Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Rezerviraj klauna! Online novost Crvenih nosova

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod kuće, mogu rezervirati klauna online i razgovarati s klaunom, smijati se s klaunom, pitati pitanja i provjeriti zna li klaun sve odgovore na njihova pitanja?!

Izvor: Press

Djeci dani u bolnici, ali i kada se liječe kod kuće, mogu biti jako dugi. Rezerviraj klauna! je novi crvenonosni online program namijenjen djeci na liječenju u bolnicama i djeci koja se liječe kod kuće.

Trenuci radosti i igre CRVENIH NOSOVA klaunovidoktora/ica sada online!

Pokretanjem novog online programa, djeci na liječenju u bolnicama i njihovim roditeljima omogućen je susret s klaunovimadoktorima, kada klaunovske cipele ne mogu ušetati u sobe dječjih bolnica. Duge bolesničke dane klaunovidoktori razveseljavaju i djeci koja se liječe kod kuće.

Svakim radnim danom od 14:00 do 17:00 sati klaunovidoktori uveseljavaju djecu unaprijed rezerviranim video pozivom.

Rezerviraj klauna na slijedeći način…

„Potrebno je nekoliko klikova do klaunskih trikova. Da biste rezervirali klauna posjetite www.crveninosovi.hr, kliknite na poveznicu Rezerviraj klauna! i odaberite željeni datum i vrijeme. Potom upišite ime djeteta, e-mail adresu na koju će stići potvrda rezervacije, ime i prezime roditelja ili skrbnika te dob djeteta kako bi bili spremni izvući najbolje trikove iz klaunovskih prevelikih džepova!“, objašnjava Nikola Dabac, umjetnički direktor CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora.

„Leo je oduševljen klaunovimadoktorima! Premda više nije u bolnici, njegovo veselje kada ih vidi i dalje traje, a uvjeren je da će jednoga dana i sam postati klaundoktor. Posljednjih mjeseci pratio je klaunovedoktore putem Facebook Livea, a sada veselo druženje s klaunovima može rezervirati
svaki radni dan.“, podijelila je s nama mama Edita.

Izvor: Press

Klaunovidoktori vesele se svakoj rezervaciji i poručuju – uveseli dan jer s klaunom nisi sam!

Više informacija o programu potražite na našem webu: https://www.crveninosovi.hr/rezerviraj-klauna-online/

U CRVENIM NOSOVIMA trenutačno djeluje 26 klaunadoktora, profesionalnih umjetnika koji su educirani za rad s bolesnom djecom te starima i nemoćnima. CRVENI NOSOVI klaunovidoktori spremaju Gala večer i proslavu 10og rođendana!

Svečano će obilježiti deset godina svog djelovanja u Hrvatskoj, a od svog osnutka uveselili su više od 164.656 djece, starijih i nemoćnih. Dio su međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International (RNI) koja okuplja 10 partnerskih zemalja koje međusobno dijele znanje i iskustvo značajno za kvalitetnu provedbu programa u zdravstvenim i socijalnim ustanovama.

Čitav umjetničko-kulturni događaj i rođendansko iznenađenje priprema se u kazalištu Kermpuh, a ako želite otkriti više o tom rođendanskom iznenađenju javite se PR-u.

Za sva pitanja oko online usluge Rezerviraj klauna! na raspolaganju je Zoran Vukić, osnivač i umjetnički [email protected] Crvenih nosova.

loader