Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za one koji vole eksperimentirati

Analna predigra za neiskusne odnosno vodič za buduće 'guzocentrike'

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

Upoznajte vježbe za zagrijavanje prije same utakmice!

Izvor: Cosmopolitan.hr

Rečenica koja slijedi možda će nekome djelovati grubo, ili neugodno, no ona je samo realna, piše Cosmopolitan.hr. Prvi puta kada dobijete prst u guzu, osjećaj je kao da imate prst u guzi. Kakav ste mislili da bi osjećaj mogao biti? Baš takav kakav (ni)ste mislili je još idućih 10-20 puta, s razlikom u tome što ste svaki idući put sve opušteniji i što sve manje i manje na prst u guzi gledate kao na nešto negativno.

Dejtate li guzocentričnog frajera za kojega je analni seks sveti gral kojega jednostavno mora ugrabiti, velika je vjerojatnost da vas čekaju raznolika analna zadovoljstva. A kako prepoznati da imate posla s jednim takvim? Očekujte zahtjeve za mnoštvom belfieja, izjave kako mu je upravo doggy omiljena poza te kad više kad manje suptilne prijedloge da biste trebali otići korak dalje...

Prije nego se upustite u analne sekskapade, zapamtite da niste ni zbog koga dužni pristajati na nešto što vas ne zanima i što ne želite. A ako to doista želite, čitajte dalje i otkrijte sve trikove kako svladati sve trikove analne predigre!

1. Predigra ne bi trebala boljeti. Zato u priči obavezno računajte na lubrikant, puno lubrikanta na bazi vode. I maksimalno se opustite, unatoč osjećaju kao da morate obaviti nuždu. Ne morate i nećete! Samo se opustite!

2. Njemu bi trebale biti jasn(ij)e neke stvari. Na primjer, zašto analni seks često zna biti nelagodan i/ili bolan. Naime, što god vas analno zadovoljavalo, poanta je da ne ulazi cijelom dužinom jer je upravo to najčešće razlog boli. Ulaziti bi trebao samo manji dio, relativno plitko, jer su svi živčani završeci zahvaljujući kojima ćete osjetiti užitak smješteni na samom anusu.

3. Tempo ne bi trebao biti brz. Znamo da je i vama i njemu asocijacija na analni seks sve ono što ste vidjeli na pornografskim filmovima, ali zaboravite na njih. Ako postoji nešto za što je važno strpljenje i pravilna priprema (kako fizička tako i psihička), onda je to analni.

4. Analni seks nije toliko prljav koliko mislite. Zapravo, na području anusa i u donjem dijelu rektuma ima poprilično malo prljavih ostataka, a svakako puno manje nego što vjerojatno sami mislite.

5. Najbolji je u kombinaciji s još nekakvom stimulacijom. Vaginalnom, klitoralnom, stimulacijom bradavica... kakvom god da vas uzbuđuje. Rijetke su žene kojima je analni seks sam za sebe dovoljan da postignu orgazam, i najčešće je on samo začin koji u kombinaciji s drugom vrstom stimulacije dovodi do orgazma. No nije na odmet spomenuti da je jedno istraživanje pokazalo da žene koje prakticiraju analni seks češće doživljavaju orgazme, općenito.

6. Budite sigurni da prst, penis, igračka ili bilo što što koristite tijekom analnih igrica ne uvodite u vaginu bez temeljitog čišćenja.

7. Ako ste analne igre isprobali već nekoliko puta, i nikada vam se nisu istinski svidjele, nemojte se forsirati misleći kako je samo pitanje vremena kada će vam se svidjeti. Ako vam se nikada nije svidjelo, velika je vjerojatnost da ni neće. Možda je doista stvar partnera koji vam ne odgovara, neodgovarajućeg tempa i milijun drugih faktora, no ako vam se i dalje ne sviđa, koliko god se trudili i kreativni bili, jednostavno odustanite.

8. Nije vam potrebna depilacija voskom. Doista su rijetke žene koje odlaze na brazilsku depilaciju samo kako bi mogle isprobati analni seks. Rijetke, naravno, u stvarnom životu. Nemojte se zamarati time!

Najčitanije

Najnovije