Glumica Heather Graham je rođena 29. siječnja 1970. u znaku Vodenjaka koji je čini druželjubivom, ali i ekscentričnom. Energična je i borbena te ne podnosi predvidljivost i dosadu. Nepovoljni Venerini aspekti donose joj ljubavna razočaranja. Otvorene je seksualnosti i voli eksperimentirati.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Poslovni ručak ili promocija samo su neka od mjesta na kojima ćete upoznati utjecajne ljude. Potrudite se ta poznanstva pretvoriti u prijateljstva jer će vam koristiti u budućnosti.

LJUBAV Imat ćete uspjeha u zavođenju i osvajanju, a to će raspiriti ljubomoru osobe koja se još nada da će nešto biti između vas.

ZDRAVLJE Znatno poboljšano.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Iako vam okolnosti ne idu na ruku, možete postići mnogo. Neprestano će vam netko ili nešto odvlačiti pozornost, a porast će i vaša netrpeljivost prema šefu.

LJUBAV Ukućani vas neće razumjeti, a bračni partner bit će zajedljiv i prigovarati vam zbog sitnica. Prihvatite situaciju onakvu kakva jest jer je zasad ne možete mijenjati.

ZDRAVLJE Osjetljivo grlo i glasnice.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Sve vam kreće nabolje. Mogli biste upisati tečaj računalstva, predbilježiti se za stručni seminar ili se raspitati o mogućnostima specijalizacije.

LJUBAV Razmišljanje o ulasku u brak ili trudnoća natjerat će vas na okretanje nove stranicu u životu. Neki će doživjeti ugodne trenutke s osobom koja živi daleko.

ZDRAVLJE Netko vam je u obitelji slabog zdravlja.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Prijatelji na utjecajnim položajima ubrzat će ostvarivanje vaših zamisli ili vas povezati s još moćnijim ljudima. Ipak, budite oprezni jer ne znate tko je pošten, a tko nije.

LJUBAV Očekuje vas nova veza. Izbor partnera bit će više nego dobar, nećete mu trebati ništa previše objašnjavati jer će vas savršeno razumjeti.

ZDRAVLJE Nemirno spavate.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Uhvatite se ukoštac s problemima. Pažljivo promatrajte događaje i stvari oko sebe pa ćete ubrzo spoznati sve ono što nije vidljivo na prvi pogled.

LJUBAV Vaša ljubavna priča bit će puna uspona i padova. Zamjerat ćete partneru nezainteresiranost, no druga će vas strana podsjetiti da ni vaše ponašanje nije ništa bolje.

ZDRAVLJE Lako se iscrpljujete.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Mogli biste dobiti ponudu za novo radno mjesto, stipendiju ili mogućnost sudjelovanja na simpoziju. Neki će vam suradnici šuškati iza leđa, ali neka vas to ne zabrinjava.

LJUBAV Ljubav bi vas mogla iznenaditi u svom najljepšem izdanju. Velika je vjerojatnost da ćete sresti nekoga tko će odigrati važnu ulogu u vašem životu.

ZDRAVLJE Brinite se o svojoj kondiciji.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Položit ćete ispit ili ostvariti sjajan rezultat na sportskom natjecanju. Nametnut ćete se drugima snagom volje, ali i šarmom. Dobit ćete dragocjene poslovne informacije.

LJUBAV U predivnom ste razdoblju koje bi vam lako moglo donijeti novu ljubavnu vezu. Ako ste u braku, svoj ćete odnos graditi na povjerenju i uzajamnosti.

ZDRAVLJE Pazite na bubrege i mjehur.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Sve se odvija prema vašim željama, no nastat će i neke komplikacije te zastoji, najčešće zbog nepredvidljivih postupaka drugih.

LJUBAV Previše ste usmjereni na sebe pa ne primjećujete partnerov trud. Ne dopustite da to prođe bez vaše zahvale, darujte mu barem mali znak pažnje.

ZDRAVLJE Osjetan pad imuniteta!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Naumi kojima ste se bavili počinju se ostvarivati, a sazrijevaju i plodovi vašeg rada. Imat ćete nešto manje obaveza pa ćete slobodno vrijeme moći posvetiti sebi.

LJUBAV Intuitivno ćete osjetiti što nije u redu s vašim brakom ili vezom. Razgovorom u četiri oka mogli biste promijeniti vaš odnos i riješiti nesporazume.

ZDRAVLJE Više se krećite na svježem zraku.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Slijedi vam pozitivan preokret na financijskom planu. Očekujte uplatu zaostalog honorara ili povrat duga. Šefovi će pohvaliti vaše vrijednosti i sposobnosti.

LJUBAV Zahvaljujući povoljnim planetima, osjetit ćete sreću i stabilnost u odnosima. Slobodnima bi se mogla svidjeti zrela osoba koja obećava ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE Treba vam što više rekreacije.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Moć uvjeravanja bit će vaša jača strana pa ako ste trgovac ili menadžer, stranku ćete uvjeriti u sve što budete željeli. Neće vam nedostajati inspiracije i poduzetnosti pa ćete imati više prilika za ostvarenje planova.

LJUBAV Usredotočit ćete se na kvalitetu osjećajnog života i nastojati ispraviti mane te tako potaknuti i partnera na promjene. Tjedan bi mogao označiti početak nove veze.

ZDRAVLJE Bit ćete dobro raspoloženi pa ćete osvajati simpatije drugih.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Mogući su problemi sa šefovima. Pritisnuti teretom prošlosti, ograničit ćete se u napretku. Neprestano ćete se vraćati u prošlost i tražiti razloge zašto se nešto dogodilo.

LJUBAV Mnogima će biti dosadno u vezi. Ipak, nećete ustrajati na prekidu, ali ni prezati od flerta kako biste osjetili malo uzbuđenja.

ZDRAVLJE Nervozni ste i tjeskobni.