Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TJEDNI HOROSKOP OD 22. DO 29. STUDENOG: Jedan znak treba osobito paziti kome daje svoj novac!

Tjedni horoskop od 22. do 29. studenog Ovnovima donosi preispitivanje odnosa s voljenom osobom, a Lavovima savjetuje da pokažu potisnuta osjećanja.

Horoskop Izvor: Shutterstock

Ovan

Netko vam daje korisne prijedloge koje možete lako primijeniti pri rješavanju ozbiljnih problema. Pokušajte pravilno dozirati svoj kreativni impuls zajedničkim interesima, kako biste što bolje uskladili razlike koje postoje u vašem mišljenju ili iskustvu. Trenutno preispitujete svoj odnos s bliskom osobom u želji da se što bolje razumijete. Imate dojam da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Bik

Ulažete mnogo truda da postignete pozitivne rezultate u svom profesionalnom izričaju, ali ima iznenadnih situacija koje poremete vaše planove i poslovnu koncepciju. Trebate se rasteretiti dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se bavite više stranaka istovremeno. Skloni ste čestim promjenama emocionalnog raspoloženja, osobito u situacijama kada vam se partner čini odsutan ili nezainteresiran za vaše ideje. Želite više nježnosti.

Blizanci

Poslovni problemi s kojima se trenutno suočavate zahtijevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe ishitreno reagirati i precjenjivati ​​svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je dopustiti ljudima od povjerenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumijeva i spremnost na stalno prevladavanje raznih ograničenja kroz koja prolazite u odnosu s partnerom.

horoskop Izvor: Shutterstock

Rak

Pred okolinom se ponašate vrlo ambiciozno i ​​svima jasno dajete do znanja da ne želite da vam se itko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Tjedni horoskop od 22. do 29. studenog savjetuje da pažljivo procijenite situacije koje zahtijevaju kakav-takav rizik ili veće ulaganje novca. Potrebni su vam obiteljski sklad i nečija prisutnost kako biste postigli što bolju psihičku ravnotežu i priljeve kreativne energije. Parter vas lako može potaknuti na pozitivnu reakciju i izbijanje emocija.

Lav

Netko vam daje korisne informacije i na taj način vam pomaže da točnije procijenite različite poslovne prilike koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da međusobni dogovori predstavljaju pozitivan iskorak u rješavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neke svoje potisnute osjećaje ili namjere. Učinite posebnu gestu pažnje prema svom partneru i u korist zajedničke sreće koju treba njegovati.

Djevica

Neki od suradnika nemaju dovoljno interesa za poštivanje zajedničkog poslovnog ugovora, što neminovno uzrokuje određeni gubitak. Čini se da ste zabrinuti zbog novih informacija i promjena koje su predložili vaši suradnici. Uporno se trudite što prije riješiti neke velike probleme. Skloni ste čestim promjenama raspoloženja, kao i društvima koja privlače vašu emocionalnu pažnju. Nema razloga trčati i prigovarati partneru zbog nekih sitnica.

Vaga

Ponašate se vrlo oprezno i ​​ne želite previše riskirati u poslovnim i financijskim pregovorima. Međutim, morat ćete se suočiti s nekim izazovima koji vam nisu po volji ili ukusu. Na vrijeme potražite dobar savjet od starije osobe. Na kraju će se sve riješiti na dobar način ili u vašu korist. Želite više razumijevanja i nježnosti u ljubavnoj vezi. Vaš partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem potiče osjećaj emocionalne nesigurnosti u vama.

horoskop Izvor: Shutterstock

Škorpion

Aktivno sudjelujete u raznim pregovorima i pokrećete inicijativu kad god postoje dobri uvjeti za neki uspjeh ili dobit. Ne obraćate previše pozornosti na nečije komentare, pogotovo kada nisu u skladu s vašim osnovnim opredjeljenjem. Ljubavni partner na vas djeluje vrlo inspirativno i navodi vas da se slobodnije izražavate. Ponekad se vrlo lako možete pomiriti s voljenom osobom, bez posebne priče ili nagovaranja.

Strijelac

Morate smisliti dobar plan i ostati dosljedni u svakoj fazi provedbe, posebno kada ste pred suradnicima kada vas izazivaju. Nakon dugog poslovnog nagovaranja situacija će se promijeniti u vašu korist, ali ćete morati ostati ustrajni i dosljedni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, pa vam tjedni horoskop od 22. do 29. studenog savjetuje da pažljivo odvažite dobru priliku u kojoj možete izraziti sve svoje rane želje. Partner vas iskreno podržava i potiče na aktivnu ulogu.

Jarac

Savjesno ispunjavate svoj dio obveza i vrlo ažurno postupate u ispunjavanju raznih dogovora koje imate sa suradnicima. Sve svoje odluke temeljite realno i nema razloga da itko utječe na vašu profesionalnu nesigurnost. U odnosu s partnerom nema potrebe ustrajno ponavljati situacije koje ne donose željeni učinak.

horoskop Izvor: Instagram

Vodenjak

Možete procijeniti povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i osmisliti dobar nastup ili slijed poteza pred suradnicima. Obratite pažnju na različite mogućnosti partnerstva koje imate. Važno je prihvatiti poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete ostati ravnodušni na nečiji utjecaj ili postupke, polako gubite emocionalnu kontrolu. Međutim, sve ide ka pozitivnom ishodu. Pokažite da imate više povjerenja u svog partnera.

Riba

Prolazite kroz različite faze kreativnog raspoloženja i brinete o tome da sebi osigurate optimalne uvjete. Obratite pažnju na reakciju bližih, jer ponekad ne želite prihvatiti komentare koje doživljavate kao oštru kritiku. U vezi s ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste promijeniti neke uobičajene navike koje vas sputavaju. Instinktivno možete prepoznati pravi trenutak i dobar ritam.

Povezane vijesti

Magazin

Royals