Glumica Natalie Dormer je rođena 11. veljače 1982. u znaku Vodenjaka, koji ističe njezinu druželjubivu i slobodoumnu prirodu. No zbog Mjeseca u Djevici vrlo je oprezna i odmjerena osoba. Nepovoljan odnos Venere, Marsa i Saturna čine je kompliciranom kad je riječ o ljubavnim odnosima.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Pred vama su dani uspona u kojima ćete zaraditi dodatan novac. Moguća je suradnja s prijateljem. Bit ćete odlični u umjetničkom izražavanju, trgovini i komunikaciji.

LJUBAV Tražit ćete uzroke i posljedice koji su izazvali osjećajne bure. Ako ste prekinuli vezu, osjećat ćete da vas još vežu spone s bivšim partnerom. Nije sve izgubljeno!

ZDRAVLJE Izvrsno ste!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Osjećat ćete jak poriv za dokazivanjem i napredovanjem. Ljutit će vas nekorektnost kolega, no sjetite se da niste ni vi savršeni. Neće vam škoditi malo više popustljivosti.

LJUBAV Djelovat ćete u skladu s osjećajima. Bit će vam izražene zavodničke sposobnosti. Poduzet ćete sve da biste osvojili osobu o kojoj stalno razmišljate.

ZDRAVLJE Grlobolja ili prehlada.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Raste vam ugled. Ako nešto želite, nastojte to izravno zatražiti jer vas neće odbiti. Mogući su uspješni kontakti s inozemstvom. Isticat ćete se lucidnošću.

LJUBAV Uspješno ćete ojačati ljubavnu vezu i otkloniti uzroke nesporazuma. Slobodni neka budu pažljivi s novim simpatijama jer netko bi se mogao poigravati s vama.

ZDRAVLJE Sasvim solidno.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Budite oprezni kad je riječ o riskantnim novčanim ulaganjima. Ulažete više napora, ali vam jača i ugled. Puni ste novih ideja koje će šefovi prihvaćati, a nečija vam podrška mnogo znači.

LJUBAV Partner će vam prigovarati da ste neodgovorni. Niste li voljni preuzeti na sebe obaveze koje od vas traži, dajte mu to do znanja.

ZDRAVLJE Sklonost tjeskobi.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Oprezno prihvaćajte odgovornosti i komunicirajte s kolegama. Očekuje vas potraga za izgubljenim dokumentima ili dokazivanje istinitosti i pravednosti osobnih uvjerenja i djela.

LJUBAV Skloni ste neuravnoteženim izljevima osjećaja. Vašu vezu nagrizat će ljubomora i nepovjerenje. Potrudite se doprijeti do partnerovih osjećaja.

ZDRAVLJE Jako ste iscrpljeni!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Poslovi će napredovati, a pretpostavljeni će prepoznati vaš trud i znanje. Nezaposlene će razveseliti poziv na razgovor za posao, a zaposlene napredovanje.

LJUBAV Steći ćete nova poznanstva, a jedno će vam biti posebno zanimljivo. Osvojit će vas netko za koga nikad ne biste rekli da je vaš tip osobe.

ZDRAVLJE Osjetljivi ste na vremenske prilike.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Dokazat ćete drugima koliko vrijedite i koliko vaša odsutnost može umanjiti kvalitetu rada. Vaše hrabre i prodorne odluke nailazit će na odobravanje kolega.

LJUBAV Osamljene će razveseliti ljubavna poruka. Ne odugovlačite s odgovorom. Ako ste u braku, nećete izbjeći poneku svađu, no nakon svake će uslijediti pomirba.

ZDRAVLJE Uspješno rješavate tegobe.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Imat ćete puno energije, ali premalo strpljenja pa bi vam poslovi koji zahtijevaju pedantnost i komunikaciju sa strankama mogli biti otežani. Čuvajte se nečije zavisti.

LJUBAV Osjetit ćete da je vrijeme za konkretnu akciju, da ste spremni graditi postojeću vezu i ulagati u nju. Samcima je moguće poznanstvo putem interneta ili oglasa.

ZDRAVLJE Pripazite na mjehur i bubrege.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Porast će vam status i ugled pa ćete uživati simpatije okoline i javnosti. Zaštićeni ste od gubitaka i padova. Nemojte biti skromni - nametnite se!

LJUBAV Učvrstit ćete vezu, približiti se simpatiji te otkloniti razlike u ljubavnim i životnim pogledima. Neki će se zaljubiti u osobu iz druge sredine. Patite li za nekim, učinite sve da se ponovno zbližite.

ZDRAVLJE Previše radite.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Usmjerenost na ostvarenje financijske neovisnosti i traženje novih izvora zarade donijet će sjajne rezultate. Vjerujte u sebe i ne potiskujte svoje ideje i ambicije.

LJUBAV Planeti pospješuju dobru bračnu komunikaciju, kao i mogućnost zanimljivih susreta. Nećete odoljeti pozivu za izlazak koji bi vas mogao zbližiti sa simpatijom.

ZDRAVLJE Više ćete se brinuti o izgledu.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Merkur u vašem znaku obogatit će vaše ideje te olakšati komunikaciju i snalaženje. Uspješno ćete se osloboditi poslovnog tereta prošlosti, započeti novi projekt ili okupiti oko sebe sposobne ljude.

LJUBAV Druga strana često ne zna na čemu je s vama pa otvorenije iskažite svoje želje i osjećaje. Nekima bi se mogla ponoviti ljubavna prošlost u kvalitetnijem izdanju. Vraća vam se netko koga još niste preboljeli.

ZDRAVLJE U odličnoj ste formi, sigurni u sebe i dobro raspoloženi.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Mučit će vas sumnje u naklonost kolega, šefova, ali i u osobne mogućnosti. Previše ćete se oslanjati na tuđe mišljenje i nastojati udovoljiti drugima pa ćete gubiti previše energije.

LJUBAV Mislite li da ljubavna veza u koju se upuštate nema budućnosti, mogli biste se prevariti. Čak i ako započne kao flert, vrlo će se brzo pretvoriti u nešto više.

ZDRAVLJE Moguće su glavobolje.