Glumica Reese Whiterspoon je rođena 22. ožujka 1976. u vatrenom znaku Ovna. Za njezin glumački talent zaslužan je podznak u Lavu, koji obožava svjetla pozornice. Ponosna je te ima jasne i precizne životne ciljeve. Zahvaljujući Merkuru i Veneri u Ribama, vrlo je romantična i senzualna, a u ljubavi vjerna i privržena obitelji.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Lucidnim idejama i radnom učinkovitošću nadmašit ćete sami sebe. Imat ćete spretne ruke i dobro se snalaziti u praktičnim poslovima. Nota originalnosti bit će zaštitni znak vaših aktivnosti, neovisno o poslu koji obavljate.

LJUBAV Proljepšat ćete se te zračiti šarmom i seksepilom. Venera i Sunce u vašem znaku podignut će kvalitetu ljubavnog života. Zaboravit ćete razmirice s partnerom, a mnogi će okončati razdoblje samoće ulaskom u novu vezu.

ZDRAVLJE Imate zavidnu energiju i izdržljivost.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Zahvaljujući poznanstvima i vezama, isposlovat ćete potrebne papire, ubrzati složene i dugotrajne pravne procese te stupiti u kontakt s teško dostupnim ljudima.

LJUBAV Budite oprezni ako ulazite u vezu. Mogli biste prekasno shvatiti da je osoba u koju ste se zaljubili nesređena i nespremna za zreli odnos.

ZDRAVLJE Moguća je zubobolja ili upala grla.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Poslovna zbivanja zahtijevat će više energije nego prije. Činit će vam se da udovoljavate osim sebi. Zasad se povucite i ne ulazite u veće poslove.

LJUBAV Dobar Venerin utjecaj omogućit će da se otvorite prema drugima i odškrinete vrata uzbudljivim prilikama. Iznenadit će vas duboki osjećaji prema jednoj osobi.

ZDRAVLJE Opuštajte se u društvu.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Vjerovat ćete u uspjeh i neće vam biti žao uložiti mnogo energije. Odlično su vam aspektirani trgovina, marketing, ekonomija, odnosi sa strancima i putovanja.

LJUBAV Neće vam polaziti za rukom pokazivanje osjećaja. Poželjet ćete dignuti ruke od svega i prepustiti partneru da sam izvuče željene zaključke.

ZDRAVLJE Priuštite si više sna i odmora.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Vladavina Ovna dobro je vrijeme da se nametnete i osvajate poslovne vrhunce. Očekujete li posao u inozemstvu, sva su vam vrata otvorena.

LJUBAV Iako vaši interesi neće biti isključivo usmjereni na ljubav, nećete je moći ignorirati. Naći ćete se na meti nečijeg udvaranja i nećete ostati ravnodušni.

ZDRAVLJE Bez većih tegoba.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Računajte na osjetljivu komunikaciju u kojoj su mogući ozbiljni nesporazumi sa suradnicima. Razdoblje je pogodno za ulaganja, podizanje zajma, ali i kupoprodaju nekretnina.

LJUBAV Skloni ste krajnostima. Ići ćete na sve ili ništa, što će slobodnima omogućiti osvajanje simpatije, a vezanima narušiti odnos.

ZDRAVLJE Ne iscrpljujte se pretjeranim radom.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Taman kad posložite sve poslovne kockice i krenete u akciju, nešto će vas u tome spriječiti. Obavljate li javni posao, nije isključeno da vam određeni ljudi spletkare iza leđa.

LJUBAV Potreba za stabilnom vezom bit će istaknuta. Oni u braku morat će dokazati svoju zrelost i sposobnost uspješnog prevladavanja problema.

ZDRAVLJE Glavobolja i kronični umor.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Pokrenut ćete ili osmisliti nove projekte i ostvariti nove suradnje. Bavite li se umjetnošću, filmskim, glazbenim i pisanim stvaralaštvom, polučit ćete zavidne rezultate.

LJUBAV Mnogo ćete postići odlučite li stati na kraj lošoj vezi ili zavesti osobu koja vam se sviđa. Vrijeme je da napravite iskorak u nešto novo - ostavite prošlost za sobom.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Morat ćete se više truditi oko svega. Nemojte ulaziti u konfliktne situacije i započinjati bilo kakve veze ili projekte koji vam ne ulijevaju povjerenje. Budite na oprezu.

LJUBAV Neki će si ostvariti veliku želju pa biste mogli proslaviti zaruke ili će vam osoba u koju ste zaljubljeni uzvratiti osjećaje. Na pomolu je lijepa veza.

ZDRAVLJE Živite smirenije.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Borit ćete se za bolji položaj na poslu. Podnijet ćete zahtjev za unapređenje ili se posvetiti pisanju životopisa, pratiti oglase i slati molbe za bolje radno mjesto.

LJUBAV Bit ćete previše zaokupljeni poslovnim zbivanjima pa biste se mogli opustiti u ljubavi. Obnovite romantiku s partnerom koji se osjeća zanemarenim.

ZDRAVLJE Počnite više vježbati.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Zasjat ćete učinkovitošću i briljantnim idejama, a mogli biste i nadomjestiti nadređenog kada bude odsutan. Moguća je dobra prilika vezana uz premještaj ili terenski rad u drugom gradu.

LJUBAV Bit ćete magnetski privlačni i odvažni pa će vam se teško odoljeti. Upoznat ćete osobu s kojom ćete moći satima razgovarati.

ZDRAVLJE Sjajno ste!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Sunce i Venera u polju novca obećavaju isplativost vaših pothvata te porast ugleda. Dani su odlični za poslovne početke i ostvarenje planova. Unovčit ćete znanja i sposobnosti kojima raspolažete.

LJUBAV Mogli biste se zaljubiti u osobu koju ste smatrali prijateljem. Ako ste u braku, obnovit ćete ljubavne baterije i zaboraviti nevesele događaje.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!