Znak tjedna

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Kvalitetnih i odvažnih ideja neće vam nedostajati, ali može biti zastoja u njihovoj provedbi. Odlikovat će vas organizacijske sposobnosti pa ćete uspješno izlaziti na kraj s problemima.
LJUBAV Iako ljubavna zbivanja neće biti lišena uspona i padova, uspjeh će biti logična posljedica uloženog napora. Na pomolu su pozitivni iskoraci na emotivnom planu, a vaš trud oko partnera dat će željene rezultate.
ZDRAVLJE Opustit će vas glazba, sportske aktivnosti i uživanje u svemu što ste zanemarili, a prije vas je usrećivalo.

Tatjana Jurić


Radijska voditeljica rođena je 10. veljače 1982. u znaku Vodenjaka. Društvena je i otvorena, ali zbog Mjeseca u Djevici istodobno je vrlo odmjerena i jako realna. Ova joj godina donosi povoljne okolnosti u ljubavnom životu, a za dobre poslovne aktivnosti pobrinut će se naklonjeni Jupiter.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Odnos sa šefom neće biti ugodan. Zahtijevat će od vas previše, možda i biti neugodan u nastupu prema vama. Veliki oslonac pronaći ćete u kolegama koji će vam pomagati.

LJUBAV Vrijeme je za otvoren razgovor s partnerom. Nakon toga mnogo toga bit će jasnije pa ćete doći do zajedničkih rješenja.

ZDRAVLJE Moguć je jači pad imuniteta.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Uspjeh vas očekuje u kontaktima s inozemstvom. Sreća se smiješi i studentima, kao i svima koji se bave intelektualnim radom. Imat ćete odlično pamćenje.

LJUBAV Ako ste u vezi, dobro ćete se zabavljati s partnerom i starim društvom, a steći ćete i nova poznanstva, što će osobito radovati osamljene Bikove.

ZDRAVLJE Osjetno ste bolje.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Ni vama, a ni kolegama neće trebati mnogo da izgubite kontrolu. Pokušajte se bolje koncentrirati na radne obaveze, barem uz pomoć crne kave i češćih stanki.

LJUBAV Bračnim odnosom ili vezom nećete biti najzadovoljniji. Zapitajte se ispunjava li partner vaša očekivanja - možda je vrijeme za otvoren razgovor.

ZDRAVLJE Jak nemir i nesanica.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Na poslu bi vam mogli promaknuti važni detalji, a oni nevažni previše će vas živcirati. Nedostajat će vam takta u odnosu s autoritetima i suradnicima.

LJUBAV Iscrpljujuće situacije i međuljudski kontakti sprečavat će vas da očuvate mir u ljubavnoj vezi. Ne tražite savjete od prijatelja, radije poslušajte intuiciju.

ZDRAVLJE Pazite na probavu.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza


POSAO Sve će se odvijati onako kako ste zamislili. Tjedan je povoljan za rješavanje pitanja zajma, posudbe i sređivanje poslovnih knjiga. Imat ćete ugodne odnose s kolegama.

LJUBAV Moguća su pomirenja, uzbudljiva poznanstva i pokušaji osvajanja. Odnos s partnerom postaje dublji. Zaboravite loše stvari iz prošlosti!

ZDRAVLJE Vreba vas psihički umor.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Raspoloženje i radna energija bit će vam odlični. Iako vas očekuje intenzivan radni tempo i neočekivani zastoji, pokazat ćete iznimnu spretnost i snalažljivost.

LJUBAV Velike promjene očekuju Djevice u dugim vezama. Planirat ćete selidbu u veći stan, a neki će se veseliti dolasku prinove. Samce će zavesti netko privlačan.

ZDRAVLJE Sjajno ste!

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Ostajat ćete na poslu i nakon radnog vremena. Takav tempo loše će se odraziti na zdravlje pa ćete se osjećati iscrpljeno, ali sve ćete izdržati.

LJUBAV Mogli biste se upustiti u novu ljubavnu vezu. Pazite da sumnjičavošću nešto ne pokvarite jer bi partner mogao steći pogrešnu predodžbu o vama.

ZDRAVLJE Smanjite psihofizička naprezanja.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Vaša poslovna učinkovitost oduševit će nadređene. Znat ćete se zabavljati i biti ozbiljni kada to zatreba. Ako vam posao podrazumijeva šarm, nastup i rječitost - zablistat ćete.

LJUBAV Sve će vam krenuti nabolje. Netko bi mogao zauzeti važno mjesto u vašem srcu, iako će početak veze biti nepredvidljiv i nejasan.

ZDRAVLJE Poboljšava se.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Naporan poslovni ritam neka vas natjera da se dobro organizirate. Mnoge pozitivne promjene očekuju vas na financijskom planu pa ćete mnogo bolje zarađivati.

LJUBAV Uživat ćete u izlascima, druženjima. Bit ćete teško osvojivi, a u to će se uvjeriti svi koji vam se pokušaju udvarati.

ZDRAVLJE Premalo spavate i odmarate se.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Osjećat ćete se ugodno u radnom okruženju. Osvajat ćete okolinu šarmom i zanimljivim načinom izlaganja svojih ideja. Imat ćete uspjeha u kontaktima s ljudima.

LJUBAV Izvrsno ćete se snalaziti u ljubavnim vodama. Zapne li vam tko za oko, nećete gubiti vrijeme. Iskrenost i otvorenost bit će vaši najjači aduti.

ZDRAVLJE Pazite se ozljeda.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Na radnome mjestu ćete se više isticati. Ustrajat ćete na vlastitom mišljenju, suprotstavljajući se onima koji žele uvijek voditi glavnu riječ. Imat ćete dojmljiv nastup.

LJUBAV Ljubavni život ispunit će vaša očekivanja, osobito ako ste u neizvjesnoj vezi. Partner će biti spremniji poduzeti odlučujuće korake da budete što više zajedno.

ZDRAVLJE Bolje ste!