Znak tjedna

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Planeti osiguravaju uspjeh u učenju, sportašima dobre rezultate, a poslovnim ljudima uspješne sastanke i suradnje. Samokontrola i promišljenost olakšat će vam snalaženje u svakodnevnim situacijama.

LJUBAV Neki se susreti mogu pokazati sudbonosnima pa ćete biti zaljubljeni. Ako ste u braku ili vezi, neće biti svađa. Razgovarat ćete lijepo i otvoreno, a to će vas još više zbližiti.

ZDRAVLJE Ma koliko brz bio vaš životni ritam, pronađite vremena za opuštanje i zabavu.

Tyra Banks

Američka glumica i model rođena je 4. prosinca 1973. u znaku Strijelca, što je čini nemirnom i radoznalom osobom. Vrlo je emotivna, a na to upućuje podznak u Raku. Zbog Mjeseca u Ovnu energična je i temperamentna, ali često nepredvidljiva i svojeglava.


Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Pružit će vam se prilika da se prikažete u najboljem svjetlu i shvatite koliko ste se nepravedno podcjenjivali. Sve vam polazi za rukom, iskoristite to!

LJUBAV U odličnom ste razdoblju pa vas suprotni spol primjećuje i udvara vam se. Mogli biste upoznati nekog doista posebnog, osobu koja će vas osvojiti šarmom.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Plijenit ćete pozornost britkim umom i odličnim logičkim procjenama. No pazite, u stresnom ste razdoblju pa na radnome mjestu može biti i napetosti.

LJUBAV Ljubavni odnos ulazi u mirnije razdoblje s manje strasti i početnog zanosa. Više ćete razgovarati, otvarati se jedno drugom te otkrivati nove osobine i kvalitete.

ZDRAVLJE Skloni ste iscrpljivanju.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Ma koliko vam se činilo da se od vas na poslu očekuje nemoguće, učinite ono što morate. Tako ćete sebi dokazati da ste dorasli svim izazovima. Budite dovoljno strpljivi.

LJUBAV Vaša veza je u nestabilnom razdoblju, ali sve što se sada događa, donosi i poboljšanje na duge staze. Neki među vama planiraju skoro vjenčanje.

ZDRAVLJE Nemirni ste.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Očekuje vas nova raspodjela poslova i zadataka kojima nećete biti previše oduševljeni. Dobit ćete novog kolegu, šefa ili ćete druge nečemu poučavati.

LJUBAV Neke očekuje novi ljubavni početak, iako će na razvoj odnosa jako utjecati vaša nepovjerljivost, osobito ako ste nedavno izišli iz loše veze. Pazite se brzopletosti.

ZDRAVLJE Sklonost tjeskobi.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Majstorski ćete se koristiti poslovnim adutima, ispravno procijeniti što i kada trebate nešto učiniti. Na pomolu je rješenje situacije koja vas je počela opterećivati.

LJUBAV Sve opcije su vam otvorene, na vama je samo da date zeleno svjetlo osobi u koju ste zaljubljeni. Nadomak ste nove veze, a oni u braku su bliski s partnerom.

ZDRAVLJE Pazite se viroza.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Na poslu se nećete osjećati ugodno. Morat ćete se prilagođavati, uvažavati šefove hirove i postojeće okvire poslovanja. Muči vas i psihički umor.

LJUBAV Ljubavna snaga koju ćete dijeliti s partnerom, bit će dovoljno jaka da jedno drugome budete potpora i kad sve ne ide kako treba. Samci, moguća je nova ljubav!

ZDRAVLJE Odmarajte se.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Očekuje vas uspjeh u aktivnostima koje obavljate. U poslu će vas, osim izdržljivosti i upornosti, pratiti sretne okolnosti pa ćete moći postići i više od očekivanog.

LJUBAV Partner će iskazivati tvrdoglavost, a u nekim situacijama i nezrelost, što će vas živcirati. Pazite da ne uletite u avanturu s nekim kome nije do trajne veze i ozbiljnosti.

ZDRAVLJE Odlično!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Iako ste pod stresom, obaveze uspješno privodite kraju. Povećavaju vam se prilike za dobru zaradu - ugrabite ih!

LJUBAV Ljubavne događaje prihvatite spontano, bez previše analiziranja koja vas mogu udaljiti od onog bitnog. Što ćete biti jednostavniji i manje opterećeni ishodom situacija, to ćete brže privući sretne okolnosti.

ZDRAVLJE Sklonost upalama.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Budite spremni na čekanje, odgodu planova i zastoje u poslu. No nemojte se živcirati jer to nije trajno stanje. Strpljivo čekajte svojih pet minuta.

LJUBAV Intenzivan društveni život bit će zaslužan za nova poznanstva, od kojih će neka prerasti u pravu ljubav. Ako ste u vezi, partner će uživati u vašem društvu, ali i vi u njegovu.

ZDRAVLJE Dobro!

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Riješite svoje statusne probleme jer je zapreka manje, a i pravne ćete poslove uspješno okončati. Služe vas odlična koncentracija.

LJUBAV Ljubavna se situacija odvija previše usporeno pa gubite strpljenje. Druga strana je u svojim problemima pa niste sigurni vrijedi li ulagati energiju u tako labilan odnos.

ZDRAVLJE Sklonost ozljedama.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Morat ćete se uklopiti u timski rad i prihvatiti tuđe ideje, iako se vaša mišljenja kose s njihovima. U danima ste kad biste mogli napredovati, ali pratit će vas i stres.

LJUBAV Nemojte se oglušiti na ljubavne probleme. Razmotrite što vam to smeta kod partnera jer ste u razdoblju kad olakšano rješavate intimne probleme.

ZDRAVLJE Puni ste energije.