

ZDRAVLJE Mars vas jako iscrpljuje.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Iskazat ćete se kreativnošću i originalnošću, a svaki problem riješit ćete u rekordnom roku. Uživat ćete u izazovima te rado prihvaćati i najkompliciranije zadatke.

LJUBAV Spontano ćete se zbližiti s osobom do koje vam je stalo i povući pravi potez. Mogli biste se dogovoriti za susret na kavi i tako pokrenuti pozitivna romantičnih zbivanja. Imate li bračnih problema, privolite partnera na razgovor.

ZDRAVLJE Puni ste energije!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Nerazjašnjene situacije počinju se rješavati pa unatoč stresu kojem ste izloženi, uviđate gdje ste i što vam je činiti. No previše ste opterećeni.

LJUBAV Slobodni će sve više vremena provoditi s prijateljima, a njihovim posredovanjem mogli biste upoznati privlačnu osobu. Ako ste u braku, ovo je odličan tjedan za ljetovanje s voljenim.

ZDRAVLJE Osjetljivi ste, pazite na sebe.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Iako će put do cilja biti trnovit, u konačnici ćete se sa smiješkom prisjećati teškoća i uživati u dostignućima. Bit ćete jako snalažljivi.

LJUBAV U komunikaciji ćete ići u krajnosti, od šutljivosti do pretjerane razgovorljivosti, pa ćete partneru biti neshvatljivi. Mogli biste se posvađati zbog različitih stavova vezanih uz odgoj djece.

ZDRAVLJE Čuvajte se ozljeda i padova.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Vaše radno mjesto mogla bi zahvatiti reorganizacija. Što ste spremniji brže prihvatiti nove poslovne okolnosti, to će vam teret početne neizvjesnosti biti lakši.

LJUBAV Razgovor s partnerom oslobodit će vas sumnji jer će objektivnije sagledati situacije koje vas muče. Iako se povremeno svađate, brzo se i mirite.

ZDRAVLJE Izbjegnite fizičko naprezanje.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Imat ćete mnogo energije pa će vam trebati manje vremena za obavljanje rutinskih poslova. Planove vezane uz poslovanje s inozemstvom ostvarivat ćete lakše nego prije.

LJUBAV Raščistit ćete dvojbe i prepustiti se zbivanjima bez opterećenja. Na pomolu su nova poznanstva, a prilike za ljubavne početke sve se više povećavaju.

ZDRAVLJE Izdržljivi ste.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Morat ćete više surađivati s drugima, a nećete podnositi bilo čije savjete ili uplitanje u svoj posao. Popustite koji put jer ne mora sve biti po vašem.

LJUBAV Prihvatite partnerovu kritiku bez ljutnje. Otvoreno će vam reći u čemu griješite pa njegove riječi shvatite ozbiljno. Samci će u novom društvu steći simpatiju privlačne osobe.

ZDRAVLJE Treba vam društvo.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Prihvatite se posla i ozbiljnije shvatite promjene u vašoj radnoj sredini. Nepovoljan Merkurov položaj donosi mnogo nedorečenih i zbunjujućih vijesti.

LJUBAV Partner će iskazivati ljubomoru. Posumnjat će u vašu vjernost pa biste se mogli porječkati. Ako ste u dugoj vezi, razmišljat ćete o braku.

ZDRAVLJE Dobro podnosite stres.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Predstoje vam dani većih poslovnih obaveza. Nekog ćete mijenjati i odraditi njegov dio posla. Bit ćete snalažljivi i vrijedni, a šefovi će to cijeniti.

LJUBAV Nećete pogriješiti ako usmjerite snage na ljubavni život. Povoljna Venera dat će vam potrebnu dozu šarma i snalažljivosti pa ćete se uspješno približiti osobi u koju ste potajno zaljubljeni.

ZDRAVLJE Muče vas sitnije tegobe.