Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Istražili smo gdje su snimane sve seksi scene iz Bridgertona

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

I one malo manje vruće. Mogli bismo se zakleti da se princeza Diana rolala onim hodnikom u seriji 'The Crown' ...

Izvor: Liam Daniel/Netflix, Profimedia

Očekivano, barem zasad, 2021. nije ništa bolja od svoje prethodnice, piše Cosmopolitan.hr. Iz tog razloga, do daljnjega mentalno selimo ovdje:

Izvor: Liam Daniel/Netflix, Profimedia

Iako, moramo priznati kako bi bilo divno biti na stvarnom setu Netflixovog Bridgertona koji je snimljen na nizu lokacija toliko otmjenih da kraj njih Downton Abbey izgleda kao naši stanovi (čitaj: rupčage). Bridgerton je uglavnom sniman u Bathu, Yorku i Londonu, a ovo suneki od specifičnih i zapanjujućih domova...

Bridgertone House

Dobrodošli u Ranger's House - masivnu georgijansku vilu koju možete posjetiti sljedeći put kad se nađete u Londonu.

Ovo predivno zdanje nije bilo dom vrućim scenama unutar doma Bridgertone - one su snimljene u Halton Houseu u Buckinghamshireu, još jednom predivnom interijeru koji nam se u pamćenje urezao vrućim scenama snimljenim na stepeništu.

Izvor: Liam Daniel/Netflix, Profimedia

Clyvedon Estate

Znate ono divovsko imanje na koje Daphne i Simon odlaze na medeni mjesec? E pa u stvarnom životu je to Castle Howard, koji inače izgleda ovako

...a njegovi su vlasnici bili super uzbuđeni što je upravo njihov Great Temple poslužio za jednu od najvrućih scena:

Ako ste se pak pitali, selo Clyvedon u kojem se Daphne uplete u dramu oko natjecanja svinja u stvarnosti je selo Coneysthorpe.

Lady Danbury's Estate

U stvarnosti je to Holburne muzej u Bathu, a i oni su bili nevjerojatno ushićeni što je njihova zgrada dio ovog spektakla.

Featherington House

Iako je većina domova korištena za snimanje scena u samim kućama, eksterijer ove impozantne vile je dio nevjerojatnog Royal Crescenta (kompleksa od 30 vila građenih jedna do druge u obliku mladog mjeseca) smještenog u predivnom Bathu. Apsolutno se možemo zamisliti kako živimo tamo.

The Royal Palace

Sve one scene u kojima kraljica sjedi na svom tronu snimljene su u kući Wilton.

Jedan super zanimljivi fun fact: u ovoj se seriji našao prostor koji je prethodno igrao u seriji 'The Crown', točnije, u njezinoj četvrtoj sezoni.

A svojih je 5 minuta u seriji (ili bolje reći 5 sekundi, ali apsolutno jednako vrijednih) dobilo još nekoliko impozantnih građevina šarmantnog engleskog krajolika:

Izvor: Liam Daniel/Netflix, Profimedia

Zanimljivo, za snimanje eksterijera kraljevske palače korištene su palača Hampton Court i Lancaster House.

Ono prenoćište u kojem su Daphne i Simon odsjeli tijekom prve bračne noći u stvarnosti je Dorney Court, a najbolji dio cijele priče je što organiziraju vječanja, a što znači da je skroz ok isplanirati neki romantični bijeg, i seksi noći, u te krajeve. Naravno, čim pandemija utihne. Ako ne ove, onda iduće godine...

Photo credit: Liam Daniel/Netflix, Profimedia

Tagovi

Najčitanije

Najnovije