Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Poklon za svaku situaciju kojeg obožavaju i Ella Dvornik i Indira Levak

Izvor: Press

Vrijeme je darivanja i svaka ideja za poklone je dobro došla. Teško je odabrati 'pravi' poklon, ali postoji dar za sve situacije; dar koji uvijek izmami osmijeh, a to je vrhunsko, kvalitetno vino.

Vino grije dušu, a svidjet će vam se i činjenica da se vaš poklon može iskoristiti za proslavu najljepših trenutaka koje provodite s prijateljima ili obitelji. Zato je važno odabrati vino s pričom. A Vina Laguna je imaju!


Tijekom godina vina istarske Agrolagune prepoznata su kao vrhunska na brojnim renomiranim vinskim ogledima te promiču istarsku vinsku kulturu, njezinu raznolikost i bogatstvo, a nagrade koje osvajaju utječu na odabir onog što mnogi žele natočiti u čašu.

Iako je ova godina bila izazovna na više načina, Agrolaguna može se pohvaliti velikim brojem priznanja za svoja vrhunska vina, a to su sedam zlata, devet srebra i jedna bronca. Posljednje medalje osvojene su na najprestižnijem vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards uLondonu, gdje su Malvazija Istarska Festigia 2016 i Castello Festigia 2016 osvojili zlatnu medalju, a Malvazija Istarska Riserva Vižinada 2016, Malvazija Istarska Riserva Duga Maceracija 240 2016 i Riserva LV 2015 nagrađeni srebrnom medaljom od strane svjetskih vinskih eksperata. Mora se priznati da su ove nagrade uvelike poboljšale pogled na 2020.
godinu.


Pobjednička vina odražavaju regionalni karakter i okus naše predivne Istre.Malvazija Istarska, Pinot bijeli, Cabernet sauvignon, Merlot, Teran, sve su touravnotežena, složena vina i pružaju njihovim ljubiteljima neizmjerno uživanje.

Izvor: Press

Svaki dan treba biti radostan, a cijela filozofija Agrolagune je da vrhunska kvaliteta bude dostupna svima. Zato su pripremili ekskluzivne ponude i popuste koje možete provjeriti u trgovinama 3 Kantuna u Zagrebu, Rijeci, Poreču, Rovinju i Splitu te na web stranici www.agrolaguna.hr, a ljubitelji vina imat će veliki izazov izabrati njima najdraže istarsko vino iz bogate ponude.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije