Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DIY VIDEO by LiliHaloDecoration: Kako s malo novca napraviti fantastične božićne ukrase od papira

Lidija Tomas Matijević, art-direktorica Studija Tomas, otkrila nam je kako s običnim papirom oplemeniti klasične blagdanske darove i na taj način - pokloniti dio sebe

Lidija Tomas Matijević Izvor: story.hr

Ako vam je ponestalo kreativnih ideja za darivanje, savjeti i kreativno vodstvo Lidije Tomas Matijević će sigurno pomoći. Lidija ili još bolje, Lili, je nadaleko poznata kreativka koja svoje ideje nesebično dijeli na svom blogu Lilihalodecoration i Instagram profilu @lilihalodecoration.
Lidija Tomas Matijević je, osim toga, i art direktorica prestižnog Studija Tomas i jedna od kreativki koja se puna srca i DIY ideja pridružila prekrasnom božićnom projektu "Pokloni dio sebe" koji je osmislio Designer Outlet Croatia kako bi potaknuo sve ljude blagdanskog duha i topla srca da uz klasične darove daruju i dio sebe svojim najbližima. Nas je, naravno, zanimalo kako će Lidija pokloniti dio sebe te koje je blagdanske stvari najviše razgaljuju.

BeFunky-collage(8) Izvor: story.hr

Pokloni dio sebe
„Jako me vesele tradicije, okupljanje prijatelja i obitelji. Dekoracije i lampice po svuda me najviše vesele zbog djece. To je toliko veselja i topline koja se osjeti. Jako mi je fora klincima pakirati poklone i prodavati priču kako im to nosi Djed Božićnjak, a još ako uspijem nekoga nagovoriti da se zamaskira i zezne ih, meni nema veće sreće! Na taktove pjesme Zvončići otopim se” kaže kreativka kojoj je u ovo blagdansko vrijeme najvažnije poslati poruke o važnosti mira, ljubavi i nesebičnosti što čini kroz projekt “Pokloni dio sebe”.

Lidija Tomas Matijević Izvor: story.hr

" Kroz ovako divan projekt pokazali smo kako možemo svojim trudom, a za vrlo malo uloženog novaca, pokloniti najdivnije poklone. Baš iz ljubavi. Ovo je idealna prilika za pokazati što znamo i za naučiti druge tome. Lidija je poznata po svom stavu kako za lijepo življenje nije potrebno puno materijalnog, nego smisla i uloženog vremena i ljubavi.
Jako je važno biti okružen lijepim jer ljudi koji su okruženi lijepim interijerom i ugodnom atmosferom, nemaju toleranciju za suprotno. Dapače, oni samo stvaraju bolje", savjetuje.

U nastavku pogledajte DIY video by LiliHaloDecoration i ovog Božića oplemeniti klasične darove kupljene u Designer Outletu Croatia self-made ukrasnim dekoracijama za zidove i stol od papira

Kako napraviti božićne ukrase od papira
Izvor: story.hr

Ideje od papira
“ Vrlo jednostavno možete sami izraditi dekoracije od papira. Na svaku od tih dekoracija možete dodati i tag s porukom ili imenom. Ukoliko se bojite da nemate lijepi rukopis, evo jedan mali savjet: natipkajte poruku s fontom koji vam se dopada, isprintajte i pređite lagano flomasterom koji ima lijepi trag boje”, kaže Lidije Tomas Matijević koja je potpuno posvećena “Pokloni dio sebe” stavu.

Lidija Tomas Matijević Izvor: story.hr

"Trudim se pokloniti dio sebe tijekom cijele godine. Želim biti prisutna svaki dan za svoju obitelj, posebno klince. Puno o tome pišem na svom blogu kao ambasador lijepog življenja“, zaključuje Lidija Tomas Matijević.

*Sadržaj nastao u suradnji s Designer Outletom Croatia

Magazin

Royals