Prelijepa glumica Monica Bellucci rođena je 30. rujna 1964. u znaku Vage. Mjesec u Lavu čini je toplom i srdačnom, ali i vrlo odrješitom osobom. Venera u tom znaku zaslužna je za glumački talent, a podznak u Jarcu za ambicioznost te vrlo realnu i praktičnu prirodu.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Iako ste suočeni s raznim problemima, energija kojom raspolažete omogućit će vam njihovo lako rješavanje. Bit ćete uporni i dosljedni te poslovno uspješni.

LJUBAV Ako ste iz vama znanih razloga izbjegavali preveliku prisnost sa simpatijom, doći će do oslobađanja potisnutih osjećaja. Znat ćete da više nema zapreka vašem odnosu.

ZDRAVLJE Jako ste nemirni.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Nemojte gubiti vrijeme na isprazne razgovore i ljude koji vam nepotrebno crpe energiju. Ne svađajte se s kolegama zbog banalnih stvari.

LJUBAV Netko će se jako truditi osvojiti vas. Iako ćete to smatrati romantičnim, nemojte se upuštati u dublje veze dok drugu stranu malo bolje ne upoznate. Možda nije onakva kakvom se čini.

ZDRAVLJE Provjerite rad štitne žlijezde.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Više ćete se isticati. Ustrajat ćete na vlastitome mišljenju, suprotstavljajući se onima koji žele uvijek voditi glavnu riječ. Bit ćete inicijator novog projekta.

LJUBAV Ako ste prekinuli vezu, nemojte zbog ponosa propustiti priliku da zamolite partnera za razgovor. Ovo je izvrsno vrijeme za rješavanje bilo kakvih osjećajnih problema.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Otvaraju vam se nove prilike od kojih ste već odustali ili ste ih smatrali nemogućima. Bit ćete domišljati i okrenuti mnoge situacije u svoju korist.

LJUBAV Život vam postaje sve zanimljiviji - otvoreni ste za nove osjećajne izazove, a netko vam nudi ljubav. Prihvatite ponudu, ali i ostavite prostora za uzmak.

ZDRAVLJE Rođeni u srpnju osjećaju jaku iscrpljenost.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Na pomolu su bolji poslovi, ali neće proći bez borbe i dokazivanja. Svjedočit ćete nepravednim protekcijama pojedinaca koji su manje sposobni od vas.

LJUBAV Očekuje li vas poziv na proslavu, kućnu zabavu ili u izlazak, nije isključen susret s nekim tko će vas očarati šarmom i privlačnim izgledom. U brakovima ima sitnih trzavica.

ZDRAVLJE Odlično ste.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Neće vam nedostajati motivacije pa ćete brzo obaviti planirane aktivnosti. Započet ćete razgovor za koji se nadate da će poboljšati vaše poslovanje.

LJUBAV Ako ste se udaljili od partnera, vrijeme je da razgovarate o problemu. Prije nego što ga počnete kritizirati, ne zaboravite mu udijeliti koji kompliment jer vaš partner treba i podršku.

ZDRAVLJE Skloni ste tjeskobi.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Sjajno ćete procjenjivati ljude i donositi prave odluke. Želite li napredovati, na tom vas putu ništa neće omesti. Imat ćete i veliku naklonost šefova.

LJUBAV Ako ste odnedavno u braku, moguća je selidba u ljepši ili veći stan. Zaljubljeni će teško odoljeti zovu srca. Koliko god se trudili potisnuti osjećaje, nečija privlačna blizina pokazuje vam da je to jako teško.

ZDRAVLJE Upišite tečaj plesa, tjelovježbe ili nečeg što će vas pokrenuti i motivirati.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Puno će vam toga ići od ruke. Čak i ako ćete sumnjati u sebe i svoje sposobnosti, dobri rezultati pokazat će vam da ste se nepotrebno podcijenili.

LJUBAV Suzdržite se od nepromišljenih izjava kojima biste mogli dovesti u pitanje ljubavnu budućnost. Previše kritizirate partnera koji od vas očekuje više pažnje.

ZDRAVLJE Pripazite na urogenitalni trakt.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Podosta toga što ste planirali teško će se ostvariti pa je najbolje tjedan posvetiti obitelji i partneru. Važnije planove zasad radije odgodite.

LJUBAV Očekuje vas veće osjećajno prožimanje s partnerom. Zaljubljenost će jačati pa ćete jedva čekati naći se nasamo. Vezani će uspješno riješiti nedavnu svađu i pomiriti se.

ZDRAVLJE Sve ste bolje.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Zahuktava se sve na čemu ste vrijedno radili i pripremali se. Bit ćete skloni grupnom radu, naći ćete zajednički jezik s kolegama i svježim idejama dobiti pohvale šefova.

LJUBAV Morat ćete nekako obuzdati partnerove nalete ljubomore. Zapitajte se niste li mu možda svojim postupcima dali povoda da posumnja u vašu vjernost.

ZDRAVLJE Pazite na kronične tegobe.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Izbjegnite rad u posljednji trenutak. Kvalitetnije planirajte vrijeme i nemojte dopustiti da vas ometaju besposleni pojedinci koji vole dokoličariti. Nemojte se zamjeriti šefu.

LJUBAV Namjerno ćete glumiti nezainteresiranost znajući da ćete time privući onoga tko vam se sviđa. Nađete li se u četiri oka, pokrenut će se lavina strasti.

ZDRAVLJE Šetnjama pokrenite cirkulaciju.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Tjedan je odličan za polaganje ispita ili sportska natjecanja. Svi oblici intelektualne aktivnosti bit će prožeti zabavom i uživanjem. Bit ćete britki i oštroumni.

LJUBAV Moguća su pomirenja, uzbudljiva poznanstva i pokušaji osvajanja. Odnos s partnerom postaje dublji i smireniji. Zaboravite prošlost i krenite naprijed!

ZDRAVLJE Oporavili ste se.