Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEGDJE POSTOJE I TAKVI

10 stvari koje čine ljubavnika o kakvom sanja baš svaka žena

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

I jedna bitna stvar: ne vjerujte nikome tko vam kaže da ovakvi frajeri postoje samo u vašoj mašti...

Izvor: Cosmopolitan.hr

1. Kad god mu predložite nešto novo i drugačije, uvijek sa zadovoljstvom prihvaća izazov i maksimalno se trudi ugoditi vam, piše Cosmopolitan.hr

2. Kada vas ljubi, ne uskače u vaše grlo kao 13-godišnjak koji je upravo naletio na prvu curu koju će poljubiti. On se ljubi senzualno i strastveno, i s puno pažnje.

3. U njegovom vam društvu nikada na pameti nije dvojba smatra li vas privlačnom ili ne. Dapače, on se na sve moguće načine trudi pokazati vas koliko vas obožava, od glave do pete.

4. Pred njim ne znate za neugodnost i što god radili, maksimalno se možete opustiti, biti svoji i uživati.

5. Kad god vam je teško, kada ste neraspoloženi ili vam je jednostavno dosta svega, on je pun razumijevanja. A jednako razumijevanje za vas i vaše potrebe ima i u krevetu.

6. Kada mu date do znanja koliko vam neki njegovi postupci i navike smetaju, s njima prestaje doslovno iste sekunde i ne ponavlja ih nikad više.

7. On zrači samopouzdanjem, ništa mu nije neugodno učiniti i uživate u tome što se ne boji i ne srami učiniti išta što bi 'ugrozilo njegovu muškost'.

8. Uvijek se sjeti stvari koje su vama bitne, kao na primjer kako vam je prošao razgovor za posao. On će vas sam pitati o svemu o čemu razgovarate s njim i ponuditi vam svoj savjet, ili barem uho za slušanje i rame za plakanje.

9. Uveseljava vas sitnicama za koje vam nikad ne bi palo na pamet da bi vam ih netko poklonio, a opet, oduševljavaju vas kao malo što jer, koliko god malene bile, najbolji su mogući pokazatelj toga koliko vas pozna i koliko mu je do vas stalo.

10. Njemu nije problem maziti se s vama satima, u tišini, samo zato što vam je to u tom trenu potrebno. Kad bolje razmislite, ne možete se sjetiti ničega što ne bi učinio da vam udovolji.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije