Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODRŽAN FUNKY MONKEY JUNGLE TOUR U HILTON RIJEKA COSTABELLA BEACH RESORT & SPA

Autor promo

Ella Dvornik Pearce, Danijela Gračan, Lana Gržetić i brojni drugi prisustvovali ovom jedinstvenom događaju u riječkom Hiltonu

teigan-collage - 2021-10-07T111930.364 Izvor: One Day Studio

U spektakularnom okruženju Hiltonovog najnovijeg vrhunskog resorta – Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa - smještenog između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke, okruženog planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem, održan je event pod nazivom Funky Monkey Jungle Tour. Posebno za tu prigodu, jedan od barova riječkog Hiltona pretvoren je u pravu džunglu, s više od stotinjak velikih biljki, od kojih su se isticale impresivne viseće lijane. Ovaj događaj nisu propustili brojni poznati Riječani, kao i njihovi gosti, među kojima su bili Ella Dvornik Pearce, Danijela Gračan, Lana Gržetić, Iva Berišić i mnogi drugi.

Funky Monkey Jungle Tour održan je povodom predstavljanja pobjedničkog koktela natjecanja "Next big thing" , kojeg su organizirali Monkey 47 gin i Hilton grupacija. Na digitalno natjecanje bilo je prijavljeno preko 400 koktela, a pobjedu je odnijela mlada i talentirana barmenica Andrea Volajova iz Hilton Prag, koja je osmislila koktel Simia Sour, inspiriran krhkim ekosustavom prašume i ugroženim vrstama divljih životinja. Njezin pobjednički recept temeljio se na dry gin Monkey 47 Schwarzwald te sokovima od limuna i brusnice za dodatnu 'svježinu' i stvaranje 'savršenog kiselog okusa', a kao točka na i savršeno je poslužio egg white.

Koktel će se posluživati u 350 hotela Hilton u 29 zemalja, a samo 7 europskih zemalja dobilo je priliku ugostiti svečanu proslavu predstavljanja Simia Sour koktela kao noviteta u ponudi, među kojima i Hrvatska, odnosno riječki Hilton. Cilj natjecanja bio je slavlje ugodnih trenutaka te stvaranje pozitivnih i nezaboravnih uspomena, a upravo za takve trenutke namijenjen je Monkey 47.

Tko je sve prisustvovao eventu pogledajte u galeriji

Tagovi

Magazin

Royals