Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Sredit ćete mnoge narušene odnose. Ako ste u potrazi za novim radnim mjestom, budite strpljivi i ne gubite nadu. Idućih dana mogli biste se zaposliti i riješiti taj problem.

LJUBAV Drugi će vas doživljavati kao pristupačnu i druželjubivu osobu pa ćete s lakoćom ostvarivati ljubavne kontakte. Postoji li osoba koja vam se sviđa, ali nikako se ne uspijevate naći u njezinoj blizini, okolnosti će se promijeniti i spojiti vas.

ZDRAVLJE Uravnotežite tijelo i duh, bavite se sportom, pripazite na prehranu.

Lisa Bonet

Američka glumica rođena je 16. studenoga 1967. u znaku Škorpiona. Istaknuti zemljani znakovi u horoskopu čine je praktičnom i odlučnom osobom. Spremna je na brojna odricanja kako bi ostvarila ciljeve. Podznak u Raku zaslužan je za njezin nježan i privlačan izgled te izniman glumački potencijal.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Mogli biste doznati dobre vijesti, osobito one financijske prirode. Tjedan je odličan za učenje, studiranje, rad na sebi i putovanja. Imat ćete više energije i samopouzdanja.

LJUBAV Manje slušajte što vam partner govori, a više gledajte što radi. Očuvate li u svojoj vezi nježnost i bliskost, neće vam moći naštetiti vanjski utjecaji, pa ni konkurencija.

ZDRAVLJE Bolje ste.


Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Iako vas okolnosti ne maze, dobro se prilagođavate promjenama. Većina vas usmjerena je na poslovna zbivanja pa nisu isključeni novi projekti čiji ćete inicijator biti vi.

LJUBAV Često ćete se priključivati na internet. Razlog se možda krije u vašoj virtualnoj simpatiji pa ćete se učestalo dopisivati i razmjenjivati osjećaje.

ZDRAVLJE Previše se iscrpljujete.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Pripremite se na više rada i napora. Radite li fizički posao, umarat ćete se više nego inače. Ni oni koji se bave intelektualnim radom neće se moći pohvaliti zavidnom koncentracijom.

LJUBAV Zbog poslovnih i drugih obaveza rijetko se viđate s partnerom i premalo komunicirate. Barem vikende rezervirajte za obnavljanje nježnosti i romantike.

ZDRAVLJE Posjetite stomatologa.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Mars u Škorpionu donosi vam više energije i motivacije. Osobito produktivni bit će oni koji rade u prosvjeti, pravu i vanjskoj trgovini.

LJUBAV Poslovne i privatne krize ostaju iza vas. Bit ćete puni inspiracije i dobrog raspoloženja. Nestat će smetnje koje su vas sprečavale da jasnije uvidite što potkopava vaš bračni sklad.

ZDRAVLJE Sjajno ste!

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Planeti vas čine nemirnima i sklonima burnim reakcijama te nepotrebnim dramatiziranjem zbog rješivih problema. Idućih dana pripazite na svoje reakcije.

LJUBAV Izloženi ste stresu i raznim životnim promjenama pa ćete nervozu prenositi na najbliže, a da toga i niste svjesni. Očekuju vas nesuglasice s partnerom.

ZDRAVLJE Bude se kronične tegobe.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Briljirat ćete u poslovima vezanima uz komunikacije, medije, trgovinu, uslužne djelatnosti, kao i na poslovnim putovanjima. Krasit će vas spontanost, ali i intuitivnost koja vas vodi u pravom smjeru.

LJUBAV Partner će poticati vaše dobro raspoloženje. Razjasnite ćete dvojbe iz prošlosti, ali nemojte mu zamjerati što vam neke stvari nije rekao prije.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Planetarni sklop povoljan je za sve ambiciozne koji žele proširiti svoje znanje, sklopiti korisna poznanstva i napredovati zahvaljujući kontaktima s inozemstvom. Dobit ćete pismeno rješenje koje očekujete.

LJUBAV Manji partnerov propust mogli biste staviti pod povećalo ili ga opet podsjetiti na prijašnja iskustva. Pustite prošlost na miru.

ZDRAVLJE Izdržljivi ste.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Računajte na osjetljivu poslovnu komunikaciju jer su mogući ozbiljni nesporazumi sa suradnicima. Nadređeni bi vam mogao zamjeriti nepažnju i sklonost pogreškama.

LJUBAV U ljubavi vam kreće nabolje pa biste se mogli naći u zagrljaju osobe kojoj ste zapeli za oko. Oni u vezama mogli bi upustiti u ljubavni trokut.

ZDRAVLJE Premalo se odmarate.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Staloženošću ćete uspješno prevladati neugodne situacije, a pridonijet ćete i smirenju jedne rasprave. Prilike vam idu ususret, zato iskoristite svoje znanje i sposobnosti.

LJUBAV Odlično ćete zapažati sve detalje i nijanse partnerova ponašanja. Stoga će svaki razgovor usmjeren rješavanju ljubavnih problema dati dobre rezultate.

ZDRAVLJE Jako ste izdržljivi.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Ulazite u razdoblje smanjene psihofizičke energije. Na stresne situacije reagirat ćete burnije. Odnosi s prijateljima i suradnicima neće biti dobri pa nisu isključeni prekidi suradnje.

LJUBAV Partner će vam štošta prigovarati pa ćete se pitati što uopće radite zajedno. Trebat će vam mnogo strpljenja da prebrodite krize.

ZDRAVLJE Sklonost upalama i ozljedama!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Naći ćete se u vrtlogu novih poslovnih prilika - ugrabite nešto za sebe. Krasit će vas oštroumnost, kreativnost i nove ideje.

LJUBAV Osamljene očekuje poznanstvo ili korak naprijed s osobom s kojom imaju nedorečen odnos. Ne žalite za prošlošću koju ne možete vratiti - budućnost donosi bolje dane.

ZDRAVLJE Puni ste pozitivne energije.