Sofía Vergara

Kolumbijska glumica rođena je 10. srpnja 1972. u znaku Raka u kojem ima i Mjesec. Osjećajna je, privržena obitelji, romantična i maštovita. Bliski kontakt Merkura i Marsa u Lavu zaslužan je za glumački talent, ali i brz način razmišljanja te izravnost u kontaktima.

ZNAK TJEDNA - RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Organizirajte vrijeme tako da dobro rasporedite obaveze, a pritom nemate osjećaj da niste ništa napravili. Pokušajte dobiti na vremenu ili biti korak ispred drugih.

LJUBAV Čak će i oni koji se smatraju sramežljivima hrabrije komunicirati sa suprotnim spolom. Raščistit ćete problematične odnose, ali pazite da neke dodatno ne zakomplicirate.

ZDRAVLJE Ako ste na moru, iskoristite njegove blagodati - redovito plivanje i pješačenje pridonijet će boljoj formi.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Planovi će zaživjeti, a poslovi doživjeti uzlet. Bit ćete puni energije pa ćete s više optimizma rješavati probleme, doći do zanimljivih ideja ili mogućnosti napredovanja.

LJUBAV Di­namičniji društveni život stvorit će priliku za flert. S osobom koja vam se sviđa mogli biste razmijeniti telefonske brojeve i iščekivati poziv.

ZDRAVLJE Provjerite masnoće u krvi.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Osjećate li zasićenost poslom, počnite planirati odlazak na ljetovanje jer vam je promjena mjesta boravka više nego potrebna. Umorni ste i dekoncentrirani.

LJUBAV Želite li nečim ugodnim iznenaditi partnera, sada je za to pravi trenutak. Jedne će razveseliti pomirba s partnerom, a druge razgovori o zajedničkom životu i braku.

ZDRAVLJE Zaštitite glavu od sunca!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Izvrsno ćete se slagati s kolegama unoseći optimizam i pozitivnu energiju u odnose. Poslova ćete imati preko glave, ali ćete u tome vidjeti priliku da pokažete što možete.

LJUBAV Partnerova ljubomora potaknut će vas na veće izljeve ljubavi i nježnosti. U vrtlogu strasti naći će se mlađi pripadnici znaka s osobom koja ih jako privlači.

ZDRAVLJE Oprezno sa sunčanjem!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Na poslu ćete biti među onima koje će drugi cijeniti i povoditi se za vašim idejama. Uz koncentraciju na posao, ne zaboravite na rekre­a­ciju koja bi vam koristila.

LJUBAV Neraspo­loženje ćete prenositi na partnera. Analizirate li prošle događaje, doći ćete do spoznaja koje će vam otvoriti oči. Shvatit ćete da su neki vaši postupci poljuljali ljubavni sklad.

ZDRAVLJE Te­gobe s vratnom kralježnicom.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Najbolje bi bilo kada biste otišli na godišnji odmor i tako skupili snage za sve što vas dalje očekuje. Nepovoljno poslovno razdoblje razotkrit će pravo lice onih s kojima surađujete.

LJUBAV Novi susreti i poznanstva neće vas ostaviti nezainteresiranima. Slobodni bi se mogli naći u željenom zagrljaju, a zauzet će kovati planove za godišnji odmor.

ZDRAVLJE Pazite na krvni tlak.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Izbjegavajte rasprave, kao i zauzimanje strana. Obavljajte svoje zadatke najbolje što možete, s vremenom sve će sjesti na mjesto.

LJUBAV Privatni život bit će obojen nesigurnošću. Nećete se usuditi prići onome tko vam se sviđa pa je bolje da i ne pokušavate. Prepustite drugoj strani inicijativu.

ZDRAVLJE Držite se hlada i pijte više tekućine.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Umor će vas odvratiti od planiranih ­aktivnosti. Radije odgodite neke poslove ili ih prepustite kolegama. Imajte više strpljenja u provedbi zadataka.

LJUBAV Odnosi s partnerom bit će isprepleteni zajedničkim ciljevima. Samci bi mogli ostvariti vezu s nekim iz prijateljskih krugova i pritom se zaljubiti kako već dugo nisu.

ZDRAVLJE Izbjegavajte hladne napitke.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Bit ćete željni novih znanja. Usavršavanje stranih jezika ili svladavanje vještina važnih za profesiju potpuno će vas zaokupiti. Željet ćete biti odlični u onom što radite.

LJUBAV Vaša razboritost kao da neće postojati. Koliko god vam partner jasno pokazivao da vas voli, sumnjat ćete u njegove izjave. Sputajte ljubomoru jer za to nemate razloga.

ZDRAVLJE Što više plivajte.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO S lakoćom obavljate poslove, kontaktirate s ljudima i bavite se stvarima koje vam čine zadovoljstvo. U napetim situacijama iskazat ćete rječitost i spretnost.

LJUBAV Partner sve više uviđa vaše kvalitete, a samci s veseljem shvaćaju da ih simpatija počinje primjećivati. Dojmit ćete se nekog tko će vas htjeti bolje upoznati.

ZDRAVLJE Premalo spavate.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Pripremite se na više obaveza. Nećete biti motivirani za rad, ali koliko god vam bilo teško, savjesnost i odgovornost tjerat će vas da sve odradite temeljito i na vrijeme.

LJUBAV Moguće su dvojbe vezane uz pravilnost ljubavnih odabira, ali vaše će se sumnje pokazati neutemeljenima. Partner će se truditi dokazati vam svoju ljubav.

ZDRAVLJE Napeti ste i nemirni.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Ne posustajte u ostvarenju poslovnih ideja i akcija, čak i ako sporo napredujete. Upravo takav razvoj situacije omogućit će da vam ništa ne promakne.

LJUBAV Nije isključeno da netko nov dođe kao zamjena kolegi na godišnjem odmoru pa će radna sredina postati zanimljivija. Mogli biste se toj osobi svidjeti, kao i ona vama.

ZDRAVLJE Skloni ste nezgodama i ozljedama.