Znak tjedna

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Sunčev utjecaj u vašem znaku omogućit će vam proboj u poslu, priznanje i nagrade. Zbog velike pokretačke snage koju imate, sposobni ste za nesvakidašnje napore.

LJUBAV Šarmirat ćete partnera, a samci se potpuno otvoriti prema dosad nedoživljenim iskustvima i nepoznatim situacijama. Netko će postati središte vašeg života.

ZDRAVLJE Osim manjih probavnih tegoba, sve ostalo je u redu.

Pink
Pjevačica je rođena 8. rujna 1979. u znaku Djevice, čiji je tipičan predstavnik. Naime, u tom znaku ima čak pet planeta pa je analitična, inteligentna i jako radišna. Budući da su oni smješteni u polju inozemstva, to joj jamči uspješnu međunarodnu karijeru.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka


POSAO Zahvaljujući Merkuru u polju novca, financijske prilike pogodovat će razvitku i ostvarenju planova. Nestat će i neka novčana ograničenja.

LJUBAV Šutnjom ćete podići zid između sebe i partnera pa on neće znati kakve vas misli muče. Nemojte dopustiti da dane provedete začahureni svatko u svoj svijet. Razgovarajte o svemu.

ZDRAVLJE Skloni ste alergijama.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja


POSAO
Morat ćete se dokazivati i mnogo truditi, no to neće proći bez šefove pohvale. Mogli biste promijeniti radno mjesto i prihvatiti se odgovornijeg posla.

LJUBAV Probleme ćete pretvarati u zgoditke, a propuste u nove prilike. Partner vam je sklon, iako ćete bezrazložno strahovati od utjecaja njegove bivše ljubavi. Opustite se.

ZDRAVLJE Svadljivi ste i pod stresom.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja


POSAO

Sposobni ste drugima prenijeti svoje ideje i motivirati ih u željenom smjeru. Imat ćete i Merkurovu potporu pa ćete lakše ostvarivati svoje planove.

LJUBAV Preplavit će vas duboki osjećaji prema partneru. Bit ćete strastveno i odano zaljubljeni jedno u drugo. Moguća je trudnoća, zajednički život ili uzbudljivo putovanje.

ZDRAVLJE Naglo ste bolje.

Bik 21. travnja - 21. svibnja


POSAO Nailazit ćete na nemarnost pojedinaca koji ne slijede vašu profesionalnost. U nekim trenucima bit će bolje da stvari preuzmete u svoje ruke i ne oslanjate se na druge.

LJUBAV Na partnerove kritike uzvraćat ćete istom mjerom pa će planuti iskra svađe, u kojoj ćete, bez oklijevanja, olakšati dušu i izgovoriti sve što vam smeta.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja


POSAO Planeti vam omogućuju da arhivirate poslovnu prošlost i okrenete se prema novim zadacima. Određene planove još neko vrijeme nećete uspjeti ostvariti u potpunosti, ali vrijedi strpljivo čekati.

LJUBAV Mogli biste upoznati nekoga tko živi na visokoj nozi, možda iz kruga poznatih osoba. Onima u braku ne prijete veće svađe ili nesporazumi.

ZDRAVLJE Moguća grlobolja.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza


POSAO Izvjesna je povećana potrošnja energije i mnogo više uloženog vremena u već uhodane poslove. Nepromišljenim odlukama ili izjavama dovest ćete se u nezavidan položaj.

LJUBAV Samci, moguća je fatalna ljubav koja će vas promijeniti kao osobu. Ako ste u dugoj vezi, planovi o braku ili roditeljstvu bit će sve bliže ostvarenju.

ZDRAVLJE Živite mirnije.

Vaga 23. rujna - 22. listopada


POSAO Moći ćete odahnuti od problema koji su vas pratili. No to neće biti samo odlika ovih dana, nego će se trend poslovnih uspjeha nizati i idućih tjedana.

LJUBAV Očekuje vas novo poznanstvo koje vas neće na prvi pogled baciti u vrtlog ljubavi, ali već nakon nekoliko susreta shvatit ćete da se zaljubljujete. Bračni odnosi postaju stabilniji.

ZDRAVLJE Bez tegoba.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga


POSAO Više ćete dobiti zauzmete li uporan i nametljiv stav nego putem pregovora i dogovora. Merkurov utjecaj upućuje na skrivenost ili nedostupnost nekih podataka ili ljudi.

LJUBAV Stres bi vas mogao pritisnuti, ali ne bi bilo pošteno da se iskaljujete na partneru. Ako ste u fazi udvaranja, pokažite inicijativu, ali nemojte biti nametljivi.

ZDRAVLJE Jači pad imuniteta!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca


POSAO Merkurova potpora omogućit će vam da ostvarite uspjehe u trgovini, znanstvenom radu, novinarstvu, medijskim poslovima te u odnosima sa strancima.

LJUBAV Ako ste tek ušli u vezu, osjetit ćete strast i ispunjenje. Samci, više izlazite, prepustite se romantici. Odlično ćete se zabaviti i zbližiti s vrlo privlačnom osobom.

ZDRAVLJE Sjajno ste!

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja


POSAO Želite li nešto konkretnije postići, prilike zahtijevaju da uložite mnogo truda. Umor i fizička slabost upozoravaju da nije dobro pretjerati. Postoje zapreke koje teško prevladavate.

LJUBAV Nove ljubavi će se rasplamsati. Osjećat ćete sve jaču povezanost s partnerom. Zbog zaljubljenosti krenut ćete na put ili promijeniti mjesto boravka.

ZDRAVLJE Smanjite psihofizička naprezanja.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače


POSAO Bit ćete spretni u istraživanju ili otkrivanju novih podataka. Uz pomoć veza riješit ćete financijski problem. Moguća je promjena posla, izlazak na teren ili putovanje.

LJUBAV Ako ste imali bračnih problema, sada je pravi trenutak da to riješite. Samci će se zaljubiti u vrlo inteligentnu osobu. ZDRAVLJE Bez većih tegoba.