Znak tjedna

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca


POSAO Imat ćete potrebu mnogo toga u svom životu dovesti u red, raščistiti neke odnose ili se više pozabaviti područjem koje vas zanima. Bit ćete dosljedni u svojim odlukama pa će većina posla biti obavljena.

LJUBAV U izlascima i kretanju stjecat ćete poznanstva. Rado ćete provoditi vrijeme s partnerom, a vaša će veza biti skladna unatoč povremenim trzavicama.

ZDRAVLJE Tjedan je pogodan za promjene i iskorake na planu izgleda ili odijevanja.

Nataša Janjić Medančić


Glumica je rođena 27. studenoga 1981. u znaku Strijelca. Mjesec u tom znaku ističe njezinu nemirnu i energičnu prirodu pa voli izazove, društvo i putovanja. Iduće godine, kada na nekoliko mjeseci Jupiter uđe u Ovna, Nataša će imati sjajno poslovno razdoblje.


Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Ne srljajte s kritikama na račun šefova jer bi to mogli doznati od drugih ljudi. Povjerljive razgovore obavljajte dalje od ušiju kolega.

LJUBAV Situacije i događaji naglo se ubrzavaju i izmiču vašoj kontroli. Od prvog susreta do intimnog zbližavanja ili čak bračne ponude moglo bi proći premalo vremena. Ne brzajte s odlukama!

ZDRAVLJE Jako ste nemirni.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Neki će se kolege protiviti načinu na koji postupate i razmišljate, ali neka vas to ne obeshrabri. Budite svoji, ma koliko god to odudaralo od drugih.

LJUBAV U sjajnom ste ljubavnom razdoblju. Koristite svaku priliku za izlazak i provod jer je povećana mogućnost poznanstava i novih veza.

ZDRAVLJE Previše radite i iscrpljujete se.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Otvaraju vam se prilike za napredak. Moguć je odlazak na putovanje ili primitak vijesti koju već neko vrijeme očekujete.

LJUBAV Mogli biste upoznati strastvenu osobu koja će vas privući vrckavim temperamentom. No iskre ljubomore frcat će s obje strane pa će odnos uspjeti jedino ako netko od vas dvoje više popušta.

ZDRAVLJE Sklonost nezgodama, ali i virozama.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja


POSAO Vaša moć uvjeravanja i pregovaranja bit će nenadmašna. Imat ćete istaknuti smisao za dovođenje stvari u red. No teško ćete izbjeći poneku raspravu, ali ne nužno s lošim završetkom.

LJUBAV Suspregnite ljubomoru i ne donosite odluke preko noći. Nemojte iskušavati partnerovo strpljenje i stavljati ga pred gotov čin - prkos se ne isplati.

ZDRAVLJE Odlično!

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza


POSAO Čeka vas mnogo poslova pa što bolje organizirajte vrijeme kako biste sve stigli. Plaćanje računa, rješavanje vlastitih ili obiteljskih problema, nabava i kućni poslovi prilično će vas iscrpiti.

LJUBAV Iskoristite tjedan za pomirenja i inicijativu. Postoji li u vašem životu netko tko vam se sviđa, pokušajte mu to diskretno dati do znanja.

ZDRAVLJE Skloni ste tjeskobi.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna


POSAO Koncentracija će vam biti odlična, a volja jaka pa ćete mnoge zgode ili nezgode dočekati spremni. Odlično ćete pregovarati, ispravljati tuđe pogreške i ugovarati poslove.

LJUBAV U ljubavnoj vezi nametnut ćete se kao kreator zbivanja, bilo da su posrijedi izlasci ili planovi vezani uz svakodnevni život. Netko vam golica maštu, sve ste zaljubljeniji.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Vaga 23. rujna - 22. listopada


POSAO Na pomolu su pozitivne promjene, dobra suradnja s drugima i lako ostvarivanje ciljeva. Planeti pogoduju poslovima s inozemstvom. Širit ćete spoznaje i usvajati nova znanja.

LJUBAV Privatni život bit će bogatiji za novo poznanstvo, ali trebat ćete uložiti mnogo napora da odnos krene u željenom smjeru. Ro­ditelji kritiziraju vaš ljubavni izbor.

ZDRAVLJE Opuštajte se.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga


POSAO Zahvaljujući dobroj organizaciji, dokazat ćete svoje sposobnosti. Uspješno ćete raditi nekoliko poslova istodobno i poći na put na kojem ćete nešto naučiti, ali i zaraditi.

LJUBAV Iako ćete biti samozatajni, partner će vješto doprijeti do vas - čita vas kao otvorenu knjigu. Znat će što vam treba reći i kako vas oraspoložiti.

ZDRAVLJE Koristit će vam meditacija.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja


POSAO Mogući su kontakti s ljudima koji će vam pomoći ostvariti ambicije. Promjene koje će iskrsnuti iziskivat će dodatnu prilagodbu, ali ona neće biti lišena zadovoljstava.

LJUBAV Opustit ćete se i više nećete biti usmjereni samo na mane svoga odnosa, nego ćete objektivnije sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Ako ste u dugoj vezi, razmišljat ćete o zarukama.

ZDRAVLJE Psihički ste napeti.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače


POSAO Zahtjeve nadređenih smatrat ćete pretjeranima, ali nećete se uspjeti izvući. Morat ćete dobro zasukati rukave i prionuti na posao ako ne želite steći negativne bodove.

LJUBAV Preosjetljivi ste pa ćete svaki partnerov prijedlog ili savjet doživljavati kao kritiku. Od 22. studenoga ulazite u bolje razdoblje pa su pomirenja na pomolu.

ZDRAVLJE Sklonost ozljedama!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka


POSAO U povoljnom smjeru razvijaju se poslovi s inozemstvom, ali i na drugim relacijama ostvarujete uspjehe. Jako ste sposobni i dovitljivi.

LJUBAV Naklonjena Venera neće vas razočarati pa je lako moguće da se ovih dana u nekog zaljubite. Dani sreće i dobrog slaganja neće zaobići ni one u vezama.

ZDRAVLJE Mars vas puni pozitivnom energijom.