Britanska glumica Julia Ormond rođena je 4. siječnja 1965. u znaku Jarca. Zbog Mjeseca u svom znaku vrlo je ambiciozna, ali teško pokazuje osjećaje. Oprezno bira prijatelje i vrlo je nepovjerljiva. Bliski kontakt Merkura i Venere zaslužni su za njezin glumački dar, ali i smisao za humor.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Postići ćete sjajne rezultate, zbližiti se s nekim ljudima i potvrditi svoje spoznaje. U svemu ćete tražiti dinamiku i izazov. Vaše ideje napokon će ugledati svjetlo dana.

LJUBAV Povoljan Merkurov utjecaj pomoći će vam razjasniti probleme u odnosu, a naklonjena Venera učinit će vaš ljubavni život punim ljubavi i romantike.

ZDRAVLJE Veliko poboljšanje!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Morat ćete donijeti odluku koja će dugoročno utjecati na smjer vaše karijere. Ne povlačite radikalne poteze kojima biste mogli raskinuti neke odnose ili razvrgnuti ugovore.

LJUBAV Ako vam je veza zapala u krizu, sad je vrijeme za suočavanje i rješavanje problema. Budite taktični i ne povisujte glas, čak i ako je posrijedi svađa.

ZDRAVLJE Jedite više voća!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Stjecaj sretnih okolnosti, ali i poznanstva s utjecajnim ljudima olakšavaju vam ostvarivanje cilja. Mnoge će zanimati vaše mišljenje.

LJUBAV Imate priliku za početak obećavajuće veze, ali druga strana očekuje od vas više inicijative. Neka vas to ne odbije - poigrajte se malo zavođenjem i uživajte.

ZDRAVLJE Pazite se prehlade ili viroze, konzumirajte namirnice bogate vitaminom C.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Koristite svoje iskustvo i zrelost, a slabosti promatrajte kao priliku da ih nadvladate. Želite li uspjeti i pokazati sve što znate, morat ćete se hrabrije upustiti u rizične situacije. Financijska situacija naglo će se popraviti.

LJUBAV Slijede vam neočekivana uzbuđenja. Moguć je ljubavni početak s razvedenom osobom ili onom koja je mnogo starija od vas.

ZDRAVLJE Priuštite si stručnu masažu.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Koncentracija će vas slabo služiti. Počnete li nešto raditi ili učiti, misli će vam odlutati pa će vam se potkradati pogreške. Neopisivo će vas nervirati tuđe uplitanje u vaš posao.

LJUBAV Više ćete razgovarati s partnerom, a karakterne razlike pridonijet će i sve češćim svađama. Oni u kvalitetnim vezama počet će zajedno živjeti.

ZDRAVLJE Ozbiljniji pad

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Ne gubite dragocjeno vrijeme na sporedne stvari i ne ostavljajte ništa za posljednji trenutak. Neka vaša marljivost i sposobnost koncentracije dođu do izražaja.

LJUBAV Ljubav će vam oduzeti mnogo vremena, a odnose i veze pratit će brojni zapleti. Moguća je strastvena ljubavna priča koja će uznemiriti sva vaša osjetila.

ZDRAVLJE Često mijenjate raspoloženje.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Nastojte se što više baviti poslovima kojima ćete iskazati svoje kreativne potencijale. Vage sklone umjetničkim zanimanjima uspjet će dostići mnoge svoje ciljeve.

LJUBAV Mogli biste upoznati nekog tko izgledom nije vaš tip, ali zato jest na intelektualnom planu. Imat ćete mnogo tema za razgovore i u tome uživati.

ZDRAVLJE Od ovog tjedna osjetno ste bolje.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Imat ćete dobre ideje i planove, ali ih nećete uspjeti potpuno ostvariti. Nedostajat će vam ne samo energije nego i potpore nadređenih.

LJUBAV Pripazite na postupke i riječi upućene partneru. Pomislit ćete da je ljubav u vezi nestala i reagirati previše burno, zato nastojte biti umjereniji.

ZDRAVLJE Pazite se nezgoda svih vrsta i čuvajte zdravlje!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Tjedan je pogodan za one koji traže posao ili dodatni izvor zarade. Mogli biste dobiti poziv na poslovni razgovor kada se najmanje nadate. Koristit će vam pomoć prijatelja.

LJUBAV Zadovoljstvo na ljubavnom planu bit će vam najveća motivacija. Slobodnima se smiješi romantični početak, a zauzete će radovati partnerova pažnja.

ZDRAVLJE Neke vaše tegobe zahtijevaju liječničko mišljenje.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Vaš će rad biti izložen očima javnosti. Na sastancima će se uvažavati vaše primjedbe i prijedlozi, što će vam ojačati samopouzdanje. Zarada vam se naočigled popravlja.

LJUBAV Obiteljska situacija neće biti tako napeta kao posljednjih dana, a i odnos s partnerom je bolji. Bit ćete tolerantniji i strpljiviji s njime, a i on s vama.

ZDRAVLJE Pozabavite se izgledom, izbjegavajte slatkiše i masnoće.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Bit ćete vješti na riječima i drugima ulijevati povjerenje. Tjedan je iznimno pogodan za držanje predavanja, javne nastupe, ali i za polaganje ispita ili putovanja.

LJUBAV Mogla bi vam se dogoditi nova simpatija, osobito ako ste već dulje sami. Ako ste u braku, odnos s partnerom bit će dobar, a sredit ćete i nesporazume s njegovim roditeljima.

ZDRAVLJE Izbjegavajte zarazno bolesne osobe.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Bit ćete povučeniji u sebe te voljeti raditi u miru i tišini. Postupci nekih kolega mogli bi vas jako razočarati, osobito njihove laži, zavist i ogovaranje.

LJUBAV Riješite nesuglasice, ali pomno birajte riječi kako ne biste pogoršali odnos s partnerom. Očekuju vas ozbiljni razgovori i razotkrivanje sitnih laži.

ZDRAVLJE Družite se s optimističnijim osobama.