Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Trening kod kuće? Da! Riješite se tvrdokornog sala jednom zauvijek

Najbolje rješenje za one koji 'nemaju vremena'

Izvor: YouTube

Je li se moguće brzo riješiti tvrdokornog sala? Uz pravilan trening, itekako! Zato vam u sklopu proširenja lifestyle sadržaja na portalu Story.hr, donosimo novi oblik vježbanja koji su za vas osmislili poznati treneri, a koji su ujedno i naši suradnici. I danas je na rasporedu efikasni trening Danijele Pupovac pod nazivom 'Fat Killer' koji ne zahtjeva nikakvu dodatnu opremu, a može se izvesti bilo gdje.

Fat Killer online je program koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na zdrav način. Sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu, a idealan za sve s nedostatkom slobodnog vremena. Za ove treninge ne trebate nikakvu opremu, sve vježbe se rade s težinom tijela. Budući da trenirate od doma i bez nadzora treninzi traju samo po 20- 25 minuta, vjerujemo da se toliko može svatko natjerati.

danijela pupovac Izvor: Privatni album

Dosljednost je bitnija od intenziteta. Radije birajte ponavljati ovaj trening duže vremena, nego prijeći na teže treninge prerano, izgubiti volju ili ozlijediti se. Tijelo voli pokret, samo 20 minuta kretanja ste od boljeg raspoloženja. Ako se nikako ne možete natjerati da vježbate cijelih 25 minuta, probajte se pitati mogu li samo pet minuta ili mogu li samo dvije minute danas. Obično se desi da shvatimo da možemo i više kad krenemo, a ako se to ne desi, pet minuta za danas može biti dovoljno

Najčitanije

Najnovije