Znak tjedna


Ribe 19. veljače - 20. ožujka


POSAO Sve što ćete obavljati bez izravnih kontakta sa šefovima i suradnicima polučit će uspjeh. Timski rad mogao bi vas iscrpljivati zbog sukoba mišljenja i slabe tolerancije među kolegama.

LJUBAV Skrivat ćete osjećaje prema osobi u koju ste zaljubljeni, no druga bi strana ipak mogla preuzeti inicijativu pa vas očekuje nova ljubav. Nekima će bivši partner zagorčavati život pa ćete se mučiti pronaći izlaz iz problematične situacije.

ZDRAVLJE Pripazite se, jako ste osjetljivi.

Jagoda Kumrić

Lijepa glumica rođena je 26. veljače 1992. u znaku Riba. Iako taj znak odlikuju emocionalnost i senzibilitet, glumica je vrlo čvrste i snažne osobnosti. Mjesec u Strijelcu čini je samostalnom i neovisnom te željnom promjena. Iako proživljava napeto razdoblje već dvije godine, od svibnja će doživjeti nagle pomake naprijed.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Pratit će vas sretne okolnosti koje sada možda nisu vidljive jer se za mnogo toga morate namučiti, ali uskoro ćete primijetiti očiti napredak.

LJUBAV Ne propustite priliku za novo poznanstvo jer bi ono moglo prerasti u nešto više. Osoba s kojom se sve češće družite značit će vam više od prijatelja i dobrog poznanika.

ZDRAVLJE Naglo poboljšanje!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Budite oprezni jer su veliki izgledi za pogrešne poteze i procjene. Ne dajte da vas drugi iskorištavaju. Prvo dovršite svoj posao, a zatim pomozite drugima.

LJUBAV Umjesto da potiskujete ljutnju i razočaranost partnerovim postupcima, odvažite se i priznajte mu kako se osjećate. Poslovne obaveze udaljit će vas od obitelji.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Sve što je stajalo na mjestu i mučilo vas svojom neizvjesnošću, pokrenut će se. Bit ćete otvoreni prema usvajanju novog znanja. Iskazat ćete se praktičnim rješenjima.

LJUBAV Zahva­ljujući Veneri u Vodenjaku poboljšat ćete odnos s partnerom. Neuzvraćeni osjećaji i patnje postaju prošlost pa se otvorite novim ljubavima.

ZDRAVLJE Vitalni ste i zdravi.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Posao će vam se nagomilati pa ćete ga dovršavati do večernjih sati ili potražiti pomoć kolege. Budite taktični i dobro se organizirajte ne dopuštajući da vas nešto skrene s puta.

LJUBAV Da bi vam veza ili brak bili ispunjeni ljubavlju, oslobodite se sumnji. Odbacite iluzije jer je s vašim odnosom sve u redu.

ZDRAVLJE Premalo spavate.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Doživljavat ćete nepravde i kritike, ali znat ćete se izboriti za sebe. Mogući su odgoda posla, kašnjenje ili promjena dogovora, ali to vas ne bi smjelo udaljiti od pravih ciljeva.

LJUBAV Ljubavni život zahtijeva stalnu koncentraciju, bez zanemarivanja detalja. U protivnom bi vam mogli promaknuti pravi razlozi neslaganja.

ZDRAVLJE Prijeti vam psihofizički umor.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Radni dani uključivat će kontakte, pružanje intelektualnih usluga, a možda i obučavanje novih kadrova. Ne dopustite da vam zavidan kolega pokvari raspoloženje.

LJUBAV Partner će promijeniti odnos prema vama. Preuzet će inicijativu, usudit će se progovoriti o osjetljivim temama i zatražiti da kažete što očekujete od vaše veze, braka.

ZDRAVLJE Oba­vite kontrolni pregled.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Vratit ćete svoj dobar imidž i poslovnu popularnost. Odlično su vam aspektirana putovanja, obrazovanje i poslovni kontakti s ljudima iz drugih sredina.

LJUBAV Svoje vrline i kvalitete iskazat ćete u međuljudskim odnosima. Iza naizgled običnih situacija krit će se nove romantične prilike, a vaše će ljubavne akcije ispuniti cilj.

ZDRAVLJE Odlično ste.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Svjesni ste svojih mogućnosti, ali nedostaje vam temeljitosti. Mogli bi vas kočiti drugi ljudi, skučen prostor djelovanja ili suparnici.

LJUBAV Partner će vas stavljati na muke svojom nepredvidivošću. No ako vam se simpatija udvara, zahtijevat će nemoguće. Vaše potrebe neće biti u skladu s potrebama druge strane.

ZDRAVLJE Jako ste umorni.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Imat ćete mogućnost utjecati na okolnosti i usmjeravati ih onako kako želite da se razviju. Nametnut ćete se snagom intelekta. Vaše će se riječi i odluke cijeniti.

LJUBAV Naklonjena Venera izvlači vas iz osjećajnih kriza i daje vam pravi uvid u ljubavnu situaciju. Znat ćete koje poteze trebate povući kako biste privukli osobu koja vam se sviđa.

ZDRAVLJE Poboljšava se.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Bit ćete dobri teoretičari i planeri. Podjednako dobri bit ćete i u obavljanju praktičnih zadataka, što će osobito doći do izražaja u poslovima koji iziskuju spretne ruke.

LJUBAV Družite se i izlazite što više, neka i drugi uživaju u vašoj srdačnosti. Zahvaljujući utjecaju Venere, govor tijela i strastveni zagrljaji osobe koju volite obilježit će dane.

ZDRAVLJE Osjetit ćete da stres popušta.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Bit ćete produktivni u poslovima vezanim uz pisanje, intelektualni rad, trgovinu, medije i usluge. Odlučno ćete rješavati probleme i znati se nametnuti.

LJUBAV Ako ste imali bračne nesuglasice, Venerin ulazak u vaš znak otvara priliku da ih riješite. Neuzvraćeni osjećaji i patnja postaju prošlost.

ZDRAVLJE Mars je u vašem znaku, pazite se ozljeda!