Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Zaboravite na srodnu dušu: 'Twin Flame' je partner kojeg želite u životu!

Autor MIa Elliott
Autor MIa Elliott

Svi znamo što znači 'soul mate' iliti srodna duša, no 'twin flame' je pojam koji nam je zapeo za oko i koji postaje sve učestaliji. I samo na prvu se čini da je riječ o istoj stvari.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Što je točno 'twin flame'? Pa, jako slikovito je to objasnila Megan Fox opisujući što je to što ona i Machine Gun Kelly imaju: 'Odmah sam znala da je on ono što ja nazivam 'twin flame', piše Cosmopolitan.hr. Umjesto srodne duše, blizanački plamen zapravo je ono gdje se duša uzdigla na dovoljno visoku razinu da se može podijeliti u dva različita tijela. Dakle, vjerujem da smo zapravo dvije polovice iste duše. I rekla sam mu to gotovo odmah, jer sam to odmah osjetila ... Mislim da je to bilo drugog dana [snimanja]. Zamolila sam ga da uđe u moju prikolicu na ručak i provela sam ga kroz sve bitne astrološke stvari. Odmah sam duboko zagrebala. I znala sam i prije nego što sam uopće izradila njegovu kartu da ima mjesec u Ribi. Osjetila sam to po njegovoj energiji.'

Vjerovali vi u astrološke prognoze ili ne, twin flame je zapravo nešto za što astrologija nije posebno bitna, nešto što je itekako stvarno, i gotovo opipljivo. Opća teorija kaže kako je twin flame dvoje ljudi koji su podijeljeni u različita tijela, ali dijele istu dušu. U osnovi su jedna duša u dva tijela. Zahvaljujući twin flameu, srodne duše kao da nekako gube na važnosti, budući da je twin flame nešto poput super-srodne duše. Vjerojatno ćete u životu upoznati mnogo srodnih duša, ali uvijek će postojati samo jedan vaš twin flame. Mislite da ste pronašli svoj? Ovih 10 stvari govori da ste u pravu!

SRODNA DUŠA IMA STROGO ROMANTIČNE KONOTACIJE, DOK TWIN FLAME NE MORA NUŽNO BITI ROMANTIČAN

Da, ljubav je poželjniji scenarij kada je u pitanju pronalazak vašeg twin flamea. Zaljubiti se u nekoga tko vas potpuno razumije u svakom pogledu zvuči prilično lijepo, zar ne? Međutim, romansa ne mora nužno biti početak i kraj twin flamea. Zamislite twin flame kao nekoga tko bi se borio do smrti za vas. Twin flame više govori o vezi koju dijelite s osobom, a koja je uglavnom izgrađena na zajedničkim događajima iz vaše prošlosti.

SVRHA TWIN FLAMEA JE U UČENJU JEDNO OD DRUGOGA I ZAJEDNIČKOM RASTU

Twin flame su dvije polovice jedne duše koje su se ujedinile i međusobno učile jedna drugu duboke lekcije.

VEZA TWIN FLAMEA MOŽE TRAJATI I JAKO KRATKO, I ZAUVIJEK

Ovakve veze ne moraju nužno trajati cijeli život. Jednom kada naučimo sve što imamo naučiti jedni od drugih, možemo ostati ili ne ostati u vezi. Postajemo cjeloviti zbog rasta i zacjeljivanja koje pruža ovakav odnos.

ODNOS MOŽE BITI IZRAZITO INTENZIVAN I EMOCIONALAN

Dok se srodne duše međusobno nadopunjuju, odnos twin flamea više se svodi na to da tjeraju jedno drugo da rastu. Upravo je zbog toga legitimno očekivati kako će u određenim trenucima odnos postati veoma intenzivan. No, u konačnici, kao što jedno drugome pomažu da rastu, pomažu si i da zacijele sve rane.

BIT ĆETE SUPERSVJESNI MANA DRUGE OSOBE

Nakon početnog razdoblja medenog mjeseca, vi i vaš twin flame otkrit ćete i neke manje privlačne osobine, a što će pokrenuti osjećaje tjeskobe i prerasti u nešto bi moglo potresti vaš odnos.

IMAT ĆETE OSJEĆAJ KAO DA STE TU OSOBU POZNAVALI CIJELOG ŽIVOTA

Radi se o osjećaju poznatosti na način koji ne možete u potpunosti objasniti, ali znate da se s njima odmah osjećate ugodno. Kako se budete upoznavali, otkrivat ćete puno toga što imate zajedničko, kao na primjer slična obiteljska povijest, iskustva, ili prisustvovanje mnogim istim događajima, bez da ste u to vrijeme poznavali jedno drugo. Susret s vašim twin flameom bit će intenzivan i poput deja-vua u isto vrijeme.

ZAHVALJUJUĆI SVOM TWIN FLAMEU OSJEĆAT ĆETE ONAJ UMIRUJUĆI OSJEĆAJ DOMA

Vaš twin flame u potpunosti će vas shvaćati i prihvatiti. Često ćete dijeliti slične interese, misli, snage i slabosti.

DJELOVAT ĆE VAM POPUT VLASTITOG ODRAZA U OGLEDALU

Zbog svih ovih sličnosti vi i vaš twin flame zrcalit ćete jedno drugome rane iz djetinjstva ili čak prošlih života koje dijelite. Upravo je ovo razlog nekim dramama s kojima ćete se vjerojatno susresti: sve od čega ste proveli život bježeći ili negirajući, iznenada će biti pred vama.

MOŽDA NEĆETE ZAUVIJEK OSTATI ZAJEDNO

Žao nam je, ali čak i ako pronađete svoj twin flame, to ne znači da će vaša veza trajati zauvijek. Kao i svaka veza, sve se svodi na rješavanje vaših sukoba i razlika. Sukobi koji se pojave tijekom veze i način kako ih rješavate utjecat će na to koliko će dugo potrajati vaša veza.

NE USPIJU SVI PRONAĆI SVOJ TWIN FLAME, ALI AKO VAM TO POĐE ZA RUKOM, IMATE POTENCIJAL ISKUSITI LJUBAV KOJA ĆE VAM ŽIVOT OKRENUTI NAGLAVCE

Mnogo je onih koji su cijelog života u vezama, bez da ikad upoznaju svoj twin flame. Međutim, ako završite zajedno, potpuno je legitimno očekivati kako je u pitanju veza koja je toliko jedinstvena i toliko drugačija da će obilježiti cijeli vaš život i nakon koje niti jedna druga veza više neće djelovati kao da ima smisla. Samo bez pritiska!

Najčitanije

Najnovije