Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI BROJ STORYJA

Kako se jednostavno zaštiti u vrijeme pandemije?

Izvor: AMZ

Trenutno se na globalnoj razini događa puno toga. Može biti teško znati što biste trebali koristiti kako biste se adekvatno zaštitili. No, ono što možete je držati se preporučenih savjeta za čišćenje i dezinfekciju.

Jeste li znali da se 80% infekcija prenosi rukama? A rukama diramo sve, i stalno, svjesno ili nesvjesno. Njihova dobra higijena dovodi do 65% manje infekcija. Kako bismo vam olakšali izbor, u ovotjednom broju Storyja darujemo Sanytol dezinficijens, zgodnog putnog pakiranja od 30ml, za svakodnevnu uporabu.

Iznimno ugodna mirisa, ovi gelovi za dezinfenkciju ostavljaju osjećaj svježine na rukama. Upravo zato ove zime i u svojoj redakciji koristimo Sanytol dezinficijense za ruke, u praktičnom pakiranju, kako bismo smanjili rizik od zaraze te na taj način držali pod kontrolom prehladu i viroze.

Nakon svakog kontakta s ljudima, ali i nakon korištenja pametnih telefona, računala i radnih površina, valjalo bi dezinficirati plohe, a za to se preporučuje koristiti Sanytol dezinficijens u pakiranju od 250 ml za raskošno korištenje u svakom trenutku, koji čisti i dezinficira u 30 sekundi.

Ekskluzivno izdanje Story + dezinfekcijski gel za ruke na dar u prodaji je od 27. siječnja 2021. u ograničenim količinama, stoga požurite po svoj primjerak.

Najčitanije

Najnovije