ZNAK TJEDNA - LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Društvenost i otvorenost poboljšat će vam poslovanje. Štogod budete radili, ljudi će vas zapaziti i steći o vama dobar dojam. Imat ćete osjećaj da se krećete u dobrom smjeru i bit ćete u pravu. LJUBAV Ako ste pronašli srodnu dušu, dani vam nude romantičan bijeg od stvarnosti. Ljetovanje na osamljenome mjestu omogućit će vam da budete usmjereni jedno na drugo i uživate u bliskosti. ZDRAVLJE Upotrebljavajte kvalitetne preparate za sunčanje!

horoskop
Shutterstock 

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Nemojte sebi postavljati previsoke ciljeve. Iako vas ambicije guraju naprijed, one se trenutačno neće povoljno odraziti na vašu financijsku situaciju. LJUBAV Izvjestan je porast samopouzdanja i privlačnosti, što neće ostati nezamijećeno. Rađat će se nove ljubavi, ali i preko noći nestajati bliskosti u postojećim vezama. ZDRAVLJE Godit će vam plivanje.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Porast će obim obaveza, ali sve ćete uspjeti obaviti. Okolnosti će vam često biti kaotične i nejasne pa ćete morati brzo reagirati i često mijenjati planove. LJUBAV Bit ćete spremni za akciju i truditi se povlačiti mudre i praktične poteze. No partner će funkcionirati potpuno drukčije, što će vas živcirati. ZDRAVLJE Obavljat ćete liječničke pretrage.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Ni u najvećoj strci nećete gubiti pribranost pa poslovni pritisci na vama neće ostavljati trag. Dobro će se snaći svi oni čija zanimanja zahtijevaju šarm, uvjerljivost i rječitost. LJUBAV Novo poznanstvo ili razgovor s osobom koju poznajete raspirit će strasti. Riječi će biti oružje osvajanja i zavođenja, a dodiri i tjelesni kontakt vode vas u svijet senzualnosti. ZDRAVLJE Odlično!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Financijske prilike bit će povoljnije, a sposobnost zarađivanja veća. Izbjegnite putovanja i donošenje važnijih odluka jer ćete biti skloni nesnalaženju i pogreškama. LJUBAV Venera će istaknuti vaš talent za zavođenje i privlačnost koje nećete biti svjesni, ali spoznat ćete je po načinu na koji se prema vama odnose osobe suprotnog spola. ZDRAVLJE Pod jakim ste stresom!

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Osobe koje se nisu slagale s vašom poslovnom taktikom pokazivat će spremnost na suradnju i dogovor. Imat ćete snagu vođe, osobe koja drži sve pod kontrolom. LJUBAV Nova ljubav, roditeljska uloga, uplovljavanje u bračnu luku i ljubavni trokuti mogući su ovog tjedna. Samce očekuje strastvena ljubavna priča. ZDRAVLJE Izdržljivi ste i otporni.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Merkur je ušao u vaš znak! Ovo je tjedan uspjeha, rasta, prestiža i razrješenja nesporazuma. Povoljan je trenutak da se pojavite pred očima javnosti i budete primijećeni. LJUBAV I vi i partner bit ćete druželjubivi i skloni timskom rješavanju problema, ali povremeni izleti u izolaciju bit će vam nužni za punjenje baterija. ZDRAVLJE Čuvajte svoju psihofizičku snagu.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Manje ćete raditi ili se na neko vrijeme povući iz javnosti i izolirati od upita kolega ili kritičkoga pogleda šefova. Odgovarat će vam da vas svi ostave na miru. LJUBAV Ne vjerujte svemu što čujete i zadržite smirenost u raspletanju zamršenoga ljubavnog klupka. Ono što sami odlučite bit će najispravnije, stoga izbjegavajte tuđe sugestije. ZDRAVLJE Trebaju vam mir i odmor.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Prionut ćete na istraživanje novih mogućnosti vezanih uz stručno usavršavanje ili odlazak u inozemstvo. U snalažljivosti i dovitljivosti nitko vam neće biti ravan. LJUBAV Opustite se i uživajte u čarima ovoga tjedna punog strasti. Partner će vas čitati poput knjige, a povremene brige otjerajte osmijehom i pozitivnim razmišljanjem. ZDRAVLJE Naspavajte se.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Nemojte ništa riskirati ni radikalno mijenjati jer vam je ostvarenje ciljeva otežano, a okolina nesklona. Osim uobičajenih komplikacija, mogle bi nastati i neočekivane. LJUBAV Unatoč raspravama i neslaganju, moći ćete mnogo postići s partnerom. Poći će vam za rukom konstruktivno usmjeriti razlike među vama. ZDRAVLJE Ne gasite žeđ previše hladnim napicima.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Imat ćete potporu utjecajnih pojedinaca koji će vam pomoći u napredovanjima. Neki će honorarnim poslom doći do dodatnog izvora prihoda. LJUBAV Sigurnost i osjećaj povjerenja partneru će biti važniji od strasnih zagrljaja i noćnih provoda. Stoga mu pokažite koliko vam je stalo do njega, ne samo riječima nego i djelima. ZDRAVLJE U odličnoj ste formi.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Improvizirat ćete i nastojati izvući najbolje iz postojećih radnih uvjeta. Bit ćete odlučni naplatiti dug od pravnih ili fizičkih osoba i nećete više padati na lažna obećanja. LJUBAV Od partnera ćete tražit više nego što vam može pružiti. Nešto će uzdrmati vaš ljubavni odnos, naglo vam otvoriti oči i primorati vas da se pomaknete s mjesta. ZDRAVLJE Čuvajte zglobove od ozljeda.

Pripremila Vesna Narat Horbec - astrologinja izrađuje osobne horoskope i predviđa događaje, možete je nazvati na telefon 091/2402-777