Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIJEVO ILI DESNO? Nikako nemojte zaobići Marijanino intrigantno 'Raskrižje'

U srijedu je u kavani 'Johann Franck' održana je promocija novog romana autorice Marijane Perinić 'Raskrižje'.

 Izvor: Story

U zagrebačkoj kavani Johann Franck spisateljica, komičarka i voditeljica Marijana Perinić predstavila je novi roman 'Raskrižje'.

Priča o 39-godišnjoj Kristini, uspješnoj prevoditeljici koja se u jednoj vožnji u taksiju nađe u nedoumici kojim putem skrenuti zbog prometne gužve da bi pravovremeno stigla na let za Pariz - lijevo ili desno?, privukla je poznata imena, od Franke Batelić, Zlatana Zuhrića Zuhre, Roberta Knjaza, Ante Vrbana, Antonije Blaće i njezina supruga Hrvoja Brlečića, do Barbara Kolar koja je vodila program.

 Izvor: Story

- Buridanov magarac možda umre od gladi, ali dilema 'lijevo ili desno' u romanu Marijane Perinić zadovoljit će sve književne apetite i dotaknuti sve emocije. Prokleta mogućnost izbora uvijek postoji. Ljudi, kažu, sami biraju svoj put, a na tom putu nemojte zaobići 'Raskrižje' - podijelio je dojmove o romanu Tarik Filipović.

 Izvor: Story

Kratak sadržaj romana koji možete pronaći OVDJE:

Glavna je junakinja Kristina (39) Zagrepčanka, uspješna prevoditeljica koja je često na putu radi poslovnih angažmana. Kad se na početku jednoga takvog putovanja, prilikom vožnje u taksiju, nađe u nedoumici kojim putom skrenuti zbog prometne gužve da bi stigla pravovremeno na let za Pariz, ona mora donijeti naoko nebitnu odluku – skrenuti lijevo ili desno? Lijevo ili desno – pitanje je na koje protagonistica treba promptno odgovoriti, a koje joj, kako se čini, definira daljnju sudbinu.

Što je odlučila, kako se njene odluke odražavaju na život i upravljaju li te odluke životom ili smo samo prepušteni sudbini koja ipak vuče sve konce? Odgovore na ova pitanja kao i na svoja vlastita pitanja koja će se neminovno pojaviti potražite u ovom zanimljivom, dinamičnom i intrigantnom romanu.

Magazin

Royals