Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto su frendovi s putovanja bolji od onih iz stvarnog života

Vrlo čest slučaj

 Izvor: Cosmopolitan

Jedan od glavnih razloga je što razumiju traumu umiranja nakon desetaka prepješačenih kilometara, i suosjećaju s vama, piše Cosmopolitan

1. Imate potpuno novu osobu kojoj možete prepričavati sve anegdote iz svog života. A kako nije prvi put da pričate te priče i dogodovštine, već ste pričanje doveli do savršenstva i sad svi misle da ste urnebesno zabavni.

2. Imate slične stavove. I oni su otvoreni novim iskustvima, vole upoznavati nove stvari i kulture, i ljude, i baš kao i vi, i oni traže sami sebe diljem svijeta.

3. Vidjeli su vas u vašem najgorem izdanju. Putovanja su nerijetko emocionalni ringišpili. I dok vaši prijatelji koji vas poznaju od djetinjstva znaju kako s vama u bilo kojoj situaciji izaći na kraj, vaši prijatelji s putovanja usput uče o vama i hendlaju vas u najgorim mogućim izdanjima i situacijama na najbolji mogući način, i svejedno vas i dalje vole.

4. Oni su vaši 'wingmani'. Hoteli su plodno tlo za romanse i raznorazna intimna druženja, a vaši prijatelji s putovanja to jako dobro znaju. Zato se uvijek potrude namjestiti vam nekoga.

 Izvor: Profimedia

5. Nostalgija za domom? Kada imate prijatelje na putovanju, nemate pojma što ta riječ znači. Jer su prijatelji obitelj koju biramo!

6. Oni vas neće osuđivati zbog činjenice što niste sigurni koji je točno mjesec. Čekaj, već je ponovno četvrtak??!

7. Zajedno ste snimili stotine i tisuće fantastičnih fotografija. A za to je potrebna razina usklađenosti koju samo istinski dobri prijatelji mogu postići!

8. Nisu pretenciozni, baš kao ni vi. I oni noćenje za par eura doživljavaju kao priliku za izvrstan provod i priliku koja se ne propušta. Jer što manje potrošite na smještaj, to ćete više novca imati za neke druge stvari.

9. Spontani su. Da, bilo im je u planu da do sada već budu doma, na drugom kontinentu, i tragaju za novim poslom, no onda su upoznali vas, a i Zanzibar im se jako svidio pa su odlučili ostati još malo.

10. Oni razumiju traumu umiranja nakon desetaka prepješačenih kilometara, i suosjećaju s vama. A nekome tko to nije prošao je potpuno besmisleno uopće pričati o tome.

11. Oni vas ne prosuđuju na temelju vašeg izgleda. I potpuno im je svejedno što se vaša kombinacija za hladno vrijeme sastoji od istog para traperica i prevelike hoodice koju ste nosili i na ne tako hladan dan, što je vaša omiljena bijela majica već odavno siva, a vaša omiljena haljina već tjednima neprepoznatljiva.

12. Razina kreativnosti koju postignete kada ste zajedno je zavidna. Svjesni ste da ne može bilo tko napraviti tako dobru sangriu i to samo od crnog vina, limunade i najjeftinijeg mogućeg soka od naranče.

13. Vaša zajednička iskustva postaju neraskidiva veza među vama. I to ne samo ona dobra poput gledanja izlazaka sunca na predivnim plažama, nego i ona loša, kao borba sa žoharima u hostelu, i prikupljanje novca kada prifali. Možete slobodno reći da će vas neke stvari vezati zauvijek!

Magazin

Royals