Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Story.hr i MiniPolis najsretnijeg klinca daruju Ljetnim kampom

MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, organizira petodnevni Ljetni kamp za djecu koji će se tijekom ljetnih praznika održati u više termina. Maleni polaznici će u MiniPolisu biti na cjelodnevnom boravku s uključenim obrocima, a uz stručno vodstvo animatora proći će kroz 8 edukativnih radionica i trodnevnu školu tenisa

Izvor: Press

Školska godina je završila, a s njom su za mnoge roditelje počele i muke zvane - animiranje djece tijekom ljetnih školskih praznika. Kako bismo vam olakšali potragu za idealnim aktivnosti za vaše mališane, ali i ujedno vam omogućili kratki predah od svakodnevnih roditeljskih dužnosti, u suradnji s MiniPolisom, prvim dječjim gradom u Hrvatskoj, Story.hr je osmislio nagradni natječaj u kojemu putem našeg Facebook profila najsretnijeg klinca darujemo petodnevnim sportskim paketom Ljetnog kampa u vrijednosti 1.790 kn!

Izvor: Press

Čvrsto vjerujući da vrijeme ispunjeno kvalitetnim i poticajnim sadržajima može postati snažna poluga psihofizičkog razvoja djece, MiniPolis je u suradnji s odgajateljima i psiholozima osmislio petodnevni Ljetni kamp koji će se tijekom ljetnih praznika održavati u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj. Ljetni kamp podrazumijeva pet cjelodnevnih boravaka s uključenim obrocima, stručno vodstvo animatora, trodnevnu školu tenisa u Teniskom klubu Zagreb i osam edukativnih radionica, među kojima je i atraktivna radionica robotike koja je redovno najpopularnija među djecom, ali i roditeljima.

Izvor: Press

Upravo ova radionica tijekom Ljetnog kampa održavat će se u sklopu jedne od tematskih kućica, Kuće Energije, osmišljene u suradnji s HEP-om gdje će mališani kroz interaktivne modele vjetroelektrane, solarne elektrane i hidroelektrane saznati sve o obnovljivim izvorima energije te će razviti svijest o važnosti očuvanja energije i energetski učinkovitog ponašanja. Osim spomenute, mališane u Ljetnom kampu u MiniPolisu očekuju i druge radionice koje će se odvijati u tematskim kućicama MiniPolisa, unutar kojih će se djeca upoznati s više od 50 različitih zanimanja.

Izvor: Press


U razvoju Ljetnog kampa sudjelovali su vodeći pedagozi i odgajatelji, a konzultirana je i nutricionistkinja koja je pripremila uravnotežen petodnevni jelovnik s tri obroka dnevno temeljen na zdravim namirnicama kako bi mališani u Ljetnom kampu u MiniPolisu zaista doživjeli potpuno iskustvo. Više o Ljetnom kampu u MiniPolisu, prvom dječjem gradu u Hrvatskoj, potražite ovdje.

Pravila nagradnog natječaja 'MiniPolis Ljetni kamp' nalaze se ovdje.

Izbor Urednika

Royals