Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STORY PINK FEST – obojite subotnju špicu u ružičasto!

Tokom listopada brend Story tradicionalno obilježava mjesec borbe protiv raka dojke. U subotu, 16. listopada, kroz suradnju s Udrugom P.I.N.K.-life održat će se Story Pink Fest pod inicijativom Sačuvajmo zdrave dojke. Radi se o tradicionalnom i dugogodišnjem projektu sa zabavno edukativnom programom koje prati donatorska nota.

teigan-collage - 2021-10-13T135730.748 Izvor: Story Press

Cilj je projekta prikupljanje sredstava kroz dugogodišnju suradnju s lancem drogerija dm, a prikupljena sredstva namijenjena su provođenju edukativnog programa i psihološkog savjetovanja Udruge P.I.N.K. - life, kao i otplati ultrazvučnog uređaja na Odjelu za UZV dijagnostiku Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Program započinje u jutarnjim satima, na dvije lokacije – Zrinjevcu i Cvjetnom trgu. Nakon okupljanja na Zrinjevcu i pozdravnih govora, povorka podrške oboljina kreće prema Cvjetnom trgu gdje bogati program također započinje u 10 sati te se otvara nastupom dječih zborova. Očekuje vas i glazbeno plesni program skupine Atomic Dance Factory i DJ-a Dadoo te nastupi perspektivnih glazbenih zvijezda – Gine, Vjeke i Eni Jurišić.

Neizostavan dio eventa je i tradicionalna modna revija članica Udruge koje prate osobe iz javnog života. Modni dizajneri koji su za ovu prigodu dizajnirali modne kreacije i time iskazali podršku projektu su Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Anamarija Ricov, Robert Sever, Duchess, Etna Maar, Anovi by Ivona Glavaš, Delight, Ivana Jurić Design, Miss Strawberry, te Katarina Mamić.

Program traje do 14 sati, a u pagodama i izložbenom prostoru sponzora posjetitelj će moći uživati i u promotivnim aktivnostima i degustacijama, donirati Udruzi radi ovog hvalevrijednog cilja te pridonijeti akciji kupnjom raznovrsnih proizvoda partnera.

Osim na Story Pink Festu, tijekom listopada u prodavaonicama dm-a diljem Hrvatske moći će se pronaći posebno označeni proizvodi, a za svaki prodani proizvod dm donira jednu kunu za spomenuti cilj. dm će u akciji sudjelovati u suradnji s partnerima i brendovima Biobaza, Bionsen, Melem, Nacomi, Immortella, Lavera, L’Angelica, CL, La Piel i Borboleta. Ujedno, jedna kuna bit će donirana i od kupnje označenih proizvoda dm-ovih vlastitih brendova Balea i Alverde.

 Izvor: Story Press

Uz prikupljanje sredstava, naglasak se stavlja i na preventivan te edukativan aspekt akcije. S obzirom na povećanje dnevno registriranih slučajeva oboljelih od raka dojke, podizanje svijesti javnosti o bolesti, samopregledu i mogućnostima prevencije od krucijalne je važnosti. Osvješćujući karakter ovog eventa, kao i sve popratne aktivnosti više su nego dovoljan poziv da se u subotu pridružite ovom
projektu, stoga rezervirajte 16. listopad za Story Pink Fest i sačuvate zdrave dojke!

Magazin

Royals