Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

13 znakova da je on frajer za kojeg se želite udati

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

Ovo su sitnice koje vrište da to je TO.

Izvor: Cosmopolitan.hr

1. Redovito vam javlja gdje je. Ne, nije poanta da sve vi poput obavještajne službe koja mora znati svaki njegov korak, poanta je da on shvaća vašu brigu za njega i da ne želi da se brinete. A i želi da znate da misli na vas i između onih nekoliko rundi tekile!

2. Ljubazan je prema konobarima. Ovo vam se možda čini kao potpuna glupost, no osoba koja nije u stanju reći pristojno 'molim vas' i 'hvala vam' je seronja. A ako je ljubazan prema konobarima i svim ostalim ljudima u uslužnim djelatnostima, bit će ljubazan i prema vama.

3. Dobro se slaže s djecom. Morate na zabavu vaših prijatelja koji imaju djecu i baš kad pomislite kako će se on cijelo vrijeme skrivati s pivom u odraslom kutku, on vas ugodno iznenadi igrajući se s onim najmlađima. Neumorno se igra pištoljima na vodu, igra skrivača, podigne dijete kada neslavno završi na podu. A znate zašto je dobro da je dobar s djecom!

4. Dobar je prema životinjama. Ako je osoba koja će odvesti ozlijeđenu životinju veterinaru i/ili odbiti ubiti neku životinju samo zato što svojom prisutnošću nekome smeta (pa možda i vama), naletjeli ste na frajera koji ima veliko srce i koji brine o ostalim živim bićima. A to je nešto što svakako treba cijeniti.

5. Odgovoran je. Kada vidi vaš propušten poziv na koji nije mogao odgovoriti, zove vas. Kada vidi vašu poruku na Whatsappu, odgovara poprilično brzo nakon pojave famoznih plavih kvačica. On ne zaboravlja javiti vam se, niti vas pušta da izvisite zbog nejavljanja. Jednostavno, uvijek je tu za vas kada ga trebate!

6. Nastoji ne flertovati s drugim ženama. Nitko nije svetac i naravno da je teško ignorirati činjenicu da se sviđate nekoj privlačnoj osobi koja vam to jasno daje do znanja. No sve dok on nastoji sve takve osobe držati na potrebnoj distanci i dok ne tipka drugim ženama koliko su seksi, u 4 ujutro, dok vi spavate, nemate razloga za brigu.

7. On može podnijeti vaš loš dan. Svi smo ponekad mrzovoljni i neraspoloženi, no važno je da u takvim trenucima on ne dođe s pitanjima 'jesi u PMS-u' izrečenim osuđujućim tonom, već zna kako vas pustiti da se smirite, utješiti vas i nasmijati, štogod vam u tom trenu bilo potrebno i štogod vas zapravo mučilo.

8. Obraduje vas iz vedra neba. Običnom porukom 'volim te' ili 'požuri doma, čeka te iznenađenje', jednog običnog, dosadnog, sivog utorka, bez nekog posebnog razloga. No itekako je posebno što ste mu stalno u mislima i što se ne ustručava to vam i pokazati.

9. Stoji iza vaših leđa. Iliti vas dvoje igrate za isti tim. Naravno da postoje stvari oko kojih imate potpuno različita mišljenja, no kada vas netko napadne, on je tu da vas brani i da podržava svaku vašu riječ. Znate da na njegovu odanost uvijek možete računati.

10. Voli vašu obitelj (ili se barem pravi da je tako). Njemu nije problem provesti vikend na ručku s vašom obitelji, pomagati vašem tati danima oko nekog njegovog projekta, niti pola godišnjega provesti u kući vaše obitelji.

11. Ima mnogo prijatelja. Nemojte nas krivo shvatiti, nema ništa loše u imanju jednog dobrog prijatelja, no ima li vaš dragi doista puno njih, a osobito onih s kojima je prijatelj još od vrtića ili škole, to samo pokazuje da cijeni povezanost, da je druželjubiv i društven. Na kraju krajeva, ako ga toliko ljudi voli, očito je da nije dobar samo u vašim očima.

12. Podržava vas u svemu. U mislima vam se izrodila luckasta ideja da biste trebali dati otkaz i vratiti se studiranju ili se posvetiti pokretanju vlastitog biznisa, ona vas naravno podržava u tome, no isto tako se trudi objasniti vam sve prednosti i mane obaju odluka. A kada vi napokon odlučite što želite, on vas sluša, podržava i postaje vaš najvatreniji navijač!

13. Govori ostalim ljudima koliko vas voli. Naravno, vama to govori cijelo vrijeme. No onda, kada se zateknete u društvu i glazba na tren stane, načujete kako govori svom prijatelju kako ste nešto najbolje što mu se dogodilo. A upravo je u tome čar, da znate koliko je ponosan što vas ima!


Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader