Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKI TJEDAN

Pridružite nam se u hrvatskom tjednu, udahnite miris čiste prirode i mora

Autor promo
Autor promo

Dođite na otok Iž, mjesto koje je puno više od samog odmora - uživajte u jutarnjoj jogi, meditaciji, detoksu i zvukovima gonga uz brojna iznenađenja

Izvor: promo

Nakon svih stresova, nedaća i ograničenja nametnutih u proteklom razdoblju, pravi je trenutak da se pokušamo odmaknuti i osloboditi negativnih misli. Jer i mjesta, baš poput ljudi, mogu biti manje ili više energetski ugodna te podržavati procese transformacije i usvajanja novih znanja.

Retreat ili obnavljanje puno je više od samog odmora. Tajna uspješnog i moćnog retreata, obnavljanja tijela i duše, sinergija je kvalitetnog programa, osobe koja lako prenosi svoja znanja, grupe i mjesta gdje se susret odvija.

Pridružite nam se u hrvatskom tjednu, udahnite miris čiste prirode i najljepšeg mora otoka Iža.

Iž, čudesno miran otok netaknute prirode, bez turističke gužve i prometa, okupan čistim morem savršena je oaza za duboka iskustva kojima je cilj povezivanje sa sobom i pokretanja pozitivnih promjena.

Izvor: promo

U samom srcu otoka, u mjestu Veli Iž, na moćnoj energetskoj točci smjestio se hotel Korinjak. U potpunosti vegetarijanski hotel i prvi takav na našoj obali, specijaliziran je za grupne i osobne programe razvoja uma, tijela i duše. Već više od 18 godina u njega pristižu duhovni tragači, učitelji i majstori iz cijelog svijeta, ljudi povezani namjerom rasta i otkrivanja puno više od same svakodnevice života. I sve ćete to zasigurno osjetiti kročivši na ovo mjesto.

Uz lokaciju, tehničke pogodnosti, smještajne kapacitete, dvorane i terase pogodne za razne vrste aktivnosti, kulinarsku ponudu i susretljivo osoblje, hotel Korinjak je mjesto autentičnog ugođaja, topline i intimnosti. Doživljaj zaokružuju mir i zelenilo, prekrasne uvale i plaža u sjeni borove šume. Ovo je poseban univerzum, savršen za specijalno kreirane programe trenera, terapeuta, voditelja tehnika osobnog razvoja, life coacheve i sve one koji svoja znanja i iskustva žele podijeliti s drugima.

Izvor: promo

Uz jutarnju jogu, meditaciju, detoks organizma čajem od svježe ubranog bilja, vegetarijansku prehranu te uz zvukove gongova sigurni smo da ćete napuniti pozitivnom energijom svaku vašu poru.

Hotel Korinjak pripremio je za vas i dodatna iznenađenja - posebne jednodnevne radionice za sve koji žele i nešto malo naučiti ili jednostavno biti kreativni.

Uz 10 posto popusta ostvarite boljitak za vaše tijelo, um i dušu. Više informacija potražite ovdje ili pošaljite upit na [email protected].

Najčitanije

Najnovije