Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Pravila kreativnog natječaja 'LOVEStory'

Izvor: Press

Članak 1: ORGANIZATOR
Natječaj “LOVEStory” raspisuje: Adria Media Zagreb d.o.o. (OIB: 58576890942), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradu u nagradnom natječaju “LOVEStory” sudionici mogu osvojiti ako nam pošalju kratku originalnu ljubavnu poruku te tagiranje na Story IG profilu.

Natječaj se raspisuje u svrhu promocije Story.hr, te nagrađivanja pratitelja Story IG profila.

Nagradni natječaj traje od 09.02.2021. do 14.02.2021. na IG profile Story.hr

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:

1.Romantičan vikend za 2 odrasle osobe u Bluesun hotelu Kaj prema dogovorenom datumu – 1 nagrada.

Ponuda ‘Dodir ljubavi’ uključuje:
o 2x noćenje u dvokrevetnoj Superior sobi
o 2x pansionski doručak u hotelskom restoranu
o dobrodošlica uz bocu pjenušavog vina u sobi
o 2x ručak u hotelskom restoranu Academia
o 1x pansionska večera u hotelskom restoranu
o 1x romantična poslužna večera u 4 slijeda po izboru šefa kuhinje u hotelskom restoranu Academia
o besplatno korištenje hotelske wellness oaze u trajanju od 2 sata (za osobe starije od 16 godina) – uključuje hidromasažni bazen, whirlpool, bio saunu, tuš doživljaja i relax zonu
o 1x masaža u Kaju za dvoje (60') – zajednički trenuci provedeni u opuštajućoj atmosferi masaže cijelog tijela, lica i glave
o neograničeno korištenje hotelskog dnevnog boravka/ čitaonicu i igraonicu
o 15% popusta na sve wellness tretmane

o 15% popusta na a-la carte ponudu u hotelskom restoranu Academia
o besplatno korištenje hotelske Wi-Fi mreže
o besplatan parking

2. Srebrna ogrlica sa srcem Peitho – 5 nagrada
3. Parfem Betty Barclay ‘Tender Love’ – 3 nagrade
Sudionici su uz odgovor dužni poslati svoje podatke: ime i prezime, adresu, broj mobitela ili
kućnog telefona. Podatke i odgovore šalju na adresu: [email protected] uz napomenu:
“LOVEStory”

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo prijave u ovom nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani, s područja Hrvatske, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Slanjem odgovora prihvaćaju se Pravila ovog natječaja.

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani RH, koji u periodu trajanja natječaja napišu i pošalju odgovor na nagradno pitanje.

Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave za nagradni natječaj počinju 09.02. i traju do 14.02.2021.
Dobitnike bira žiri sastavljen od zaposlenika Organizatora 14.02.2021.
Dobitnici koje žiri sastavljen od zaposlenika Organizatora izabere za najkreativniji odgovor bit će kontaktirani telefonski. Prijavljeni materijal sudionika i dobitnika je moguće objaviti na i web adresi www.story.hr

Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnici pristaju da podaci budu javno objavljeni te pristaju
na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona najkasnije 48 h nakon odabira nagrađenih, te nakon poslanih podataka dobitnika na [email protected]

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju (svi vizuali/slike, tekstovi/slogani) pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe. Prihvaćanjem ovih Pravila, autori/svi sudionici ovog natječaja, daju u korist Organizatora pravo isključivog iskorištavanja njegovih autorskih prava na prijavljene radove i to na način da ovlašćuju Organizatora da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Autori pobjedničkih radova prihvaćaju da se njihovo ime, lik i djelo iskoristi u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2. i sve ostale komercijalne svrhe 24sata. U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umnožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima, Autor navedenog materijala/rada se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka. Organizator se obvezuje obavijestiti Autora materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Autora prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Autora. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu li na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena i ostali podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Imena dobitnika, odnosno autora pobjedničkih uradaka bit će objavljena na na web stranici www.story.hr kroz popratni članak o proslavi Valentinova.

Dobitnike bira žiri sastavljen od zaposlenika Organizatora 14.02.2021. Dobitnici će biti obaviješteni najkasnije 48 h nakon izvlačenja.

Članak 12: POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora.

Adria Media Zagreb d.o.o.

Najčitanije

Najnovije