Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POKLONI DIO SEBE: mala škola kreativnog darivanja u suradnji s hrvatskim kreativcima

Designer Outlet Croatia pokrenuo je projekt „Pokloni dio sebe“ u suradnji s hrvatskim kreativcima kako bi potaknuli sve ljude blagdanskog duha i topla srca da uz klasične darove daruju i dio sebe svojim najbližima

crafteri Izvor: story.hr

Čarolija Božića u nama postoji od najranijeg djetinjstva. Prvi ugriz bakinog kolača koji se rastopio u našim malim ustima i donio nam slatku ugodu. Trenutak kad smo prvi puta udahnuli prekrasni miris bora, kad smo ugledali sve sjajne kuglice što te jednostavno zovu da ih dodirneš i zaljuljaš. Mirisi cimeta, meda, kuhanog vina i prekrasna Božićna rapsodija aroma. Kada smo djeca, Božić je tradicija i čarobni rituali poput pisanja pisama Djedu Božićnjaku, mirisa božićnih slastica i izrade ukrasa za drvce. Kako odrastamo i Božić počinjemo provoditi dalje od obitelji, neke tradicije mogu početi blijediti.
Kako biste ponovno uhvatili čaroliju Božića, pokušajte zadržati neke od tradicija iz djetinjstva koje ste voljeli. Pokušajte napisati pismo Djedu, postaviti suhe kolače i mlijeko za djedicu i sobove na Badnjak ili jednostavno provedite vrijeme s obitelji gledajući omiljene božićne filmove koje već znate napamet. Iako se možda osjećate prestaro za ove rituale, proživljavanjem tradicije iz djetinjstva, božićna će čarolija uskoro pokucati na vrata.
Jedna od takvih božićnih čarolija je i nestrpljivo iščekivanje darova i neizvjesnost trenutka kada ih ugledamo ispod bora na božićno jutro. Zbog toga je vrijeme darivanja bitno – jer kroz odabir darova pokazujemo koliko nam je do određenih ljudi u našem životu stalo, koliko ih poznajemo te koliko ih želimo razveseliti i usrećiti.
Pokloni dio sebe
Bez obzira što smo kupili kao poklon, naši darovi vrijede onoliko koliko smo sebe u njih uložili i koliko će značiti osobi koja ih je primila. Kako biste ovih blagdana uspjeli svojim najmilijima pokloniti sreću i dio sebe te unijeti strast i ljubav u čin darivanja, Designer Outlet Croatia pokrenuo je projekt „Pokloni dio sebe“ u suradnji s hrvatskim kreativcima kako bi potaknuli sve ljude blagdanskog duha i topla srca da uz klasične darove daruju i dio sebe svojim najbližima.

Pokloni dio sebe
Izvor: story.hr

Kreativke Lidija Tomas, Ana Tevšić, Maja Kranjec, Ivana Čuljak i Emilija Lasić pokazat će vam svojim maštovitim i zabavnim DIY video prilozima kako svaki poklon možete obogatiti sebi svojstvenim „dodirom“ i u trenutku ga pretvoriti u najsnažniju poruku ljubavi i pažnje za svoje najdraže članove obitelji i bliske prijatelje.
Ovog Božića pokloni dio sebe… i uživaj u osmjesima tebi najdražih osoba…

Sadržaj nastao u suradnji s Designer Outletom Croatia

Magazin

Royals