Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Od 25. studenoga Merkur je u vašem znaku pa poslovi počinju punom parom. Kolege će vam pomagati, društveni ugled i status se popravljaju, a mogli biste dobiti i dobre vijesti, osobito financijske.

LJUBAV Uspješnije ćete rješavati probleme, a Venera će vaše napore nagraditi novom vezom ili obnavljanjem prekinute. U braku pokažite više zrelosti u rješavanju nesporazuma.

ZDRAVLJE Prštite pozitivnom energijom!

Lana Jurčević

Pjevačica je rođena 7. studenoga 1984. u znaku Škorpiona. Strastvena je, izravna i ne voli okolišati. Mjesec u Biku ističe njezinu ljubav prema glazbi, lijepim stvarima i komforu. Iduća godina te 2023. sjajne su joj za brak i majčinstvo, ali i poslovni uspjeh.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Od 25. studenoga sve kreće nabolje. Bit ćete zadovoljniji postignutim rezultatima. Uspješno ćete rješavati probleme, a u rad unositi kreativnost i nove ideje.

LJUBAV Partneru ćete zamjerati iste stvari koje i on vama, osobito tvrdoglavost i zanovijetanje. Možda će vam se roditelji ili rodbina petljati u odnos, što morate nekako izbjeći.

ZDRAVLJE Osjećat ćete poboljšanje.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Iako ćete mnogo više raditi nego zaraditi, tjedan vam ipak donosi pomake na materijalnom planu. Mogli biste sklapanjem braka popraviti materijalni status ili tuđim novcem pokrenuti ili proširiti posao.

LJUBAV Partner će češće biti uz vas i udovoljavati vašim željama. Slobodnima će se vratiti samopouzdanje pa ćete zavesti simpatiju.

ZDRAVLJE Posavjetujte se s liječnikom, riješite tegobe.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Vodite računa da ne iznevjerite povjerenje šefova, osobito ako baratate važnim podacima ili imate pristup povjerljivim dokumentima. Teško ćete izbjeći stres.

LJUBAV Niste li zadovoljni vezom, izborit ćete se za slobodu ili prisiliti partnera da popusti i udovolji vašim zahtjevima. Neki će u tome i pretjerati.

ZDRAVLJE Imat ćete problema s neuralgijama i glavoboljama.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Ljutit ćete se na sitnice i uvrijeđeno reagirati na dobronamjernu kritiku. Ako ste u zategnutim odnosima s nekim od suradnika, pripazite da ih ne pogoršate.

LJUBAV Vaš bi odnos mogla uzdrmati pojava stare ljubavi ili flert na radnom mjestu, možda čak i nerazumni pritisci bivšeg bračnog partnera. Mlađi će uživati naklonost suprotnog spola pa su izvjesne nove ljubavi.

ZDRAVLJE Moguća je prehlada.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Od 25. studenoga izvrsno ćete se snalaziti u poslovima koji podrazumijevaju spretnost, brzinu i donošenje odluka. Na sastancima će se uvažavati vaše primjedbe i prijedlozi, a nastup ili predavanje pred publikom pridonijet će popularnosti.

LJUBAV Stvari se polako sređuju u vašemu domu i u odnosu s partnerom. Imat ćete više tolerancije i strpljenja s njime, a vrijedit će i obrnuto.

ZDRAVLJE Poboljšava se.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Osjetit ćete pomanjkanje racionalnog i staloženog razmišljanja. Zametnut ćete dokumente, predvidjeti činjenice ili se susresti s problemom iz prošlosti za koji ste mislili da je riješen.

LJUBAV Vaša samouvjerenost bit će vaše najjače oružje protiv nedaća. Čekaju vas uzbuđenja i pozitivni preokreti, možda poznanstvo s osobom koja živi podalje od vas.

ZDRAVLJE Prolazni naleti umora.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Na vrijeme ćete dovršiti zadatke, a klijenti će biti zadovoljni kvalitetom vaših proizvoda i usluga. Bit ćete neugodni u ulozi neprijatelja, a prilično privrženi ljudima koji će stajati uz vas.

LJUBAV Situacija će se poboljšati među parovima koji su dosad bili u problemima. Zdravom komunikacijom riješit ćete nesporazume.

ZDRAVLJE Pronađite vremena za odmor.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Dobri rezultati pomažu vam da se odvažite na krupnije zalogaje. Uspjeh vas očekuje i u poslovima vezanim uz komunikaciju s ljudima, obrazovanje ili pisanje. Neki će zastoji biti otklonjeni.

LJUBAV Vjerojatan je prvi izlazak s dopadljivom osobom koju ste nedavno upoznali. Oni u vezama sve su prisniji pa se romantika vraća u odnose.

ZDRAVLJE Povećan je rizik od iscrpljenosti i ozljeda.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Pazite od 25. studenoga jer mnogo će toga kasniti, važni dokumenti se zametnuti ili se neki dogovori neće poštovati. Budite na oprezu!

LJUBAV Zahvaljujući Veneri u vašem znaku, povećavaju se šanse da nekog upoznate i uđete u vezu. Ako ste u braku, bit će povremenih razmirica, ali, srećom, sve će biti kratkotrajno.

ZDRAVLJE Izgledat ćete ljepše i svježije.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Stvorit će se prilika za prodor vaših ideja ili proizvoda na tržište. Važnu ulogu u uspjesima odigrat će nadređeni ili poslovni partneri. Stjecat ćete moćna poznanstava i veze.

LJUBAV Vaš će se ljubavni život svesti na kratke, ali strastvene pustolovine zasnovane na fizičkom zadovoljenju. Trajniji odnos moguć je samo u slučaju ako naiđete na karakterno snažnog partnera.

ZDRAVLJE Čuvajte kosti, koljena i zglobove.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Vaš će uspjeh i zadovoljstvo u radu ovisiti o tome žele li drugi tolerirati vaše istupe. Unatoč svemu, mogao bi vam biti povjeren važan poslovni zadatak.

LJUBAV Iznenadit ćete partnera istančanim analizama. Uspješno ćete raščistiti odnose, što će dobro utjecati na vaše raspoloženje. Vikend donosi ljubavni uspjeh, a nekima i sudbonosni trenutak - vjenčanje.

ZDRAVLJE Psihički ste umorni.